Sisustusmuistoja parin vuoden takaa – Lehtijuttu

Kaksi vuotta sitten meillä kävi kylässä sisustustoimittaja ja valokuvaaja. Oli mukava visiitti ja jäätiin odotteleen lehtijuttua… ja sitä saatiinkin odottaa. Tällä viikolla ilmestyneessä Talo&Koti -lehdessä tuo reportaasi sitten oli. Varmasti aivan hyvä juttu, ei siinä mitään, mutta kyllä mua vähän harmittaa katsella noin vanhaa sisustusta lehden sivuilta. Tuntuu, että aivan kaikki on muuttunut… Makuuhuone näyttää eniten tutulle, vaikka sielläkin on monia asioita vaihtunut. Jos vielä päästän toimittajan meiltä tekemään juttua, pitänee sopia vähän tarkemmin jutun julkaisusta. 🙂 Mielummin vähän tuoreempana ois sisustus näytillä! Totta puhuen ensin ajattelin, että en hiiskahdakaan jutusta täällä, mutta mahdotontahan se oli kun niin moni oli meidän kodin jo lehdestä bongannut. Mutta pidemmittä puheitta kuviin, tältä meillä näytti pari vuotta sitten syksyllä!

Jee! Meilläkin on lunta! Ainakin puoli senttiä. 🙂 Just ja just maa valkoisena.

Ihanaa viikonloppua!

ps. Bellan facebook -sivulla on parhaillaan käynnissä CandyShopin arvonta, käykäähän osallistumassa!

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Siinäpä sitä onkin miettimistä! Meille ilmoitettiin, että juttu julkaistaan syksyllä 2011. Sen jälkeen ei ole kuulunut mitään… kunnes ystävälliset blogin lukijat ilmoittivat, että juttu on tulossa kun olivat sen bonganneet viime numeron mainoksesta.

 1. 2

  sanoo

  No on kyllä aika erinäköistä kuin nyt! Aika pitkällä viiveellä tosiaan jutun julkaisivat 🙁 Musta tuntuu että meillä on näyttänyt samanlaiselta aina… tai ainakin aina rempan jälkeen 🙂

  Meillä satoi yöllä ainakin viisi senttiä lunta – voi sitä lasten riemua.. kävivät yöpaitasillaan jo lumessa pomppimassa aamuvarhain 🙂 Kummasti lisäsi heti ulkoilumotivaatiotakin.

  • 2.1

   sanoo

   Minustakin tuntuu, että meillä näyttää aina samalta, mutta suorastaan järkytyin kun huomasin eron, mikä kahdessa vuodessa on tapahtunut. 😀
   Meillä muksut nousi niin nopeasti sängyistä, etten ole ennen nähnyt. Ei tarvinut kuin kehottaa kurkkaamaan ikkunasta ulos. 🙂 Ihanaa riemua tosiaan!!

 2. 3

  sanoo

  Enpä kyllä suht uutena blogisi seuraajana kotiasi tästä jutusta tunnistanut! Paljon on teillä tosiaankin sisustus muuttunut. Ja kiitos muuten siitä taannoisesta silityslaudan tuunaus -postauksesta. Sen inspiroimana meidän silityslaudan harmaat jalat sai päälleen valkoista maalia ja harmaa kangas päälleen ihanaa uutta kangasta <3 Vielä kun sais kuvia otettua..

  • 3.1

   sanoo

   Minäkään en meinannut tunnistaa. 😀 Aika jännä tunne katsoa vanhoja kuvia. 🙂
   Ota ihmeessä silityslaudasta kuvia niin päästään ihailemaan!!

 3. 4

  sanoo

  Toimittajat (ainakaan frelancerit) eivät pahemmin voi vaikuttaa milloin juttu julkaistaan. Jotkut lehtitalot jopa maksavat toimittajalle ja kuvaajalle vasta ja jos kun juttu julkaistaan, eli toimittajahan haluaisi sen ulos heti!

  Kivat kuvat kuitenkin, lukijoillehan (ainakin suurelle osalle) ne ovat kuitenkin ”uutta”.

  Meillä on tehty parikin lehtijuttua tänä vuonna, ensimmäinen (ruokajuttu) julkaistiin parin kuukauden sisään. Toisen jutun haastis käytiin tekemässä kevättalvella, ensimmäinen kuvaaja kävi loppukeväästä, toinen elokuussa, kun lehtitalo oli hukannut/vahingossa deletoinut kaikki jutun kuvat… Juttu ilmestyy joulukuussa ilmestyvässä Avotakassa, mistä toimittaja ihan ystävällisesti ilmoitti, kun oli saanut tietää julkaisupäivämäärän.

  • 4.1

   sanoo

   Niin, ymmärrän kyllä freelancertoimittajan tilanteen, eihän hän siitä julkaisusta päätä. Mutta ei se poista harmistusta vanhasta jutusta… Varmasti lähes kaikki, jotka meidät jutusta tunnistaa, tietää meidän sisustuksen nykytilankin ja lukee blogia, joten eipä se niin vakavaa ole!
   Tuleeko teiltä sisustusraportaasi? Pitääpä muistaa katsoa joulukuun lehti tarkkaan. 🙂

 4. 5

  sanoo

  No aika pitkä viive! Kaunista on, mutta tosiaan aika eri näköistä kuin nyt. Ihana ja kaunis muisto kuitenkin. Kivaa viikonloppua!

 5. 6

  sanoo

  Minulle tulee tuo kyseinen lehti ja hieman ihmettelen myös jutun viivettä… Meni jotenkin usko kyseiseen lehteen, kun ihmiset luulevat saavansa uutta tietoa ja uusia tuulia sisustamiseen. Aistin jo edellisen postauksesi vastauksista, että juttu harmittaa ja nyt nostitkin sen esille tässä postauksessa. Sisustushan muuttuu tuossa ajassa jo paljonkin, ainakin meillä. Ja niin on tehnyt teilläkin. Toki kauniita kuvia on lehdessä. Seuraamalla blogia pysyy kuitenkin kärryillä paremmin, hih… 😉

  Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

  • 6.1

   sanoo

   On sisustus kyllä ehtinyt muuttua paljon, tyylikin! Sitä minäkin ihmettelin, että lehti haluaa esitellä parin vuoden takaisia juttuja kun itse kuitenkin haluan katsella lehdistä uusia ideoita. Mutta kuvat on hyvät ja kiva muisto!

 6. 7

  sanoo

  Kivalta näyttää näissä kuvissakin, mutta onhan toki kaksi vuotta aika pitkä aika odotella juttua ilmestyväksi ! Meidän kotijuttu taas tuli uunista ulos melkein samantien, itse olin varautunut sellaiseen noin puolen vuoden odottamiseen.

  Makkarin tapettia ihailen aina, se on tosi onnistunut valinta ! 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Tuo olisikin ihanaa, että saisi jutun pian ulos! Itse olin varautunut siihen vuoden odottamiseen, mistä oli toimittajan kanssa puhe, maksimissaan. Kiitos, makkarin tapetti on yhä minunkin mieleen. Vähän pehmeämpää tyyliä!

 7. 8

  sanoo

  Ääh, osaan kyllä kuvitella että harmittaa. Kun ajattelen meidänkin kotia niin tuntuu että se on muuttunut tosi paljon parissa vuodessa ja ainakin omasta mielestäni parempaan suuntaan. Kyllä minuakin harmittaisi jos jossain julkaistaisiin kuvia parin vuoden takaa. Mutta älä huoli, teidän koti on kyllä kaunis ollut aina, joten varmasti hyvä juttu on kuitenkin 🙂

  • 8.1

   sanoo

   Niin, totta kai sitä itse ajattelee muuttavansa ja sisustavansa kotia parempaan suuntaan. Tyyli kehittyy ja itselläni opinnotkin on tuonut varmuutta sisustajana. Kyllähän minä parin vuoden takaisesta kodistakin tykkäsin, mutta joitakin asioita on ihan syystäkin muutettu!! 😀

 8. 9

  Laura sanoo

  Olihan tuo lehtijuttu ihan jees, mutta nykyinen sisustuksesi on paaaaljon kauniimpi. Toivottavasti joku toinen lehti haluaisi jutun tästä uudesta lookista. 😉 Olen myös huomannut, että tämä blogi on jotenkin paljon raikkaampi kuin ennen. Laitoin sinut jo ajat sitten suosikkilistaani ja olin jonkun aikaa poissa sivuiltasi, (punastelee) ja nyt löysin uudestaan ja en meinannut uskoa samaksi. <3

  • 9.1

   sanoo

   Kiitos rehellisestä palautteesta! 😀 Kiva kuulla, että olet löytänyt takaisin lukijaksi! Ja olen aivan samaa mieltä kanssasi, kotimme on paljon kauniimpi nyt kuin kaksi vuotta sitten. Onhan noita sisustusjuttupyyntöjä toimittajilta tullut, mutta halusin odottaa tämän jutun ulos ja sit kun sitä ei kuulunut, ei kiinnostanut ryhtyä uuteen. Täytyy miettiä asia uusiksi nyt kun vanhat kuvat on julkaistu. 🙂

 9. 11

  sanoo

  Bongasin kotinne myös lehdestä, kivoja kuvia oli, juttua en vielä ole ehtinyt lukemaan 🙂 Myönnän että kuvia katsellessani mietin että onpas eri näköistä mutta en tajunnut että ne olivat vaan vanhoja kuvia, kummaa että pihtasivat juttua noin kauan.

 10. 12

  Nimetön sanoo

  on kuule oikein ihana sisustus ollut kaksi vuotta sittenkin.. silmä lepää kuvissa..

 11. 13

  memmi sanoo

  Kiva koti teillä:) Ihan oikeesti kaksi vuotta vanha juttu ja nyt vasta lehdessä. Muoti ja sisustus muutttuu kahdessa vuodessa aika paljon monessakin huushollissa:)

  • 13.1

   sanoo

   Niin muuttuu!! Toivottavasti sisustuslehdissä ei paljoa ole yhtä vanhoja juttuja, itse ainakin oletan lukevani kohtuu tuoreita raportaaseja ihmisten kodeista. 🙂

 12. 14

  sanoo

  Kaunista silloinkin!

  Tuohan on toisaalta myös muistutus siitä kuinka paljon sisustus(tyyli) voi muuttua vallitsevan trendin mukaan. Itse yritän etsiä minulle hyviä sisustusratkaisuja, joista pidän vaikka muoti muuttuisikin. Tosin se on vaikeaa, koska silmä tottuu siihen mitä näkee ja kun tarpeeksi näkee, niin alkuun hieman rumatkin jutut ovat kohta supereita.

  • 14.1

   sanoo

   Kiitos aniiri! Kyllähän silloinenkin sisustus miellytti, mutta tyyli on aika tavalla muuttunut.
   Ja näin on, hyvä esimerkki siitä kuinka paljon trendit vaikuttavat sisustukseen. 😀 Sellaisiahan me ihmiset olemme, niin sisustuksen kuin pukeutumisenkin osalta. Tarpeeksi kauan kun jotain asiaa toistuvasti katselee, alkaa ne itseä miellyttää. Ehkä siinä on joku tuttuus… Ollaan niin helposti vietävissä!
   Kuitenkin sisustuksen ”runko” on pysynyt monta vuotta samana, muutos on tapahtunut väreillä, tekstiileillä ja muulla irtaimella. Huonekalut on pääasiassa samat, mutta ilme on aivan erilainen. 🙂

 13. 15

  sanoo

  Täytyy kyllä minunkin ihmetellä kuinka ne laittaa kahden vuoden takaisia juttuja lehteen. Sisutus trendintkin muuttuvat jo paljon kanhdessa vuodessa.
  Mutta kivalta teillä näytti silloin ja kivalta nytkin, vaikkin erilaiselta 🙂

  • 15.1

   sanoo

   Niin, eihän tästä jutusta ainakaan mitään uutta ja pinnalla olevaa noussut kenellekään. Sinänsä olen aivan tyytyväinen silloiseen sisustukseen, mutta ei se ihan tätä päivää ole! 😉

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *