Sisustusvuosi 2013 osa 2

Noniin! Jatketaanpas katsausta sisustusvuoden loppuihin kuukausiin.

heinakuu2013Heinäkuussa keittiö sai uutta ilmettä kun tuunasin kattoon roikkumaan betonivalaisimen. Lähes samaan aikaan keittiöön vaihtui superkäytännölliset ja kauniitkin muoviset räsymatot. Näiden lisäksi ei sisätiloissa vielä juuri mitään tapahtunutkaan!

1elokuu2013

Elokuussa siirryttiin pikkuhiljaa puutarhasta sisälle, nukuttiin ensimmäistä kertaa pellavalakanoissa eikä raskittu heittää edes päiväpeitettä niiden päälle. Tyttöjen huoneeseen piti saada säilytystilaa lisää. Violetin hortensian myötä kanervanlila tyyny löytyi olohuoneeseen. Pitääkin pian taas joulun riisumisen jälkeen laittaa tällainen pieni piristys olohuoneeseen!

1syyskuu2013

Syyskuussa oli taisi tulla keskityttyä jo enemmän sisusteluihin. Tein tauluhyllylle kirjaintaulun, ostin huutiksesta poronsarvet ja tein betonikippoja paljon lisää! Syysjuttuja mietiskelin kasaamalla työpöydälle kollaasin syksyisistä asioista.

1lokakuu2013

Lokakuussa oli jo aika ryhtyä tunnelmoimaan kynttikänvalossa ja kääritytyä vilttiin sohvanmutkaan tai uuteen rottinkituoliin. Ostin pitkään haaveilemani Kubus kynttelikön ja siitä onkin ollut iloa moneen pimeään iltaan.

1marraskuu2013

Marraskuussa lähestyvä joulu oli jo monella tapaa läsnä. Pikkukuusia ja kynttiöitä, tähtiäkin. Tyttären kirjoituspöytä päivittyi käytännöllisempään. Yksi käytännöllisyyttä lisäävä asia tapahtui myös keittiössä kun vein mustan hyllykön varastoon ja kiinnitin seinään harmaat avohyllyt. Seinähyllyjen ansiosta pöydän ympärille jää paremmin tilaa, siitä oli hyötyä mm. joulunpyhinä!

1joulukuu13

Jouluna sisustelut keskittyi joulukoristeisiin. Ne taitaa olla teilläkin vielä tuoreessa muistissa, joten ei niistä sen enempää! Vielä nautitaan näiden kuvien tunnelmista tovi, ensi vuoden puolella kerätään joulu pois ja sitten aloitellaankin uutta sisustusvuotta!

Nyt näitä kollaaseja katsellessa tuli selväksi, että paljonhan täällä on ehtinyt tapahtumaan, enemmän kuin olisi kuvitellutkaan. Jännityksellä odotan, mitä ensi vuosi tuo sisustusrintamalla tullessaan. Ainakin näin jouluisessa kodissa tuntuu, että selkeyttämistä voisi olla tarpeen harrastaa, ainahan sitä uuteen vuoteen kaipaa puhtaita, raikkaita pintoja ja enemmän tilaa hengittää! Siinä on vain se ongelma, että esteetikkona sitä kiintyy esineisiin kovasti ja tuntuu että haluaisi mielellään pitää kaikki kauniit esineet esillä. Täytyy koittaa vuorotella, jotta tavaravuori ei valtaisi liikaa tilaa. Ja eiköhän täältä jotain jälleen jouda kirppiksellekin kun uusi vuosi koittaa.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Minä myös kerkesin omaa yhteenvetoa postaamaan! Näitä on niin kiva lukea muistakin blogeista! Sun blogi on yksi mun suosikeistani, ehdottomasti. Pidän teidän kodin värimaailmasta ja tunnelmasta ja sulla on niin taidokkaasti otetut kuvat. Respect!

 2. 5

  Korukopan Eija sanoo

  Mahtavat kollaasit, sekä tämä että eka!
  Uutta sisustusvuotta ja uusia ideoita toivottelen!

 3. 6

  sanoo

  Kivat kollaasit olit tehnyt molempiin postauksiin, niin paljon mielenkiintoista tutkittavaa kuvissa edelleen, vaikka suurimman osan postauksistasi olen lukenutkin vuoden varrella. Leppoisaa loppuvuotta ja energistä sekä onnekasta alkavaa!

 4. 7

  sanoo

  Paljon upeita juttuja!! 🙂
  Minäkin olen tänään tehnyt(5tuntia!) kuvakollaasia vuoden tapahtumista 🙂
  Oikein hyvää uutta vuotta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *