Sisustusinspiraatiota – Maitokahvia, savea ja harmaata

Moikka aurinkoiseen sunnuntai-iltaan! Täällä ollaan vihdoin sateisten ja harmaiden päivien jälkeen aurinkoisemmissa tunnelmissa ja alkaa tosiaan tuntua siltä, että juhannus on lähestymässä; onhan ensi viikko jo juhannusviikko! Alkukesän viikot menee aina ihan hurjaa vauhtia. Toivottavasti koko kesä ei etene ihan näin vauhdilla, sillä olisi ihanaa ehtiä ihan rauhassa nauttia kesäpäivistä ja -illoista.

Alvhem201

Alvhem213Tallensin jokin aika sitten itselleni nämä kuvat hurmaavasta, raikkaasta asunnosta, jonka maalisävyissä oli käytetty pehmeitä harmaita, savea ja jopa maitokahvia. Tuo maitokahvin sävy on taannoisen innostuksen jälkeen ollut pitkään vähemmällä käytöllä sisustuksessa ainakin täällä meillä Suomessa. Yhdessä vaiheessahan tuota vaaleaa ruskeaa, lattea tai miksi sitä haluaakin nimittää, oli esillä vähän joka blogissa ja sisustuslehdessä, mutta sittemmin ne on taidettu peittää valkoisella, mustalla tai harmaalla. Lämpimät seinäsävyt näyttää ainakin omaan silmääni kuitenkin tosi kauniilta, ainakin tuon vaalean lautalattian ja isojen ruutuikkunoiden kaverina.

Alvhem212

Alvhem211

Alvhem210Alvhem202Tämä keittiön seinien väri on kuitenkin suosikkini näistä tämän kodin sävyistä. Pehmeä harmaa on aika sementtimäinen, minulla tuosta väristä tuli mieleen savi. Se käy upeasti yhteen vaalean puutason kanssa! Valkoiseksi maalattu tiiliseinä on myös sen rinnalla ihana. Pienet ripaukset mustaa toimii tietysti aina tällaisten harmonisten ja rauhallisten yhdistelmien ryhdittäjänä!

Alvhem203Alvhem205Alvhem207Ehkä omaan kotiin en kuitenkaan lähtisi näin syvällä maitokahvin sävyllä maalaamaan, vaikka väri näyttääkin kuvissa kivalta. Pari pykälää kun vietäisiin harmaampaan suuntaan, olisi lopputulos huomattavasti parempi!

Alvhem208 Alvhem209Täällä aletaan valmistautua vielä viimeiseen työviikkoon ennen pidempää kesälomapätkää! Muu perhe kun on jo lomalla, meinaa sitä itsekin varsinkin iltaisin päästä jo liiankin kanssa kesälomamoodiin ja meinaa nuo yöunet jäädä aika vähiin. Ehkä se ei yhden vajaan viikon kanssa ole niin tarkkaa! Juhannussuunnitelmat on vielä auki niin kauan kuin viikonlopun sääennustekin on avoinna. Kivaa sunnuntai-iltaa!

ps. Vastailkaahan vielä eiliseen seinäkyselyyn! Aika tasaisesti jakautuu äänet. Olen tainnut oman päätökseni kyllä jo tehdä…

Kuvat: Alvhem

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *