Sunnuntaina mielessä

Keittiöstä muutama tänään otettu kuva. Niihinkin liittyen muutamia mietteitä.

Vaaleanpunainen. Miten se aina tuntuukin näin tammi-helmikuun vaihteessa hyvälle. Tällä hetkellä sopivasti vaaleanpunaista on nämä hentoisen vaaleanpunaiset tulppaanit. Ehkä servettien verran voisi hempeillä, mutta siinä onkin tarpeeksi. Ystävänpäivään saakka voin pieninä määrinä vaaleanpunaisesta nautiskella. Vaaleanpunainen ja harmaa on ihan hirmu suloinen yhditelmä! ♥ Vaaleanpunaista löytyy pienesti myös tyttäreni minulle maalaamasta taulusta.

Harmaa. Harmaan pienen pöytävalaisimen poimin muutamalla eurolla poistolaarista kotiin. Kiva lasinen jalka ja harmaa tekstiilipintainen johto. Toisinaan on mielessä tuon hitusen tylsän Foton tuunaaminen. Mielessä on selvänä värikin, vaaleanharmaa ja mattana. Mutta mistä kummasta löydän vaaleanharmaata matta spraymaalia? Onko kukaan törmännyt? Sinkkispray on yksi vaihtoehto, mutta enkä hiukan tumma tähän paikkaan. Ja toisekseen, sinkkispraylla ei synny ihan yhtä helposti siistiä maalausjälkeä kuin tavisspraymaalilla.

Kastehelmi. Miten tyytyväinen olenkaan, etten syksyllä pahimman kastehelmihimotuksen aikaan ostanut harmaita kastehelmiastioita. Joululahjaksi sain jo yhden kirkkaan tarjoilulautasen. Nyt tammialesta olen löytänyt harmaana toisenkin tarjoilulautasen, pari pikkukulhoa ja tuikkukuppeja, kaikki noin puoleen hintaan. Kirkas ja harmaa kastehelmi sopii ihanasti valkoisen ja harmaan teeman sekä valkoharmaan kulkun kaveriksi kattauksiin.

Semmoista mielessä tänä sunnuntaina! Viikonloppu on vierähtänyt jälleen aivan liian nopeasti, mutta ainahan sitä tulee uusia viikonloppuja kun viikon ahkeroi.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Harmaa kastehelmi on ihana ja sopii niin hyvin kirkkaan/valkoisen seuraan. Mutta mikä ihana liina sinulla on kastehelmikulhojen alla? Kaunis!

 2. 2

  Onni sanoo

  Vaaleanpunainen sopii kauniisti kevättalveen.:) En kyllä tiedä mistä saisi vaaleanharmaata spraymaalia. Joskus näin tummaa harmaata mutta sekin oli kiiltävää.

 3. 3

  sanoo

  Vaaleanpunainen on kyllä kaunis väri. 🙂
  Mä just katsoin, että on muuten upea taulu, ja kun tekijä selvisi niin ei tarvinnut enään ihmetelläkkään, että miksi on niin kaunis teos. <3

 4. 4

  mimosa sanoo

  Mun on pitänyt kysyä jo aiemmin, että mistä tuo teidän keittiön kattovalaisin on ostettu ja minkä merkkinen se on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *