Toinen ripaus

Olohuone sisustus

Tässä olisi toinen meidän kodin sininen ripaus! Makuuhuoneen sinisten värjäilyjen kaveriksi laitoin olohuoneeseen pari pientä sinistä juttua ja nyt tämä väreillä leikittely taitaakin olla tässä, toistaiseksi! Sohvalla on tosin myös vaaleanpunainen tyyny, joka on niin hillitty ja haalea, ettei sitä taida sohvalla makoilevasta kissasta erottaa. Olin ajatellut, että kaupat olisi täynnä sinisiä sisustusjuttuja, kun yhtenä päivänä käytin pari tuntia Helsingin kaupoilla ja kiersin sisustusliikkeitä ja tavarataloja. Yllätyksekseni edes trendikkäällä H&M Homella ei ollut tarjota mitään sinistä, eikä Stockallakaan näkynyt mitään tyylistäni sinistä. Lopulta tämä vekkityyny löyty Sokokselta ja se on Pentikin kevään valikoimista. No, kukkaroni kiitteli kun siniset oli vähissä ja saihan tällä tyynyllä jo sopivan ripauksen väriä. Sen kaveriksi hain varastosta sinisen torkkupeiton, joka on ollut useamman vuoden tauolla. Näiden sinisten tekstiilien myötä taulukollaasin siniset taulut näyttää entistä kivemmalle.

Sininen on muuten harmaan kanssa tosi kaunis pari. Jotenkin tykkän erityisesti tuosta tummanharmaan ja haaleansinisen yhdistelmästä. Yhdistelmä ei näytä liian harkitulta vaan aika luontevalta!

Sininen sisustustyyny

Sininen sisustuksessa

Tuota ikkunasta näkyvää lumista ja kirkasta maisemaa on jo ikävä kun nyt näkymät on lähempänä mustaa kuin valkoista. Saapa nähdä, siinäkö jo oli ihana, valkoinen talvi. Kesti se sentään kauemmin kuin viime vuonna, jolloin lumi taisi olla maassa vähän toista viikkoa. Onneksi päivät sentään pitenee, joten sellaista marraskuun synkkyyttä ei kovin kauaa ole enää luvassa.

//Onko teidän koteihin ilmaantunut mitään sinistä?

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Täälläkin kummasti sinistä tupsahti olohuoneeseen! Vaihteeksi tykkään itsekin ja käy minusta kivasti myös roosan kanssa!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *