Shoppailua Kööpenhaminassa

Tässäpä juttua meidän shoppailuista Kööpenhaminassa. Itselläni ehdottomana ykkösenä reissussa oli sisustusliikkeet, mutta myös outlet -liikkeistä otin etukäteen selvää. Vaateostoksia tehtiin outlet -kauppojen lisäksi keskustan puodeissa ja tavarataloissa. Meillä oli ilmeisen hyvä ostosajankohta, sillä tosi monissa paikoissa mainostettiin mid-season salea. Mainiota oli myöskin se, että oltiin naisporukalla liikkeellä ja voitiin aivan rauhassa kierrellä kaikki mahdolliset kiinnostavat pikkuputiikit ilman ketään hoputtajaa… 😉

stilleben stilleben_stilleben__

Stilleben
Ihanaa, erinomaisen tanskalaista sisustusta. Itse liike on tosi kaunis, niin ulkoa kuin sisältäkin. Erityismaininta yläkerran tauluosastolle, jossa ihana galleriamainen tunnelma.
Niels Hemmingsensgade 3, 1153 København K

hay

hay kööpenhamina

Hay
Onko joku sisustaja käynyt joskus Kööpenhaminassa käymättä Hayn liikkeessä? 😉 Tuskin! Upeiden tuotteiden ihastelupaikka.
Pilestræde 29, 1112 København

illums

illums bolighus

illums_bolighus

illums bloghus_

Illums Bolighus
Todellinen tanskalaisen designin mekka. Jos ei missään muussa sisustusliikkeessä Kööpenhaminassa käydessään kävisi, täällä täytyy käydä! Me kävimme vasta sunnuntaina, mutta jos olisimme hoksanneet käydä jo perjantaina, olisi muutaman muun paikan voinut jättää välistä, täältä nimittäin löytyy kaikki!! Tällaisessa paikassa voisi viettää kokonaisen päivän pelkästään ihastellen kaikkea upeaa.
Amagertorv 10, 1160 KøbenhavnVinkit Kööpenhaminaan

sostrene Vinkit Kööpenhaminaan Vinkit Kööpenhaminaan Vinkit Kööpenhaminaan

 

Plint
Pikkuinen puoti, mutta sitäkin enemmän ihanuuksia. Kivoja astioita! Tänne piti palata uudemman kerran! Liukuvärjätyt astiat oli huippukivat!
Købmagergade 50, København K

 

Notre Dame
Arkisempaa ja iloisempaa tanskalaista tyyliä puoti pullollaan. Astioita, pikkusälää, valaisimia…  Erityisesti kuvan astiapyyhehylly teki vaikutuksen! 😉 Astiapyyhkeitä katselinkin useammassa paikassa kun päätin, että ne ovat sopivaa reissutuliaista kotiin kokonsa ja painonsa vuoksi.
Nørregade 7, 1165 København K

Søstrene_Grene

Søstrene Grene

Søstrene Grene
Tigerin ja Lagerhausin serkku, kuten joku tätä niin osuvasti nimitti! 😀 Pientä ja edullista krääsää hurjat määrät, mutta joitakin helmiä joukossa. Kovasti olisi tehnyt mieli yksi puinen lokerikko kantaa kotiin, mutta en keksinyt sellaiselle käyttötarkoitusta, vaikka kokoja ja malleja oli reippaasti. Täällä olisi ollut niitä tyttöjen juhliin metsästämiä pieniä lasisia pullojakin. Aikalailla harmitti jättää ne kauppaan, mutta en kuitenkaan ajatellut täyttää matkalaukkuani lasilla. 😀
mm. Amagertorv 24, København K

magasinmagasin sisustus magasin_

Magasin du Nord
Sunnuntaina ennen kotiinlähtöä tehty tavarataloreissu osoittautui varsin onnekkaaksi, sillä Magasinissa oli paikalliset hullut päivät, Super bazar ja talo täynnä tarjouksia. Yläkerran sisustusosasto oli upea ja sielläkin oli paljon tuotteita -25%. Tosi kivasti edustettuna tanskalaisia sisustusmerkkejä ja näytteillepanotkin tyylikkäitä.
Alakerran huivivalikoima on ihan mieletön ja kävi niin onnellisesti, että osuimme paikalle kun suuret määrät Becksöndergaardin huiveja oli -50%!! Ihan muutama lähti mukaamme… 😉
Kongens Nytorv 13, 1095 København K

langelinie outlet

Langelinie Outlet
Langelinien satamassa yhden kadun varrella olevissa makasiinin tyylisissä rakennuksissa on 21 outlet -liikettä rivissä. Kaksi parasta: IC Companys Outlet, missä paaaljon naisten ja miesten muotia hyvillä alennuksilla, merkkeinä mm. InWear, Part Two, Jackpot, Corronfield, Saint Tropez… ja toisena Ticket, jossa alennuksen oli huippuhyvät ja lapsille lähtikin mainiot tuliaiset matkaan! Saint Tropezin omasta outlet -liikkeestä tein lopulta parhaat löydöt itselleni. Noa Noan liikkeessä oli mielenkiintoista käydä, vaikkei vaatteiden tyyli ihan omaan vaatekaappiin istukaan.
Langelinie Promenaden, Langeliniekaj 2100 København Ø

Ehkä vielä voisi olla yhden Köpis -postauksen mentävä aukko blogissa, nimittäin reissuostokset on esittelemättä… Mitään kovin suureellista ei ole luvassa, mutta jotain pientä mukaan tarttui kuitenkin! Luulisin, että välillä ehkä jotain muuta!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Aika monessa noista liikkeistä kävimme, mutta jostain syystä shoppailuvaihde ei lähtenyt käyntiin. Täytyy varmaan tehdä uusi, erillinen ostosmatka Köpikseen…

 2. 2

  sanoo

  Teillä on ollut täydellinen Köpis-reissu – ainakin sisustusliikkeista päätellen. Illums on minun ehdoton suosikki, kuten sanoit, sieltä löytyy kaikkea.

  • 2.1

   sanoo

   Kyllä vain! Vaikka harmillisen monta sisustusliikettä jäi ajanpuutteen vuoksi käymättä. Valittiin kohteiksi ne, jotka sijaitsee Strøgetin läheisyydessä!

 3. 5

  sanoo

  Ihania kuvia!!! Kylläpäs rupesi tekemään mieli Köpikseen. Erityisesti se Søstrene Grene vaikutti ihanalta. Voiko yhden (aakkos)tyynyn takia lähteä matkalle?! 🙂 Aivan ihana!!! Ja siis miksei Suomessa ole tälläisiä kauppoja. Granitia odotellessa…

  • 5.1

   sanoo

   Ilman muuta yhden tyynyt vuoksi voi matkustaa!! 😀 Toivottavasti Søstrene tulisi pian Suomeenkin, pohjoismaissa taitaa olla aika hyvin edustettuna.
   Granitin avajaisiin onkin ihanan vähän enää aikaa! Jee!!!

 4. 7

  sanoo

  Houkuttelevia kuvia tosiaan, mäkin kiinnostuin tuosta Søstrene Grenesta ja sen ”mattokasatunnelmista” 🙂

 5. 8

  sanoo

  Kiitos ihanista kuvista ja vinkeistä! 🙂 Taidankin ottaa lennon heti huomena ja painaa Köpikseen viikonlopuksi! 😉 Heh kun voisikin! 🙂

 6. 10

  sanoo

  huuuuh, tulin tänne näin pari päivää ennen reissua sykettä nostattamaan!! 🙂 Illumsiin painellaan heti maanantaina. Budjetti paukkuu kyllä ihan varmasti, täytyy edes yrittää pitää jotain rotia! Vai käykö niin, että kun tarjonta on noin mahtava, niin menee ihan ostokyvyttömäksi..?! Kiitos nostatuksesta ;)!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *