Sunnuntain parhaat palat

talviaamu

Ihana aurinkoinen talvisunnuntai on ollut!! Niin kiva herätä valoisampaan aamuun ja nauttia aurigosta. Aamukahvien jälkeen aurinko paistoi niin kivasti takapihalle että täytyi käydä kameran kanssa pihalla. Sain heti kaverin naapurin kissasta… mukava kun ei tarvitse pihalla yksin olla vaan aina on seuraa tarjolla; jos ei omasta niin naapurin tassulaisesta.

Keittiön avohyllyjä loppuvuodesta nikkaroidessani ajattelin, että hyllyllä olisi yrteille sopiva paikka. Timjamin kaivoin yrittipenkistä ylös pari viikkoa sitten, ennen kuin lumet tulivat. Muita en ehtinyt pelastamaan kun lumet tulivat, mutta yritetään kaupan yrttien kanssa. Muutenkin yrttejä on hyvä säilyttää vähän korkeammalla jos haluaa, että niistä on ruuanlaittoonkin, meillä nimittäin lapset ja kissa harrastaa yrttien napsimista aika nopealla tahdilla.

Nopean Ikea -reissun (ei näkynyt vielä juurikaan uutuuksia) ja ruokaostosten jälkeen taidetaankin ottaa rennosti kotosalla ja keräillä voimia alkavaan viikkoon!

paperipussi suojaruukku

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 2

    sanoo

    Nyt ollaan päästy siihen ihanaan vaiheeseen, kun päivän pitenemisen alkaa konkreettisesti huomata, ainakin aurinkoisina päivinä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *