Sisustusopas – Kirja-arvonta

Tea-Mariian Sisustusopas

Olen huomannut, että meillä täällä Suomessa on paljon kauniita sisustuskirjoja, joissa esitellään koteja, mökkejä ja erilaisia sisustuksia. Sen sijaan suomalaista tietokirjatyyppistä opusta ei kovin montaa ole tullut vastaan, varsinaista sisustusopasta ei lainkaan ennen tätä Tea-Mariia Pyykösen tekemää Sisustusopasta. Sisustusopas antaa konkreettisia vinkkejä, kuinka lähteä luomaan oman kodin sisustussuunnitelmaa. Kirja toimii hienosti työkaluna oman kodin sisustajalle, joka on kiinnostunut tekemään oikeita valintoja ja haluaa ottaa kokonaisuuden paremmin huomioon kotiaan suunnitellessa.

Kirjassa käydään huone huoneelta läpi tiloja varsin käytännöllisten listojen kera, jotta tarvittavat asiat tulee otettua huomioon tiloja suunnitellessa. Kirjassa tarkastellaan sisustustyylejä, värejä, kalusteita, pintoja, pohjapiirrosta, budjettia ja kaikkea, mitä kodin rakentajan tai remontoijan tulee ottaa huomioon. Mielenkiintoista tietoaa kätevästi yksiin kansiin kasattuna, ja oikein kauniita kuvia, joista löysin itsekin inspiraatiota.

Kenelle teos sitten sopii!? Parhaiten varmasti sisustamisesta kiinnostuneelle ja siitä jo jonkin verran tietävälle oman kodin laittajalle. Apuna hänelle, joka ei halua palkata sisustussuunnittelijaa, mutta kaipaa silti tukea oman kodin remontissa tai rakentaessa.

Nyt sinulla olisi mahdollisuus voittaa kirja itsellesi osallistumalla arvontaan 9.5.2015 klo 24 mennessä. Osallistut jättämällä alle kommentin, jossa kerrot

Minkä tilan sisustaminen tai suunnittelu on aiheuttanut sinulle eniten päänvaivaa?

Jätä samalla myös nimimerkki ja sähköpostiosoite niille varattuihin kenttiin. Näin saan voittajaan suoraan yhteyden arvonnan päätyttyä.
Onnea arvontaan!

Tea-Mariian SisustusopasTea-Mariian Sisustusopas

kirjat, arvostelukappale ja arvontakappale lahjoittanut wsoy.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  saara sanoo

  Kelpais kyllä. Tällä hetkellä keittiö ahdistaa meilä eniten..oikeastaan ainut mitä ei olla käyty ollenkaan läpi ja nyt alkanu tuntuun että ei ole oikein käytännöllinen.. no jotain nurkkia muitakin sais käydä läpi.. 😀 toisesta päästä sais jo uusia..Eteiseen ois kiva saada vinkkiä, miten siitä sais toimivan…

 2. 3

  Aino-Iita sanoo

  Olisipa kiva voittaa tuo kirja, minulle eniten päänvaivaa tuottaa kylpyhuoneen sisustus, pieni tila hankala sisustaa valoisasti:D

 3. 4

  Nukka sanoo

  Akuutti ”ongelma” (=kivaahan tämä pyörittely oikeasti on 🙂 on taaperoikäisen huoneen sisustaminen. Kalusteet ovat jo olemassa; vielä kun ne saisi toimivaan järjestykseen vinon katon ja vetoisten seinien sisälle. Ja ne tekstiilit ja värit?! Pienelle pojalle hauskaa ja iloista, mutta ei räikeän kirjavaa..
  Osallistun siis mielelläni arvontaan!

 4. 6

  Janica sanoo

  Eteinen on ollut ja on edelleen aika hankala sisustettava. Sinne pitäisi mahtua sata takkia ja senkin jälkeen haluaisin sen näyttävän hyvältä. Löytysiköhän kirjasta vinkkiä?

 5. 7

  Aino sanoo

  Alamme juuri rakentamaan uutta kotia, joten kirja tulisi todella tarpeeseen 🙂

 6. 9

  sanoo

  Kyllä se keittiön suunnitteleminen on se vaativin homma. Sen haluaa kuitenkin olevan käytännöllinen ja toimiva ulkonäöstä tinkimättä, vietetäänhän siellä paljon aikaa päivästä niin ruokaa tehden, syöden kuin istuenkin vain.

 7. 11

  laurav sanoo

  Eteinen, saan ahdistuksen kun en tiedä miten saisin tilasta toimivamman. Kyseessä siis rintamamiestalon tuulikaappi, josta samasta käynti kellariin.. voihan sumppu.

 8. 12

  Johanna sanoo

  Eniten päänvaivaa tuottaa tällä hetkellä olohuone, jossa ei juuri ehjää seinäpintaa ole, oviaukkoja sitä enemmänkin. Lisäksi kohtuu pieneen tilaan pitäisi saada sijoitettua useita eri toimintoja ilman, että tila menee täysin tukkoon. Ehkä kirjasta saisi vinkkejä tähän ongelmaan.

 9. 13

  AnniM sanoo

  Tällä hetkellä eniten päänvaivaa tuottaa eteinen ja sen jatkeena oleva käytävätila, jossa on useita ovia. Kohta olen 2 vuotta pohtinut, mitä tilalle keksisin. Ehkä kirjan ideat voisivat auttaa.

 10. 14

  piia sanoo

  Kodinhoitohuone! Pimeä ikkunaton koppi, jonne pitäisi saada mahtumaan kaikki mahdollinen pyykinkäsittelystä työkaluihin.

 11. 16

  Ansa-Maria sanoo

  Makuuhuone! Sillä kun ei ole juurikaan päivisin mitään funktiota, siellä käydään vain nukkumassa öisin. Olisi kiva panostaa makkarin viihtyvyyteen esim. tekstiilein, mutta koska tilassa ei tule vietettyä aikaa muuten kuin nukkumalla, ei sisustussilmäkään osaa sanoa, miten tilasta saisi viihtyisämmän. Kalusteet sinne ovat päätyneet toisista huoneista yli jäädessään, joten yhtäläistä ilmettä ei ole senkään puolesta päässyt syntymään.

  Pitäisikin varmaan viettää kesälomalla ihan yksikseen aikaa makkarissa, tutkailla, mikä siellä ei miellytä ja mitä tila kaipaisi. 🙂

  Mukaan arvontaan.

 12. 17

  Elise H. sanoo

  Ihan koko asunto tuottaa ”päänvaivaa”, sillä meillä on suunnitteilla syksyksi iso remontti ja sitä myötä sisustusta pistetään uusiksi 🙂 Kirja tulisi todellakin tarpeeseen, joten osallistun innolla arvontaan 🙂

 13. 18

  sanoo

  Kyllä se toi olohuone on. Ai niin ja siitä tulikin mieleen etten ole muistanut ottaa sulle kuvaa!

 14. 19

  Saija D sanoo

  Eniten päänvaivaa on aiheuttanut kapea ja pieni eteinen. Miten siitä saisi sekä toimivan, että kodikkaan? Eteinenhän toivottaa vieraat ja toki kotiväenkin tervetulleeksi taloon. Yhtä vaikea on olohuoneen valaistus.

 15. 20

  saara sanoo

  Hei! Viime aikoina olohuone on aiheuttanut eniten päänvaivaa. väärän kokoinen sohva, liikaa huonekaluja.. 😀 muutoshaluisena koko kodin yhtenäinen sisustus meinaa välillä pursuilla. Joten yleisiä vinkkejä kaivataan. 🙂

  Mukavaa kevättä ja onnea uuteen kotiin! Jään mielenkiinnolla seuraamaan

 16. 21

  Tinka sanoo

  ”Liian ison” olohuoneen sisustaminen on tällä hetkellä haasteellisinta erityisesti huonekalujen sijoittelun osalta.

 17. 22

  Anna sanoo

  Ihana kirja palkintona joten pakko ottaa osaa kilpailuun, ja tähän kysymykseen minun on helppo vastata.:) Eniten päänvaivaa on ehdottomasti tuonut meidän keittiön remontoiminen jo muutosta lähtien. Monesti olemme miettineet, että mitä sille kannattaa tehdä ja kuinka suurella budjetilla, sillä tuskin tulemme asumaan tässä nykyisessä asunnossa viittä vuotta kauempaa. Asunnon alkuperäiselle keittiölle olisi kiva tehdä jotain, mutta aivan kaikkea emme haluaisi laittaa uusiksi, vaan haluaisimme säilyttää kaiken mikä vaan kestää vielä kulutusta. Vuoden sisään (siis aikaisemmin) aion tehdä ratkaisun keittiön suhteen ja sitten meillä on uusi ja hieno keittiö.:)

 18. 23

  Marianne sanoo

  Pieni wc/kylpyhuone on ollut haastavin, koska pienessä tilassa pitäisi olla kaikki tarvittava toteutettuna sekä käytännöllistä että esteettistä puolta silmällä pitäen ja vielä onnistua hämäämään tilaan lisää tilantuntua.

 19. 24

  suvi sanoo

  Mukana! Haastavin huone 150 neliön omakotitalossa on ollut olohuone, joka on keittiön kanssa yhtä isoa tilaa sekä olohuoneesta on kolme ovea: makuuhuoneeseen, kodinhoitohuoneeseen ja takaterrassille.

 20. 25

  herkkusuu sanoo

  Viimeksi aiheutti olohuoneen järjestys, sekä keittiön verhoa ei meinannut löytyä…

 21. 26

  Kaisa sanoo

  Yläkerran aulan sisustus tuottaa ”päänvaivaa”, joten ideat olisi tarpeen 🙂 Miten olisi taulut hyvä sijoittaa tai mitä muuta voisi seinille laittaa?

 22. 27

  Veera sanoo

  Haastavin kodissamme on ehdottomasti olohuone, siellä on meillä myös ruokapöytä koska keittiö on niin pieni että sinne ei se mahdu. Jotenkin olohuoneemme ei ole yhtenäinen, johtunee myös matoista joita meillä pitää olla joka paikassa selkävaivaisen koiran takia.

 23. 29

  Heidi sanoo

  Ehdottomasti kellari jota remontoidaan , sinne olis tarkoitus tulla kylpyhuone, sauna, kodinhoitohuone ja oleskelutila.

 24. 31

  Riiti sanoo

  Eniten aiheuttaa päänvaivaa tupakeittiömme sisustus ja todella pieni eteinen. Eteinen etenkin on haaste säilytyksen kannalta, sillä perheeseemme kuuluu 6 henkeä ja tavaraa riittää.

 25. 33

  Salla sanoo

  Ison remontin jäljiltä monikin tila on vielä hyvin keskeneräinen, mutta ehkä eniten askarruttaa olohuone-ruokailutila-keittiö.

 26. 34

  Lise-Lott sanoo

  Olohuone: ikkunoita eikä ehjiä seiniä sekä läpikulkijat moneen suuntaan

 27. 36

  laika sanoo

  Koko kodin. 😀 Se on niin pikkuinen ja siellä on todella ruma muovimatto!

 28. 38

  mardeleine sanoo

  Hankalimpia on ne tilat joissa on tärkeää saada ratkaistua säilytysongelmia: eteinen, työhuone…

 29. 39

  Jenni sanoo

  Eteinen, joka on käytävämäinen. Olisi ihana keksiä siihen joku inspiroiva idea! 🙂

 30. 40

  Sirpa sanoo

  Mukana arvonnassa. Eniten päänvaivaa on tuottanut lasitetun terassimme sisustus.
  Tila on pitkä ja kapeahko.

 31. 41

  Maikki sanoo

  Olohuoneeni on hankalasti sisustettava, enkä ole vielä ongelmaani ratkaisua keksinyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *