Sitä, tätä ja tota

>

Pupujussi saksikorvineen on äärimmäisen näppärä. Tähän kaikki muistaa palauttaa sakset käytön jälkeen. Ainoastaan porkkana paperiliittimineen lähtee aina huitelemaan omille teilleen, useimmiten kuopuksen leikkeihin. Sain pupun joululahjaksi Sisustuscarenasta.

Kuopuksen 4-vuotisjuhlat juhlittiin jo kertaalleen. Vielä on tiedossa ainakin tyttöjen yhteiset lastenkutsut. Pian 7-vuotias on tehnyt innoissaan suunnitelmia, kuulema haluaisi mustavalkoiset synttärit! 4-vuotias taas tykkää violetista, sitä olikin ekoilla synttäreillä. Ehkä yhdistetään molemien toiveet yhteisiin juhliin.

Keittiössä tuntuu mukavan avaralle kun loputkin joulun jälkeiset valot ja koristukset lähti pois.
On ollut sen verran kiireinen ja puuhakas viikko, että saa nähdä jaksaako tässä vaalivalvojaisiakaan kummemmin pitää. Ehkä koitan aloittaa tulevan viikon kunnon yöunilla, selviäähän se aamullakin, kuinka vaaleissa kävi!
Mukavaa sunnuntai-iltaa!
Kommentit
 1. 1

  Sabuska sanoo

  >Minäkin olen pupusaksia hypistellyt ne on kivat vaikka nuorten huoneissa..Meillä tytöille kanssa (4v ja kohta 6v) tullut hankittua samanlaisia vaatteita, oikeastaan ihan liiaksikin asti ja nyt olen päättänyt ostaa erilaisia, koska tuo kuopus perii parhaimmat eikä viitsi montaa vuotta sille pukea samaa kuosia :-)Ihanan raikasta, kun kaikki joulusälä on poistettu.

 2. 2

  Mari sanoo

  >Suloiset tytöt! ♡Ihanalta kuulostaa synttäreiden värit! Kiva kun tytöt tykkää muistakin väreistä kuin vaaleanpunaisesta. Meillä esikoisneiti tykkäsi pienempänä tosi paljon violetista, eikä ole elänyt pinkkiä vaihetta milloinkaan. Nyt molemmilla tyttärillämme on meneillään musta-valkoinen kausi huoneidensa sisustamisessa. 😉

 3. 3

  Esmeralda sanoo

  >Meillä taas on tosi vähän just samanlaisia vaatteita tytöillä. Useimmiten kuitenkin samantyyliset tai yksi samanlainen osa. 🙂 Juhlia varten saivat itse valita mekot alennusmyynnistä jo joskus kesällä ja halusivat samanlaiset.

 4. 4

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Mari!Vanhempi tyttö on pitkään ollut irtaantunut vaaleanpunaisesta (kumma kyllä, vaaleanpunainen mekko kelpasi) ja tykkää eniten mustavalkoisuudesta, erityisesti vaatteissa. 🙂 Nuorempi sen sijaan tykkää hurjasti vaaleanpunaisesta, pinkistä ja violetista!

 5. 6

  Rilla sanoo

  >Pupusakset ovat kertakaikkisen ihanat! Meille myös 🙂 Ihanat nuo synttäriväritoiveet. Mistähän isompi olisi mustavalkoisuuden keksinyt… ;)Väsy painaa täälläkin, lasten nukahtamista odotellaan!

 6. 7

  Nonna sanoo

  >Mulla on vaikeuksia kommentoida, mutta laitanpa nyt tänne Rillan kommentin kommentiksi…Ihanat neidit kauniissa asuissa. Mahtavaa, että tyttöjen toiveissa ei ole prinsessapinkkiä tai Hello Kittyä! Mulla ne tulevat jo korvista kolmen neidin jälkeen… =)

 7. 9

  Esmeralda sanoo

  >Rilla, mistähän lie saanut mustavalkoisuuden päähänsä!? 😉 Heh!Nonna, Harmillista kun uudistusten jälkeen aina on kommentointiongelmia. Jospa ne korjaantuisi pian, ja kaikki voisi kommentoida! Juu, hello kittyjä on kyllä täälläkin saatu ihan riittävä annos, ihanaa kun toivovat jotain muuta!

 8. 10

  Anne sanoo

  >Hieno Puppe; käytännöllinen ja kaunis!Onpa somat neidit! Ja mukava kuulla, että tyttärillä on myös oma näkemys värivalinnoista sekä tyylistä. Äidin tyttöjä varmaan?! 🙂

 9. 12

  -T sanoo

  >Suloiset tyttöset ja asut 🙂 Synttärijuhlaa täällä myös vietetty.Ja hyvä juttu tuo pitää kiinni hyvistä yöunista! Pirteää alkavaa viikkoa!!

 10. 13

  Esmeralda sanoo

  >Käytännöllinen ja kaunis onkin mainio yhdistelmä! 😀 Tytöillä, isommalla varsinkin on oma maku ja tyyli. Tosin epäilen aika monessa, kuten väreissä seuraavan äidin tyyliä. 🙂

 11. 16

  Marie Elisabeth's rum sanoo

  >Suloiset tytöt <3 Kevät tosiaan tuo kivaa selkeyttä ja tilaa joulun jäljiltä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *