Start Your Day Fresh

good day to have a good day

Usein sunnuntaisin tulee panostettua enemmän aamiaiseen ja vietettyä muutenkin sellaista hidasta aamua, jolloin aamupalapöydässä istutaan lähemmäs puolille päivin ja päivävaatteitakaan ei saa niskaan kovin varhain. Jos ei nyt ihan brunssia viitsi laittaa pystyyn joka sunnuntai, niin vähän usempaa sorttia nyt kuitenkin. Brunssi laitetaan pystyyn ainakin yleensä silloin kun saadaan yövieraita, sillä isommalla porukalla aamupalaa on vielä kivempi syödä pitkään ja hartaudella. Tässä taannoin yksi sunnuntai tehtiin niin kaunista aamiaista, että se piti kuvata muistoksi. Smoothie bowlit teki kauppansa myös lapsista kahdelle isommalle; niille, jotka voisi vaikka elää erilaisilla smoothieilla. Kuopusta ei olla saatu niitä syömään, vaikka on koitettu puhua herkkupirtelöistä sun muista. No, kai se joskus vielä oppii ymmärtämään hyvän päälle! Smoothiekulhoja kuitenkin tehdään jatkossakin; arkiaamukin lähtee kivasti käyntiin tällaisella kipollisella terveellistä, hyvää ruokaa.

Hyvä alku päivälle

Jos smoothiekulho sisälsi kaikkea terveellistä, sen vastapainonahan voi olla jotain ei niin terveellistä herkkua. Parhaat croissantit syntyy Rainbow -raakapakasteista paistamalla. Lämpimien croissanttien lisäksi saa keittiöön hyvän tuoksun. Säilyketölkissä myytävää valmiiksi kaulittua croissant -taikinaakin ollaan kokeiltu, mutta ei sekään yllä samaan. Se smoothieita syömätön lapsi rakastaa näitä!

every day is a fresh start

Siitä lähtien kun minä viime talvena lopetin kahvin juonnin, ollaan mietitty Heikille pienempää kahvinkeittösysteemiä moccamasterin tilalle. Päädyttiin tällaiseen pieneen pressokannuun, jossa mahtuu valmistamaan juuri sopivan pienen annoksen kahvia yhdelle. Moccamaster on nostettu pois keittiöstä tilaa viemästä ja se nostetaan käyttöön vain kun keitellään kahvia useammalle hengelle.

Viime aikoina erilaisia menoja on taas riittänyt jokaiselle viikolle ja yöunetkin on jäänyt välillä turhan lyhyiksi. Erityisesti tällaisina viikkoina näistä hitaista sunnuntaiaamuista saa kummasti voimaa pian koittavaan arkeen! Mukavaa, leppoista sunnuntaita!

// Millaisia aamupalahetkiä te arvostatte?

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 2

    Sisko sanoo

    Herkullinen aamiainen! Meilläkin usein su aamuisin tehdään tukevampi aamiainen herkku pirtelöineen ja kanamunineen. Croisantit ovat kyllä maistuvia ja se tuoksu on ihana! Kiireettömät aamiaiset yhdessä perheen kanssa ovat vastapainoa arjelle.

  2. 3

    sanoo

    Onpa herkullisen näköinen aamiainen! Minun aamiainen on yleensä aina sama, pelkästään itselleen kun ei jaksa väkertää mitään kovin ihmeellistä. Kaurapuuroa, pensasmustikoita ja raejuustoa, siinä meikäläisen aamupala olipa arki tai pyhä. Joskus saatan ”repäistä” ja tehdä smoothien. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *