Sisustusinspiraatiota: Tiiliseinälle täydellinen pari

7alvhemNäihin kuviin olen törmännyt viikon kuluessa useinkin, mutta en ole väsynyt ihailemaan tuota tiiliseinän ja harmaan värin upeaa yhdistelmää. Siksipä halusin tallentaa nämä kuvat itsellenikin muistiin. Tämä koti pelkästään harmaavalkoisena voisi olla aika kylmä ja kalseakin, mutta lämminsävyinen tiiliseinä herättää tilan eloon ja tuo lämmintä kodikkuutta. Saman asian se tekisi mustavalkoisessakin kodissa, mutta tuo harmaa ja tiili on vaan niin täydellinen pari!! Vastaavasti olohuoneessa puulattia pehmentää kylmiä sävyjä, tosin tuo mäntylankun väri ei aivan minun makuun ole.

3alvhem1alvhem Upeaa tässä huoneistossa on myös nuo ikkunat ja niiden keskelle sijoitettu hella sekä liesituuletin. Mahtavat ikkunasyvennykset listoituksineen! Harmaan sävyt niin lattiassa kuin seinässäkin näyttävät aikalailla täydellisille, raikkaille harmaille. Tykkään myös keittiön matosta.

8alvhem9alvhem6alvhem2alvhem 4alvhem

Kuvat: Alvhem

ps. Meinaan joka kerta säikähtää kun saavun blogiini… tuo harmaan taustan vaihtuminen valkoiseen olikin paljon suurempi muutos kuin kuvittelin. Tovi menee tottuessa, mutta kivan raikkaalle tuntuu!

 

Kommentit
 1. 3

  Maria. sanoo

  Upea koti tiiliseinineen! Valkoinen tausta antaa tilaa kuville, hyvältä näyttää!

 2. 5

  sanoo

  Tämä koti on ollut todella monissa koti- ja ulkomaisissa blogeissa viikon aikana, eikä ihme. Kaunis yhdistelmä.

 3. 6

  sanoo

  Ihan mielettömän kaunis koti! Pisti silmään noiden sinun mainitsemasi kivojen yksityiskohtien lisäksi olohuoneen televisiottomuus. Ai että miten rauhallisen näköistä ilman sitä (miehille varsinkin kovin tärkeää) pömpeliä 😉

  • 6.1

   sanoo

   Kyllähän se huomattavasti vaikuttaa olohuoneen ilmeeseen. 🙂 Tuossa matalan kaapston päällähän olisi valmis paikka tv:lle, mutta kivalle näyttää ilman sitä! 😀

  • 7.1

   sanoo

   Voi, kun saisi… Tai itse asiassa epäilen, että meillä on olohuoneessa yhden rapatun seinän pohjalla punatiiltä, mutta kuka hullu sitä alkaa sieltä kaivamaan esiin… ja paikkakaan ei mikään paras mahdollinen olisi tiiliseinälle. Keittiöön tai eteiseen se sen sijaan kuuluisi ja sopisi täydellisesti!!

 4. 8

  sanoo

  Voi, kuinka on kaunis kokonaisuus… vanhaa tiiliseinää ei voita kyllä mikään;) Samaa mieltä kanssasi olen kyllä tuosta mäntylattiasta – tiedä sitten, kuinka kauan niitä pitää tuijotella, ennenkuin tottuuu ja tykästyy;))
  Aurinkoista viikonlopun jatkoa sinulle.

  Terkuin, Frida

  PS. Ihana se teidän musta terassipöytä;)

  • 8.1

   sanoo

   Jotenkin tuo mäntylauta näyttää hitusen liian räileälle. Ei siinä paljon tarvitsisi olla vaikkapa valkoista pinnassa, jotta vaalenisi vähän ja näyttäisi eri hyvältä! Mutta saattaahan sitä tottuakin. 🙂
   Ja kiitos, terassin pöytä on kyllä aivan ihana minunkin mielestä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *