Sisustusvuosi 2011

Päätinpä tehdä vielä toisenkin katsauksen vuoteen 2011.

Sisustusrintamalla kuluneena vuonna koettiin jotain tällaista.

 

Alkuvuodesta heti joulun jälkeen piti kiireesti saada kotia mustavalkoisemmaksi. Keittiöstä se lähti. Mustavalkoinen liina ja matto toi heti kerralla toivottua tulosta. Heti tuntui raikkaammalle!
Öljysin myös keittiön pienen tammihyllyn mustaksi talvella. Keittiöön maalasin kauan jahkailemani liitutauluseinän.
Makkarissa kävi ripaus vaaleanpunaista, joka sai aika nopsaan lähtöpassit!
Keväällä ja kesällä sisustusinto hitusen hiipui kun ulkona riitti tekemistä ja käytin kaiken energian puutarhajuttuihin lomailun lisäksi. Kesällä kuitenkin ehdin maalaamaan keittiöön uuden taulun, yllättäen mustavalkoisen! Näitä tauluja onkin sen jälkeen muutama lähtenyt eri puolille Suomea, kun olen niitä tilauksesta tehnyt teille lukijoille. Ja maalattiinhan meillä kesälomalla portaikkokin kokonaan valkoiseksi.
Syksyllä taas jaksoi uusin voimin panostaa kotiin. Olohuoneeseen löysin vanhan vaneriarkun, jonka maalasin mustaksi. Ja sen pariksi tuli musta seinähylly tekemiäni hyönteistauluja varten.
Vielä viimeisimpänä sisutusjuttuna saimme vihdoin uudistettua keittiönpöydän, ja senkin mustaksi!
Näyttääpä varsin mustalle vuoden 2011 sisustushankinnat ja projektit. Pienesti valkoista joukossa! Mitähän tuleva vuosi sisustuksen suhteen pitää sisällään? Luulisin, että samaa mustavalkoisuutta. Vielä kun ei ole kyllästyttänyt! Mielessä on jo muutamia juttuja, joita olen kypsytellyt päässäni. Melkein tekisi mieli jo tarttua toimeen!
Kiitokset teille lukijoille ja blogiystäville kuluneesta vuodesta! Hienoa, että olette pysytelleet aktiivisesti mukana. Ja hurjasti teitä on tässä vuoden aikana taas tullut lisää. Eiköhän sitä tällä samalla linjalla jatketa tulevakin vuosi.
Onnekasta Uutta Vuotta 2012!
Kommentit
 1. 1

  Veera sanoo

  >Onpas kiva kollaasi tääkin ja tosi ihania sisustusjuttuja! Mäkin sain kuin sainkin vuosikollaasini tehtyä 🙂 Meillä on kans keittiössä liitutauluseinä ja oon kyllä tykännyt kovasti. Ja toi iso hehkulamppu on muuten aikas makee!:)

 2. 2

  Ainutlaatuinen sanoo

  >Sinun blogista sain inspiraation tehdä vuosikollaasin. Hyvältä teillä kyllä näyttää..jään innolla odottamaan ensi vuotta. Kiitos kauniista blogistasi<3

 3. 3

  Kirsikka sanoo

  >Ihanat kuvat. Kivaa uutta vuotta toivottelen ja kiitos idearikkaasta blogistasi 🙂

 4. 5

  Elisabet sanoo

  >Mustavalkoinen on kyllä raikasta. Kauniita ja mielenkiintoisia yksityiskohtia löytyy. 🙂

 5. 7

  Mari sanoo

  >Ihanalta bäyttää! Musta sisustuksessa säväyttää kummasti – ilmankos sitä on meillekin hiipinyt enenevissä määrin… ;)Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi vuoteen 2012!

 6. 11

  sariw sanoo

  >Kiva kollaasi ! Tuosta inspiroituneena aion kuvata kotiani ihan tutkiskelumielessä, sitten kun taas on vähän valoisampi päivä ; )Oikein mukavaa ja idearikasta vuotta 2012 !

 7. 12

  Helinä sanoo

  >Kivan näköinen sisustusvuosi ollut sinulla. Oikein ihanaa uutta vuotta ja mahtavia uusia sisustushetkiä!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *