Simppelit juhlat

synttarit-mustavalkoistaMeillä on juhlat täydessä vauhdissa ja mutsi täällä vaan bloggailee. Aika iisiä touhua noiden  vähän isompien tyttöjen kanssa! 😉 Tyttären kanssa sovittiin jo aikaa sitten, että tänä vuonna juhlitaan pienesti ja yksinkertaisesti; vain tärkeimmät kaverit tästä läheltä ja leppoisaa yhdessäoloa. Koristeita mietittiin vasta tuossa viime viikolla ja kun olimme tilaamassa uusia mustavalkoisia juttuja, huomasimme, että meillähän on kaapit pullollaan kaikkea pientä juhliin.

kaaretorttuleivokset

mustavalkoiset-synttarit-3

Hiukan katoimme pöytää jo päivänvalon aikana, mutta varsinainen kattaus jäi nyt kuvaamatta, pimeällä kun juhlitaan. Neela koristeli hienot leivokset kääretorttusiivuista joululahjaksi saaduilla tarvikkeilla. Suklaatähdet on tosi kivoja ja niitä tullaan varmasti käyttämään toistekin! Kaikki muu herkku olikin enemmän tai vähemmän valmiina kaupan hyllyltä ja sen ansiosta valmistelut sujui mukavan leppoisasti.

mustavalkoiset-synttarit-2

Katosta roikkuva ysi käännetään huomiseksi toisin päin, sillä huomenna juhlinta jatkuu kun saatiin vihdoin kutsuttua pikkusiskon kummeja synttäreille. Pientä leipomista on siis luvassa vielä tälle iltaa ja huomisellekin!

//Ihanuusviikonloppua, ystävät!!!

Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Ihanat bileet… ja miten hauskaa, että ilmapalloa voi käyttää ielä seuraavissakin juhlissa 🙂

 2. 5

  Korukopan Eija sanoo

  Onnitteluja päivänsankarille 🙂 Upeita leivoksia teillä 😛

 3. 8

  sanoo

  Ihanan näköiset nuo kääretorttukinokset! Täytyypä yrittää pitää muistissa. 🙂 Eritoten tykkään noista tähtisuklaista, ne ovat piste iin päälle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *