Suuri suru

ruffe ja neelaMeidän porukan hiihtolomaviikko sai surullisen päätöksen eilen illalla. Jouduimme luopumaan meidän rakkaasta Ruffesta onnettomuuden seurauksena. Loukkaantuneena se raahautui viimeisillä voimillaan vielä kotiin meidän luo, mutta vammat olivat liian suuret korjattavaksi.

Tämä viime vuotinen kuva kertoo paljon Ruffen luonteesta. Harvoin tapaa niin sosiaalista ja ihmisrakasta kissaa kuin Rufus oli. Ruffe vietti luonamme onnellista kissan elämää lähes neljän vuoden verran. Meidän elämään jää nyt pienen kissapojan kokoinen aukko ja ikävä on suuri.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Suuret pahoittelut. 🙁 On nuo karvakaverit vaan niin tärkeitä, että jättävät suuren aukon sydämeen lähtiessään.

 2. 7

  sanoo

  Otan osaa ♡♡ tuo on kovaa kovempi paikka 🙁
  Olen itse kissa rakas ihminen henkeen ja vereen, tämä sai kyyneleet silmiin 🙁
  Kovasti jaksamista !! ♡♡

 3. 11

  Jaana sanoo

  Voi miten ikävä uutinen. Osanottoni suruunne! Nuo kissakaverit ovat niin tärkeitä..

 4. 13

  sanoo

  Voi! Suru on varmasti suuri. Itselleni jo anoppilan rakkaiden koirien poismeno oli kova paikka, saati pienen tytön parhaan kaverin menehtyminen…

 5. 16

  Nimetön sanoo

  Voih pientä Ruffe-parkaa! 🙁 Voimia suuren surun keskelle! Lemmikit ovat täysivertaisia perheenäseniä ja menetys koskee syvälle.

 6. 20

  Nimetön sanoo

  Voi itku,miten surullista! Voimia kovasti surun keskellä!!! eläinystävistä,kun kasvaa vuosien varrella niin rakkaita perheenjäseniä,että ikävä on luopumisen kohdalla suuren suuri :/

 7. 21

  Pinja sanoo

  Voi ei, otan osaa suruun! Eläinkaverit ovat kyllä niin tärkeitä ja menetys tuskaisaa, meiltä lähti hiljattain rakas koiruli <3, joten voin kuvitella surun määrää.

 8. 23

  Meän Satu sanoo

  Voi ei :/ Tosi paljon voimia ja voimahalauksia ♥
  Me jouvuttiin luopuun 7.2013 meän rakkaasta neitikissasta, hitusen vaille 15v oli, tuli kasvain, jolle ei voitu tehä mittään, ei leikata eikä lääkitä :/
  Kaksoskollipoika suri siskoa 3kk, nyt on oma ittensä ♥

  Joten voin kuvitella kuinka suuri murhe teillä nyt on :/
  Paljon halauksia ♥

 9. 28

  sanoo

  Suuret osanotot koko perheelle. <3 Tiedän tarkalleen, kuinka pahalta tuo tuntuu. Tuoreessa muistissa vielä oma suuri menetys. :'( Voimia surun keskelle!

 10. 29

  Sari sanoo

  Hei, todella surullista, että rakas kissanne luomu ja menetitte perheenjäsenen! Menee ikävä kyllä aikaa, ennen kuin tottuu siihen, ettei ystävä tulekaan kyhnyttää jalkoja vasten…
  Voimia siihen.
  Kun aikaa on mennyt ja olette päässeet toivottavasti vähän surun yli, niin muistakaa, että löytöeläinkissoja on eläintaloissa satoja jatkuvasti. Jos sieltä joskus vaikka löytyisi uusi perheenjäsen <3
  Meilläkin 3 kisua…

 11. 30

  sanoo

  Miten surullinen hetki perheellenne! Otan osaa, varsinkin pikkuneidin murheeseen. Tavattoman hyvä kuva pysäytti lukemaan sivustoa. Ainakin se jäi teille arvokkaaksi muistoksi ja ehkä sisustuselementiksi laajemminkin.

  Minä vähän luulen, että Rufus leikkii nyt perhosten kanssa taivaallisilla kukkaniityillä, keveänä ja huolettomana uusine kissakavereineen ja teitä, perhettään, odotellen sitten kymmenien vuosien päästä.

  Etsiskellen ideoita pienten tilojen sisustamiseen ja kirkastuvaa kevättä toivottaen

  Ritva N.

 12. 31

  sanoo

  Voi ei! Osanotto teille ♥ Tuli aivan muistot mieleen kun esikoista odottaessani tunteet oli pinnalla ja vanhempieni kissa jäi auton alle. Itkin kaksi päivää ja tuntui että maailma loppui. Jaksuja!

 13. 36

  sanoo

  Surullista, niin surullista. Ainakin kisu sai elää hyvän elämän kun oli rakastava perhe ja sai juosta hiirienkin perässä, toisin kuin sisäkissat. Jaksamista teille.

 14. 37

  äm-pee sanoo

  Osan otto suureen suruunne! Vaalikaa ihania muistoja ja yhteistä aikaanne.

  Me jouduimme lopettamaan äkillisesti nuori kissamme viime vuoden puolella. Ikävä on kova, varsinkin kissan kanssa lähimmäksi päässeellä kuopuksella. Muistelemme yhdessä kissan hassuja tempauksia ja vaalimme hänen muistoaan sydämissämme – vaikka otimmekin aika pian uuden pennun toisen kissamme kaveriksi. Hänkin on ihana, muttei ikinä tietenkään korvaa pois mennyttä persoonallisuutta.

 15. 39

  sanoo

  Voi ei! Reppana raukka. Onneksi kuitenkin pääsi vielä lopuksi kotiin <3 Loppu tuli kuitenkin lopulta parhaassa mahdollisessa paikassa. Voimahaleja!

 16. 40

  sanoo

  Kiitos teille kaikille lämpimistä sanoistanne! Ymmärtävillä viesteillä on iso merkitys! ♥ Ikävä tulee varmasti olemaan pitkään läsnä eikä me meidän Ruffea unohdeta koskaan.

  Ehkä joskus, jossain vaiheessa ja sopivan hetken kohdalle osuessa meidän kodista löytyy paikka seuraavalle lemmikille.

 17. 41

  Ninnu sanoo

  Voi Essi… olipas surullinen postaus.Olen pahoillani koko perheen puolesta. Tiedän tunteen…ikävä helpottaa, mutta ei katoa… Ne jotka ymmärtää, ymmärtää… <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *