Sisustusostoksia uuteen kotiin

Nyt kun remonttia on painettu pitkästi toista kuukautta, on ensimmäistä kertaa tullut mieleen miettiä tosissaan sisustusshoppailuja uuteen kotiin. Muutamia tarpeellisia juttuja on jo ostoslistalla, mutta kyllähän mieli tekisi hankkia tänne jotain pelkästään turhamaista ja kaunista. Itse asiassa muistin joulun alla voittamani Finnish Design Shopin lahjakortin ja suuntasin ensin sinne pohtimaan, mitä kivaa tänne voisi hankkia. Päädyin selailemaan muitakin nettikauppoja uuden kodin eri huoneet mielessä. Keittiöön olisi mielessä vaikka mitä, mutta ensin täytyy hankkia se itse keittiö!

sisustusshoppailuja

Menun POV kynttilätelineet seinälle on kummitellut mielessäni niin kauan, että ne on luultavasti pakko hankkia, kunhan olohuoneen ja keittiön välinen seinä on avattu. Paikkakin poveille on jo katsottuna. Mietin vielä mustan ja harmaan välillä, mutta luulenpa, että ne voisivat päätyä meille harmaana. Keittiöön tarvitaan uusi kirkas Kastehelmi lautanen rikkoutuneen tilalle. Harmaa meiltä jo löytyykin, joten kirkas voisi olla suurimmassa koossa. Lifestylenordicista löytyisi kohtuuhintainen marmorinen leikkuulauta. Se sopisi täydellisesti keittiön betonitasolle, vaikka leikkuulautoja on jo ihan liikaakin. Hunajakennolokerot olisi monessa paikassa kätevät seinäsäilytykseen. Eteiseen tarvitaan avaimille laskupaikka ja tämä lokero olisi kyllä kätevä ja kaunis!

Tekstiileistä uusille käsipyyhkeille on ehdottomasti käyttöä ja koska H&M Homen pyyhkeet on vakuuttanut laadullaan, taidan käydä hakemassa sieltä seuraavalla Helsingin reissulla vaikka kaksi uutta paria. Ehkä vessan matotkin voisi kaivata päivittämistä ja kellariin kylpyhuoneeseenkin tarvitaan kylpyhuonemattoja, joihin voi pyyhkiä jalat kuivaksi. Myös muille matoille on tarvetta. Kellariin pitäisi hankkia useampikin puuvillainen käytävämatto. Jotain raikkaita kuoseja tai raitoja olisi kiva tuoda harmaalle betonilattialle. Kellarissa on tarvetta myös uusille säilytyskoreille, jotta saadaan kaikki tavarat lajiteltua mahdollisimman tehokkaasti nyt kun kaikelle on tilaa.

Täällä on tehty vielä viimeistelyjä saunaosastolla. Eilen saatiin viimein suihkut kylpyhuoneeseen, kun maailman taitavin ja komein putkimies (pikkuveli) kävi kätevänä miehenä vetämässä upeat kromiputket betoniseinien pintaan. Voi olla, että vilautan kylppäriä ja saunaa jo hiukan keskeneräisenäkin teille, sillä ihan täysin valmista täytyy kuitenkin vielä malttaa odottaa. Tänään nikkaroitiin jotain varsin kaunista ja käytännöllistä saunan puolelle. Viikonloppuna taidetaan saada paneelit kylpyhuoneen kattoon; ne kun voi asentaa vasta nyt, kun putkihommat on tehty.

Kollaasin kuvat: finnishdesignshop.filifestylenordic.fihm home

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *