Simppeli makuuhuone

makuuhuone3

Sisustuksellisesti maidän makuuhuone on tainnut olla viime vuosina kaikista vähiten muutosten kourissa. Huoneen remontoinnin jälkeen täällä on ainoastaan vaihdettu tapetti tummanharmaaseen seinään. Jopa valkoiset oksat pysyivät maljakossa vuosikaudet, kunnes tuli kissanpentu joka pureskeli oksat tyngiksi. Maljakko nostettiin väliaikaisesti sivuun ja vaihteeksi laitoin sängyn päätyyn muutaman taulun.

makuuhuone2 makuuhuone1

Ulkoa kesätekstiilejä pestessäni toin nuo hauskat mustavalkoiset tyynyt makkariin päikkärityynyiksi. Nämä ovat keväältä muutaman hassun euron ostos ikeasta ja ovat yhä kyllä tosi hyvänä koko kesän ulkokäytön jälkeen. Nurkassa myös vaatetanko on saanut kokea muutoksen, sillä kyllästyin lopulta vänkkyräisen katosta roikkuvan oksan kanssa siihen, että vaatteet valuivat keskelle tankoa. Kaunis se kyllä oli, mutta epäkäytännöllinen. Nykyinen kovasti yksinkertaisempi versio hoitaa homman toimivammin. Vanhasta tangosta on kuvia mm. täällä, jos joku haluaa kurkata! Meillä on ollut mielessä vaatehuoneen ja makuuhuoneen väliseinän poistaminen vaatehuoneen toiminnallisuuden parantamiseksi, mutta saapa nähdä kuinka isoja toimenpiteitä se vaatisi. Täytyy vielä tutkailla asiaa ennen kuint ehdään mitään päätöksiä. Tällä hetkellä vaatehuone on niin epäkäytännöllinen, ettei kaikki vaatteet mahdu sinne ja olen käytännön syistä säilyttänyt omia eniten käyttämiäni vaatteita tangolla makuuhuoneen puolella. Vaatehuoneen ovessa roikkuu juhlamekkoni odottamassa viikonloppua ja ystäväni häitä. Sama mekko pääsee toista kertaa tälle kesälle häihin, tällä kertaa vain hopeisilla asusteilla. Nyt tosin täytyy kehitellä mekon kaveriksi jotain pitkähihaistakin, illat ovat jo aika viileitä, eikä juhlapaikka ole kovin lämmin.

makuuhuone musta seinä1

Vanhempainiltaa, fudismatsia, kauppareissua kuuluu tähän iltaan, joten kyllähän tässä täytyy laittaa taas toimeksi! //Tsemppiä ja kivaa iltaa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   Kiva kuulla, että tykkäät Taru! On tää kyllä munkin suosikkitiloja meidän kodissa. 🙂 Ja paljettitopin käyttöä en malta odottaa, tulisi nyt pian joku sopiva tilaisuus. 😀

 1. 3

  Hanski sanoo

  Hei, saanko kysyä millä sävyllä ja maalilla upea seinä on maalattu? 🙂

 2. 4

  sanoo

  Toi tumma seinä houkuttelisi muakin tekemään temput meidän makkariin. 😉
  Tykkään tuosta teidän päivänpeitteestä (vai peittoko se on) kovasti. Ja toi vaatetanko on nyt kyllä varmasti toimivampi, kun oksa. Vaikka olihan sekin kaunis.

 3. 6

  sanoo

  Kaunis ja seesteinen! Meilläkin makkari on pysynyt tosi samana.. Haluan pitää sen sellaisena rauhan tyyssijana.. Onneksi ei ole tarvinnut tunkea tietokonetta tai työpöytää sinne!

  • 6.1

   sanoo

   Sama ajatus täällä on ollut… että säilyisi tässä hullunmyllyssä edes yksi rauhallinen huone. 🙂 Makkarissa ei saa olla mitään ylimääräistä! 🙂

 4. 7

  Maria sanoo

  Hei.

  Seinä on oikein kivan värinen. Mikä mahtaa olla sänkynne? Onko se Ikean?

  • 7.1

   sanoo

   Moi Maria! Sängyssä on ainoastaan pääty Ikeaa, Brimnäs. Se on yhdistetty runkoparjasänkyyn. Tosin, mielessä on ollut hankkia se runkokin, niin saisi lisää säilytystilaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *