Sohvaperspektiivi

sohvapespektiivi

Joskus menin väittämään, että perjantai olisi päivistä parhain, mutta tarkemmin asiaa ajateltuani olen kyllä tullut siihen tulokseen, että se on sittenkin lauantai. Tai ainakin siinä vaiheessa lauantaita, kun kaikki pakolliset hommat on tehty; on käyty ruokakaupassa, tehty päiväruoka, kuskattu lapset harrastuksiin, laitettu koti ojennukseen… Siinä kohdassa lauantaita voi suunnitella illaksi jotain hyvää syötävää, miettiä missä vaiheessa lämmittäisi saunan ja loikoilla sohvalla kynttilänvalossa sekä nauttia kaikin puolin elämästä ja tuumata että ei nämä asiat ole ollenkaan hassummin.

kotiilta kotiilta2

Vaikka onkin ihana viettää viikonloppua laajemmin perheen kanssa, kuten eilinen, tai ystävien seurassa, on se vaan mukava lojua kotosalla ihan omalla pikkuporukallakin! Tänään on just niin kotiolo, kuin ihmisellä voi olla, joten kotoa poistun korkeintaan pienelle iltalenkille ennen saunaa. Ajattelin tämän rauhallisen kynttiläfiiliksen kuitenkin rikkoa hetkeksi ja käydä keittiössä tekemässä isänpäiväkakun. Ihastuin Vaaleanpunaisen hirsitalon Marjan jakamiin kuviin nakukakuista ja ehkä hiukan naked cake -fiilistä on myös kinuski-suolapähkinäkakussa, jota päätin kokeilla! Mutta katsotaan nyt, mitä saadaan aikaiseksi… Eiköhän me tuo iskä saada tyytyväiseksi, tuli kakusta mitä vaan!

Pimeys on tänään ollut aivan armoton, joten ehkä annatte anteeksi nämä sohvaperspektiivistä otetut hämyiset ja rakeiset kuvat. Sillä mennään, mihin on mahdollisuudet! Toivottavasti vähän valoisampia hetkiä olisi välillä luvassa, sillä yhdet Hobby Hallin stailauskuvat on vielä ottamatta. Kamppikseen liittyen aika moni olikin bongannut meikäläisen tv-mainoksesta. Ei ehkä ollut ihan luontevin paikka mulle, mutta täytyy sanoa, että kokemus oli silti varsin avartava ja yhdenlainen itseni ylittäminen! Jos et ehtinyt vielä käydä tsekkaamassa eilen julkaistuja kuvia, klikkailehan tänne!

// Mukavaa viikonlopun jatkoa ja ottakaahan pimeistä, pitkistä ilo irti kynttilöiden ja tunnelmoinnin avulla!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  -kata- sanoo

  Millä tuo keittiön pöytä on käsitelty? Meillä on hieman vastaava, Artekin käsittelemätön pöytä ja ajatus oli muuttaa väriä vaaleammaksi, jotain tuon tyylistä, mitä kuvan pöytä on.

  • 1.1

   sanoo

   Heippa! Pöytä on maalattu valkoiseksi Teknoksen vesiohenteisella lattiamaalilla. Se oli aiemmin lakattu, muttta hioimme kannen puupinnalle. Toistaiseksi on ollut oikein hyvä ja kestävä maalipinta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *