Sisustusvuosi 2013

Vaikka omaa kotia ja omia nurkkia katsellessa saattaa tuntua, että juuri mikään ei ole vuoden aikana muuttunut, huomaa vuoden varrella tehtyjä sisustuspostauksia katsellessa että kyllähän on taas moni asia mennyt uusiksi tässäkin huushollissa. Päätin tehdä katsauksen kuukausittain, tärkeimpiä ja vähemmän tärkeitä sisusteluja poimien.

1tammikuu2013

Tammikuu alko säpinällä kun päätin heti alkuvuodesta alkaa taiteilemaan harmaalla Tunto Hienolla ja pinnoitin alakerrasta yhden seinän laastiseinän oloiseksi. Seinän käsittely sai aikaan muitakin muutoksia, kuten sopivan valaisimen metsästämisen. Olohuoneeseen rakensin työpisteen kun aloittelin liiketoimintaa tammikuussa. Pari aurinkoista ja valoisaa päivää alkutalven synkkyyden jälkeen piristi kummasti ja tulppaanit toivat jo lupauksen keväästä!

1helmikuu2013

Seuraavaksi projektiksi otin makuuhuoneemme. Kuviollinen tapetti kyllästytti kovasti ja yhden päivän urakkana poistin tapetit ja maalasin makkarin päätyseinän lähes mustaksi. Tämä taisi olla yksi vuoden parhaista sisustusratkaisuista! 🙂 Työpisteelle sain äidin tuunaaman vanhan tuolin lainaksi.

1maaliskuu2013

Maaliskuussa päätin vihdoin tehdä jotain keittiön välitilan kaakeleille ja piilotin ne saneerauslaastin alle sekä maalasin koko komeuden valkoiseksi. Keittiö piristyi tällä muutoksella kummasti! Kovin kummoisia muita sisusteluja ei maaliskuuhun mahtunutkaan. Kevättä oli jo kovasti ilmassa. Tammikuussa tehtyyn harmaaseen seinään löytyi sopiva seinävalaisin.

1huhtikuu2013

Huhtikuussa kokeiltiin liukuvärjäystä. Tällöin jo tuli monta muutakin värjäysideaa mieleen, mutta enpä ole vielä saanut aikaiseksi niitä toteuttaa. Huhtikuu olikin hiljaisempaa sisustusrintamalla, muutamia pienempiä juttuja toteutin. Puupölli sai maalia pintaan ja järjestelin koruja, printtasin tauluja… pintä ja kivaa!

1toukokuu2013

Toukokuussa sain äitienpäivälahjaksi terassille uuden puupöydän, jonka mieheni kanssa nikkaroimme. Sisustusinto alkoin muuttua puutarhuroinniksi, mutta kyllä toki sisälläkin jotain pientä tapahtui. Kööpenhaminan reissu sai minut rikkomaan olohuoneen harmaata harmoniaa ripauksella pinkkiä. Tanskasta tuliaisina tuomani pikkumaljakot olivat kovin ajankohtaisia, sillä luonnossa riitti kukkia poimittavaksi.

kesakuu2013

Kesäkuussa sisustelut olivatkin pääasiassa ulkona. Takapihan pöydällä oli ihana poltella hämärissä illoissa etanolilyhtyä. Sisälläkin nautittiin kukista ja valosta, mutta kyllähän kesäkuussa vapaa-aika meni pääasiassa ulkona!

Puolen vuoden sisustelut sujuivat näin, toiset kuusi kuukautta säästettäköön omaksi postauksekseen, koska kuvia tuli poimittua jo niin paljon. Loppuvuosi siis pian luvassa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Kylläpä toteutit kivasti vuosikatsauksen! Teidän kodissa on niin kaunis tunnelma, että sitä täällä ruudun toisella puolella huokaillen katselee : ) Ja nyt muistui taas mieleen omat puupöllit, jotka ovat jääneet ihan unholaan. Jospa nyt viimein sun kuvien innoittama tarttuisin minäkin maalisutiin!

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos Päivi! Ihana kuulla, että tykkäät kotimme tunnelmasta. 🙂 Puupöllini sai jo hiukan vaaleamman sävyn pintaansa kun meinasi koko koti muuttua harmaaksi. 😀 Mutta kannattaa tarttua maalauspuuhiin!! 🙂

   • 4.1.1

    Nimetön sanoo

    hei, miten toteutit puupöllimaalauksen?
    minullla olisi koivupöllejä liiterissä, kuinka kuivatan kuorin ja maalaan että ovat käyttökelpoisia?
    kyselee avuton osaavalta

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos Jenni! Maljakot on yhä mun lemppareita. 🙂 Kultainen on sopiva piristys musta-valko-harmaan kodin keskelle. 🙂 Kesää tulee kyllä kova ikävä, mutta siihenhän ei enää ole paljoakaan aikaa… jos nyt ensin suostuisi se talvi tulemaan. 😀

 2. 7

  Piia sanoo

  Olen aivan ihastunut blogiisi, teillä on niin kaunis koti! 🙂

  Saanko kysyä mikä tuo teidän makuuhuoneen värisävy?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *