Syksyn ensimmäinen päivä

kynttilät Syksyn on täällä! Aamulla (tai oikeastaan aamupäivllä) saikin herätä kunnon syyssäähän, kun sade rummutti peltikattoa hämärässä. Nyt kuitenkin tuli auringon myötä melkein kuin kesäpäivä! Ensimmäisen syyspäivän kunniaksi sytyttelin kunnon kynttilämeren lipaston päälle. Mä olen aivan kynttilähullu. Ongelmana on se, että kivoimpia kynttilöitä en raski edes polttaa, vaan ne lojuvat koristeena vuosi tolkulla ja polttelen vain tuikkuja. Nyt kuitenkin päätin, että tavasta on päästävä eroon, jotta saan hankkia uusia kynttilöitä näiden tilalle… Uusimmat kynttilähankintani tein, kun loppuviikosta piipahdin Clasulla ja sinne oli uutuutena tullut tuoksukynttilöitä kannellisessa lasipurkissa. Näitä täytyi toki ostaa muutama, suosikkituoksuani vaniljaa ja omenaa.

//Iloista syyssunnuntaita, ystävät!!

syksyn parhaita puoliasyystunnelmaatunnelmointiasyystunnelmia

Kommentit
 1. 1

  Korukopan Eija sanoo

  Sama raaskiminen ongelmana.. Juurikin tuo Love-kynttilä odottelee minullakin hyllyn päällä milloin raaskisi tuikata tulen siihen..
  Betonikuppi sopii niin mainiosti tuikuille!

  • 1.1

   sanoo

   Ihan tyhmäähän näiden kanssa on himmailla. 😀 Laittaa vaikka pöytäkynttilän tilalle sitte kun kivoimmat lasipurkit on tyhjäksi poltettuja. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Mulla tismalleen sama ongelma.. säästelen niitä parhaita kynttilöitä tai tuoksuja 🙂 Nuo sun betonikupit on niiiiiiiiin ihanat. Saisko sulta tilattua pari tuollaista? Itse kun en vaan näemmä saa tehtyä tuollaisia.

  Täällä kanssa kynttilät palamassa – vaikka nyt taitaa just kelikin olla kirkastumaan päin 🙂 Mutta illat on btw jo tosi pimeitä!

  • 2.1

   sanoo

   Minäpä laitan sulle viestiä betonikipoista!

   Parhaita tuoksuja juu tulee säästeltyä myös, kauneimpien kynttilöiden lisäksi. Ja sitten törmää kaupassa johonkin kivaan uuteen, eikä voi ostaa kun on ennestään joka paikka täys kynttilöitä. On se pöljää!! 😀

 3. 3

  sanoo

  Täällä on sama ongelma, että kauniimpia kynttilöitä ei raski polttaa. Ne tuo kyllä ihan omaa tunnelmaansa syksyyn, joten taidan itsekin sytyttää tuikut olohuoneeseen tänä iltana. 🙂

 4. 4

  sanoo

  Aivan sama! Tänään aamulla ensimmäisenä herätessäni sytytin kynttilät, pistin radion päälle ja nautiskelin syyshämäräisestä sunnuntaiaamusta. <3 Täytyyykin aloittaa taas kynttilöiden hamstraus. 🙂

 5. 5

  Sisko sanoo

  Mukava on aloitella kynttilöiden polttaminen. Meillä muutaman kerran kesän jälkeen vasta sitä tehty. Tuoksu kynttilöistä en yleensä tykkää, mut tuo mainitsemasi omena tuoksu saattaisi muuttaa mielen 🙂 mullakin sama vika etten muka raski kauniita polttaa, uusiahan saa tilalle! 🙂 täytyiskin lähteä kynttilä ostoksille… Tuikkuja meillä meneekin eniten.

 6. 6

  sanoo

  Kuinka kauniita jälleen nuo sinun kuvasi… oih<3
  Olen todennut, ettei kannata osta liian kalliita kynttilöitä, koska juurikin silloin niitä ei raaski polttaa… Clasun tuoksut on vielä tuoksuttelematta, joten sinne siis:)

  Ihanaa alkanutta syyskuuta sinulle.

  Toivotteleepi, Frida

 7. 7

  Johanna sanoo

  Ihana blogi! Pakko on samantien liittyä lukijaksi. 🙂
  Itsekkin juuri aloitin uuden blogin, tervetuloa kurkkimaan, jos kiinnostaa:

  rouvav.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *