Se aika vuodesta

lyhty3

Nyt alkaa olla se aika vuodesta, kun lyhtyihin saa perjantai-iltaisin sytytellä kynttilät ja nautiskella viikonlopun ajan niiden tuomasta tunnelmasta. Etsin tänään pikkutaloon keväällä vietyjä lyhtyjä ja ripottelin nämä kolme harmaata lyhtyä ympäri pihaa. Tuossa etupihan kalliolla lyhdyt näkyy kivasti sisällekin ja niitä tulee tuijoteltua keittiön ikkunasta. Sopivasti kulunut harmaa lyhty sulautuu kivasti kallioon. Yhden lyhdyt nostin kadunpuolelle, sillä olen viime aikoina itse ihastellut illalla lenkkeillessä kun muutamassa talossa lähistöllä on näkynyt myös lyhtyjä kadulle ja niitä on aina kiva katsella. Ehkä meidänkin lyhdystä on ohikulkeville nyt iloa.

lyhdyt_

Sain tänään ruokapöytäprojektia viimein eteenpäin ja nyt tuntuu siltä, ettei pöydän valmistuminen voi olla enää kaukana. Samalla innostuin sutimaan kalkkimaalin jämiä vähän sinne ja tänne… Katsotaan päivänvalossa vielä, mitä niistä kokeiluista oikein tuli. Samalla pikkutalossa maalaillessani löysin yhden ihanan puupenkin mökin perältä ja nyt mietiskelen, mihin sen sisällä toisin. Niin ja löysinpä vanhoja lundian osiakin, joista kokosin yhden hyllyn, joka olisi täydellisen kokoinen keittiöön väliaikaisen hylliksen tilalle. Nyt vaan mietityttää hyllyn väri; mänty vai musta! Mänty, kellastunut sellainen olisi toisaalta mukavan aito ja rouhea, mutta mustana se olisi huomattavasti tyylikäämpi ja ei se mänty taida oikein sopia betoniin ja sisalmattoonkaan… Luulenpa siis, että huomenna suditaan maalia muuallekin kuin ruokapöytään. Jos hylly tulisi mustana keittiöön, voisi se vanha penkki sopia tuohon keittiön ikkunan alle. Täytynee huomenna vielä sovitella paikoilleen! Mukavia löytöjä joka tapauksessa.

lyhdyt

//Mukavaa ja tunnelmallista viikonloppua, ystäväiseni!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Kuulostaa kivoilta löydöiltä! Mä kanssa ihastelen aina lenkillä kun joidenkin talojen pihassa on paljon lyhtyjä. Laitoin muutama vuosi sitten meillekin vaahteran oksasta roikkumaan muutaman lyhdyn ja tykkään niistä kovasti edelleen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *