Suuri päivä

Aamulla astuin terassille ja näin jotain ihmeellisen ihanaa. Ensimmäiset kirsikankukat!
Uskomattoman suloiset ja kauniit. Mikä ihana aloitus lomalle; saan nauttia näistä joka päivä! Nyt iloitsen siitä, että sää on viilenemässä, kukinta kestää kauemmin. Viime vuonna kukinnan ajaksi sattui hellekelit ja kukinta oli ohi parissa päivässä.
Kirsikkapuu on minulle tärkein ja rakkain pihallamme. Ainakin viisi vuosikymmentä kukkinut puuvanhus. Tästä lomasta tulee varmasti hyvä loma, kun sen näin upeasti saa aloittaa.  Lomailua ei suinkaan ole tarkoitus käyttää laiskotteluun vaan kaikkien kivojen juttujen tekemiseen, johon ei ole ollut aikaa. Kasvimaata, puutarhaa, siivousta, leipomista. Innolla odotan siis niitä sadepäiviäkin, jotta saan sisällä jotain aikaan.
* Bloggerin temppuilu hävitti osan kuvista, joten laitetaanpas uusiksi. Ja söi kaikki kommentitkin uusimmasta postauksesta, kuten monen muunkin blogikirjoituksesta.
Yksi mielenkiintoinen juttu, jonka blogger teki, vaihtoi profiilinimekseni etunimeni!! Kerrassaan omituista, sillä en niihin asetuksiin ollut koskenut aikoihin. Pysyttelen kuitenkin Esmeraldana, kun sillä nimellä olen täällä niin kauan ollut. 🙂
Ei näytä blogger vieläkään aivan moitteetta toimivan, pientä sekoilua tätäkin kirjoittaessani.

Kivaa viikonloppua teille ja huomenna kannustetaan leijonat voittoon!!!

Kommentit
 1. 1

  Noora sanoo

  >VOI KUINKA KAUNISTA! tänää juuri aamu uutisissa tuli kirsikankukista juttua, siitä kun kukkivat vain noin viikon ja ovat niin kauniita 😀

 2. 3

  Syysunelma sanoo

  >Oi kuinka kauniit kukat! Tuollainen puuvanhus on oikea aarre, antaa nauttia kukista joka ikinen vuosi:) Ihanaa torstai-illan jatkoa!

 3. 4

  Liina sanoo

  >Kauniita!Istutimme viime syksynä ensimmäisen omenapuun pihallemme, ei taida tosin vielä kukkia se puu tänä keväänä 😀

 4. 5

  katariina sanoo

  >Kesä on siellä etelässä pitemmällä, täällä pohjanmaalla koivuissa vasta pienet hiirenkorvat, siis pienet.Pihassamme on kirsikkapuu, mutta se ei ole tehnyt kirsikoita yhtenäkään vuonna ja mietin, mikä siihen auttaisi.

 5. 6

  Nonna sanoo

  >OI miten ihania. Täytyykin mennä tarkistamaan oman kirsikkapuun tilanne!Mukavaa lomaa!

 6. 7

  Anne sanoo

  >Ihanat kukat! Minulle ei ole koskaan ollut kirsikkaa pihalla, mutta kokeilisin mielelläni nyt uudella pihalla. Mahtaako olla nuorena taimena hankala pitää hengissä?!

 7. 8

  Tuire sanoo

  >Kaunis kirsikka! Meidän kirsikassa on vasta silmut, tämä onkin kirsikan ensimmäinen kevät. Saapa nähdä kukkiiko se. Oikein hyvää lomaa sinulle!

 8. 10

  -MiuTau- sanoo

  >Oih, ihanat kukkaset!Oman kirsikkapuuni istutin viikko sitten, joten tiedän mitä odottaa tulevaisuudelta 🙂

 9. 11

  Sara sanoo

  >Kirsikkapuunkukat on kyllä niin kauniita! Meidänkin pihalla täällä lapissa (!) oli ennen kirsikkapuu, mutta valitettavasti se ei menestynyt ollenkaan..

 10. 12

  pioni sanoo

  >Vaikka suorastaan rakastan näitä aurinkoisia kevätpäiviä ja iltoja, toivoisin silti minäkin jo sadetta. Meillä kun on viimeksi satanut lunta ja siitä on jo aikaa…

 11. 15

  Heidi - Suklaamarenki sanoo

  >Kauniita on kirsikankukat! Meillä kukat on vielä tiukalla nupulla 🙂 Oikein mukavia lomapäiviä!

 12. 17

  Niina sanoo

  >Kaunis on kukka!! <3Mullakin vaihtoi kommentoitinimen blogin nimeksi!:Otoivotavasti häiriöt oli nyt tuossa eikä ne enää palaa!:DMukavaa lomaa! <3

 13. 18

  Esmeralda sanoo

  >Niina, Hassua kun nimet vaihtuu, muillakin kuin mulla! Kiitos, lomasta nautiskelen. 🙂

 14. 19

  Nonna sanoo

  >Toivotaan, että ne vanhat kommentit palaavat…Kävin tsekkaamassa oman puuni, mutta ei vielä kukkia. Varmaankin eri lajike. Muistatko oman lajikkeesi nimeä?

 15. 20

  Esmeralda sanoo

  >Nonna, sitä minäkin toivon. :)Puun lajikkeesta ei ole mitään tietoa, koska puu on istutettu joskus talon rakentamisen aikoihin, 60-luvulla. :)On aikainen ja pienimarjainen lajike.

 16. 22

  jori sanoo

  >Hurmaavia kirsikankukkia ja kuulostaa mahtavalta pelkkä ajatuskin noin vanhasta kirsikkapuusta. Tupsahdin jostakin blogista tupaan ja Sinulla tuntuu olevan varsin viehättävä puutarha sekä sisustuksesikin näyttää mukavalta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *