>Sweet

>

Ulkona kevätmieli saattaa kadota. Ei tunnu keväälle ei.
Herkutellaan tällaisilla suloisilla tunnelmilla kuitenkin sisällä, lumisateista välittämättä. Kunhan tuolla ulkona vähän lumet sulaisi, kiikuttaisin narsissit ja helmililjat ulkoportaille saamaan jatkoaikaa. Sisällä sipulikukat kukkivat kukintansa niin nopeasti.
Valoisien iltojen myötä olen saanut kuitenkin kummasti energiaa. Tuloksena viisi säkkiä kierrätykseen ja vähintään saman verran kirpparille. Kirpparille ei tosin vielä, ensi viikon lopulta vasta sain paikan haluamalleni kirppikselle.
Iloista päivää sinulle!
Kommentit
 1. 1

  Vekarus sanoo

  >Ihania värejä! Onnistutaankohan me koskaan pääsemään sinne kirppikselle myymään, nyt liikuvat tavarat väärään suuntaan 🙂

 2. 2

  Petriina sanoo

  >Raikkaita, keväisiä kuvia !Turhan tavaran karsiminen on ehdottoman kannatettavaa. Vielä parempi olisi, jos sitä ei kertyisi nurkkiin ollenkaan… siihen kun pääsisi joskus !

 3. 3

  Tuire sanoo

  >Kauniita keväänkukkia! Loppuisi jo tuo lumisade ja nousisi krookukset maasta. 🙂

 4. 5

  Minttunen sanoo

  >Ei tunnu keväälle.Aamulla taas oli pakkasta -22,mutta onneksi aurinko paistaa:)Kauniita kuvia!

 5. 7

  Lovviisa sanoo

  >Täälläkin käynnissä töynätavaran karsinta rankalla otteella. Pakkasta aamulla melekeen kakskymmentä ja lumivuoret ympärillä:)

 6. 8

  Eve sanoo

  >Kirpparille viemistä minäkin taas alkanut suunnitella. Sama edessä joka syksy ja kevät ja kyllä se kummasti mieltäkin keventää, kun pääsee turhasta tavarasta eroon. Miten sitä onkin aina puoli vuosittain iso kasa lisää, sitä ylimääräistä?? Mutta parempi luopua kuin kerryttää! Voi, nuo pienet suklaamunat on niin herkullisia ja aivan oivallisia kakunkoristeita myös!

 7. 9

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Vekarus. :)Minua kirppismyynnissä epäilyttää se, että joka kerta käydessäni myyntipaikkaa järjestelemässä onnistun ostamaan jotain tosi kivaa. Pitää koittaa pitää tiukka linja.Petriina, Voi kun pääsisi kaikesta turhasta! Siihen tähdätessä koitan edes kohtuudella karsia. Kiitos!Tuire, Täsmälleen samat toiveet!!Kiitos Johanna!Minttunen, No huh! Melkonen pakkanen. Täällä sentään ollaan aamusta asti nollassa tai plussan puolella. :)Tsemppiä karsimiseen Ruusa!Lovviisa, kylläpä teilläkin on ollut kylmä! melkoinen kevät. :oEve, Mulla on ollut keväisin tapana. Viime vuonna tosin vein vain lastenvaatekirppikselle joten kertyi kaikkea muuta. Nyt sitten tavalliselle kirppikselle, jotta pääsisi kaikesta eroon.Mäkin oon tykännyt laittaa pieniä suklaamunia kakkujen koristeiksi, suloisia!

 8. 10

  Hanna sanoo

  >Minäkin pitelin jo kaupassa helmililja ruukkua kädessä, mutta en vielä ostanut. Perjantaina taidan hakea sen viikonlopun kunniaksi =)

 9. 11

  selma sanoo

  >Jestas mikä energiapakkaus! Tulee kyllä upea olo kun luopuu tavaroista kierrätykseen ja kirppikseen. Ja kiva saada niistä vähän rahaakin. sama juttu käynnissä.

 10. 12

  Satu sanoo

  >Ihanan herkullisia keväisiä sävyjä teillä sisällä vaikka ulkona onkin täysi talvi 🙂 Kyllä se kevät vielä koittaa, toivotaan…

 11. 13

  Esmeralda sanoo

  >Hanna, Viikonlopuksihan kuuluukin ostaa kukkasia kotia kaunistamaan. :)selma, Kyllä siitä vaan tulee hyvä olo! 😀 Hirmu halvalla minä ylimääräisestä omaisuudesta luovun, mutta kyllähän tuosta vuoresta kertyy jotain, jos myytyä saan edes osan. Voi sitten hankkia jotain järkevää turhan romppeen tilalle. :)Satu, ihan varmasti koittaa! Ihan kohtahan sitä mennään jo huhtikuuta!

 12. 14

  Sanna-Riikka sanoo

  >Oi miten nyt alkoi tekemään mieli suklaata – ja juuri noita pikkuisia munia. Olen myös täällä tehnyt samaa hommaa, kuin sinäkin ja huomenna menenkin kysymään kirpulta pöytää, voi olla että menee kanssa ensi viikkoon, koska on niin suosittu paikka. Jotenkin ihana tunne, kun saa "rompetta" pois konteista;)…laitoin kanssa Uffille monta isoa pussia kaikkea vaatetta, lakanaa ja huopia – tuli oikein hyvä olo siitäkin:)Mukavaa torstaita!

 13. 15

  Merja K sanoo

  >Kaunista ja keväistä. Ulkona ei tunnu ihan samalta, nytkin pakkasmittari näyttää -9 :(iloista torstaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *