Sisustustrendit 2014

Sisustustrendit 2014

Sisustustrendien pohtiminen tässä vaiheessa vuotta ei tietenkään ole enää mitään arvailua, vaan kyllähän tämän vuoden asioita on kovasti jo ollut ilmassa viime vuodenkin puolella. Sisustustrendit kulkee monella tapaa pukeutumisen trendien kanssa käsi kädessä, ja muotimaailmasta voikin helposti haistella, mikä seuraavaksi on sisustuksessa pinnalla. Tänä vuonna pinnalla olevista asioista yhä luonnollisuus, kotikutoisuus, aitous ja tietyssä määrin etnisyys miellyttää minua kovasti. Korkki on kiva materiaali, ja viime vuoden hitin, valkoisen marmorin kaveriksi nousee muitakin kivilaatuja, kuten kotimaista graniittia. Iittalan valaisinuutuudet viime vuonna toi ruskean lasin pinnalle, mutta muukin värillinen lasi on jo nostanut suosiotaan. Terävien geometristen kuvioiden kaveriksi on noussut pehmeämpiä ja luonnollisempia kuvioita, Ikat -kuosi on yksi suosikeistani. Luonnollista tai ei, kukkakuosit saa minun puolestani jäädä kalsareihin, tai pitsihuviloiden tapetteihin… Siniset ovat tekemässä kovaa paluuta sisustuksessa. Itse kovin vahvasti sinisen kauden kerran eläneenä en rehellistä sinistä kotiini kovin äkkiä päästä, mutta rauhalliselle siniharmaalle voisi olla paikka meilläkin. Vihreät taas luovutan suosiolla muille! Trendivärejä tai ei, kevättä kohti mennessä saa varmasti jälleen ihailla värejä sisustuksessa ja hetkeksi taidan minäkin lähteä väri-iloitteluun pienillä ripauksilla. Kevään värejä tulee olemaan ainakin keltainen, minttu ja vaaleanpunaiset!

Viime vuonna kirjoitin samasta aiheesta postauksen ja kyllähän nuo viime vuotiset asiat tuntuvat suurin osa yhä hyvin ajankohtaisilta. Muodissa trendien vaihtuminen on selvästi nopeampaa kuin sisustuksessa. Sisustus usein on pysyvämpää kuin vaatteet ja näin ollen sisustamisen trenditkin kulkevat aina hiukan hitaammin ja oikein hyvä niin! Trendien seuraaminen on toki mielenkiintoista, mutta eihän sitä omaa kotia trendejä ajatellen sisusta, ainakaan tietoisesti! Tärkeintä on se, että koti on asujansa näköinen, toimiva ja mukava elää.

kollaasin kuvat: tyynyt, viltti, lautanen hm.com ikat -tyyny: yatsikdesign.com valaisin: Iittala.fi

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Tuon perusteella meillä ollaankin jo hyvin trendikkäitä, kun sinistä, vihreää, kukkakuoseja, kotikutoisuutta ja värillistä lasia löytyy. 😉 Vaikka enhän mä oikein noihin trendeihin perusta. Ennemminkin haluan tehdä kodista oman näköisen. Joskus on kyllä kiva omia jotain trendijuttujakin, mutta vain siinä tapauksessa jos ne miellyttää ihan oikeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *