Sisustusinspiraatiota – by Lassen

Kubus Bowl by Lassen

By Lassenin Kubus tuotteet on varmasti tuttuja jokaiselle sisustajalle, joka vähääkään on kiinnostunut skandinaavisesta tai tanskalaisesta tyylistä. Geometrinen ja hyvin vähäeleinen Kubus -kynttilänjalka neljälle tai kahdeksalle kynttilälle on epäilemättä by Lassenin tunnetuin tuote. Kubus kynttilänjalan suunnitteli Tanskassa arkkitehti ja muotoilija Mogens Lassen (1901-1987) vuonna 1962. Jo suunnitteluvuoden perusteella on pääteltävissä, että kynttilänjalka sopii meidän olohuoneeseemme mainiosti.

Kubus8 by Lassen Kubus by LassenKubus Kynttilänjalka Kubus by Lassen laatikko by Lassen

Muut Mogens Lassenin suunnitelmien tai luonnosten pohjalta tuotantoon otetut tuotteet, Frame säilytyslaatikot ja Flow tapetit ovat monelle Kubusta tuntemattomampia. Frame laatikoista voi kasata haluamansa kokonaisuuden pinoamalla niitä tai kiinnittämällä seinälle. Tapettien graafisesta kuvioinnista tykkään kovasti. Varsinkin tuo harmaa-valkoinen Dusty blue on mieleeni.

by Lassenby Lassen Tapetti Flow by Lassen Tapetti Flow by Lassen Flow tapettiKubus Bowl

Kubus -tuotteita on myynnissä kiva valokoima mm. Seita Shopissa.

Kuvat: by Lassen

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Tästä kyntteliköstä on syntynyt selvästi uusi ”blogituote”, tuntuu, että se vilahtelee joka paikassa;) Ei sillä, onhan se muotokieleltään yksinkertaisen tyylikäs. Tuo kahden kynttilän versio miellyttää eniten itseäni.

  2. 3

    Anna sanoo

    Hei! Eka kertaa blogissasi,eikä varmasti ole viimeinen kerta! 🙂 käykö tuohon kubukseen ihan tavalliset kynttilät vai jotku ohuemmat?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *