Sisustusinpiraatiota kevät mielessä

Sisustusinpiraatiota Ruotsista. Jotenkin näissä kuvissa tuntui olevan keväinen vivahde, vai katselenkohan näitä vain keväiset ajatukset mielessä. Kauniita koteja, kauniita kuvia! Vaikka joku näissä ruotsalaisten kiinteistövälityskuvien tyylissä ehkä vaivaa minua, kenties tietty samankaltaisuus. Onhan se tietty tavaramerkki, mutta täytyykö kaikkien huoneistojen siltikään näyttää samalle?

Stadshem

Tuoreet yrtit on varma tapa saada kevättä keittiöön. Eihän ne pimeään vuodenaikaan edes säily hengissä! Jokohan olisi aika istuttaa pari yrttipuskaa ruukkuihin ja nautiskella vihreydestä keittiössä!?

Alvhem

ALVHEM

Ylipäätään viherkasvit ja leikkokukat tuo kevätfiilistä. Raikastavat ilmettä! Minulla onkin ollut jo pidempään mielessä lähteä käymään viherkasviostoksilla. Kylppärissä meillä yksi viherkasvi aina vaan sitkuttelee hengissä ja huonekuusi on joulun jäljiltä, mutta jotain raikasta vihreää voisi olohuoneen väritystä laittaa piristämään. Jotain joka ei ole kapealehtistä tai ruohomaista; sellaiset kasvit nimittäin lähtee nopeasti parempiin suihin kun kissa käy mussuttamassa.

ALVHEM

STADSHEM

STADSHEM

Tätä minä odotan silti eniten; ensimmäiset sipulikukat ulos ja ihastelemaan alkavaa kevättä! No, siihen on vielä matkaa, odotellaan ensiksi vaikka pääsiäistä ja helmililjoja sisällä! Viikon kuluttua onneksi vaihtuu jo maaliskuulle ja kevät tuntuu olevan aavistuksen lähempänä.

STADSHEM

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihania, varsinkin kaksi viimeistä tuo mukanaan täydellisen kevättuulahduksen!

  Aurikoista päivää sinulle 🙂

 2. 2

  sanoo

  Olen vähän samaa mieltä, että samaltahan nuo Alvhem-Stadshem-kodit yleensä näyttävät. Viime sunnuntaina postaamasi tummempi asunto olikin poikkeus ja siitä innostuin niin, että postasin kuvan ko. kohteesta eilen omaankin blogiini. 🙂 Mutta nämä poiminnat ovat kyllä ihania myös, keväistä tunnelmaa ja niin kaunista.

 3. 3

  sanoo

  Oi, ihana kevät ! Tosi kivan näköisiä huoneistoja, mutta pakkohan se on sanoa, että aika saman tyylisiä kaikki. 😀

 4. 4

  sanoo

  Kuvissa näkyy selkeästi myös kevään trendit.
  Raikas tuulahdus, tosin ei niin omaperäisiä ehkä.
  Oma sisusvimma kyllä vain kasvaa kun tällasia ihania kuvia katsoo : D

 5. 5

  sanoo

  Olen monesti pohtinut samaa. Ovat jotenkin kuin tehty samasta muotista 🙂 Mutta hienojahan ne yleensä ovat!

 6. 6

  sanoo

  Hei Esmeralda!” Hukkasin” jo jossain välissä blogisi mutta onneksi löysin sen nyt uudestaan! Kuvat näyttävät silmääni tosi hyviltä,itse asiassa miellyttävät minua kovasti! Ainut on tuo sininen väri,sitä en osaa käyttää sisustuksessa enkä vaatteissa ollenkaan.Kuitenkin se esim. näissä kuvissa näyttää tosi hyvältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *