Sammalkranssi

Askartelin viikonloppuna sammalkranssin ulko-oveen.
Tein kranssipohjan sanomalehdistä ja pyörittelin sopivan värisellä ompelulangalla sammalet tiiviisti paikoilleen.
Kranssi on sopivan yksinkertainen makuuni, ja mukavan muhkea.

Välkommen -kyltti on aiheuttanut joskus huvittavia tilanteita, kaksikielisellä alueella kun asumme. Ulko-ovessa on ruotsia, mutta sisällä sitä ei kukaan puhukaan.

Syksyn värit alkaa kadota pihasta, onneksi kukkaset tuovat väriä.

Nyt viedäänkin jo lokakuun viimeistä viikkoa ja ajatukset kääntyy väkisinkin lähestyvään jouluun.
Mielessäni olen jo tehnyt suunnitelmia valmiiksi, vanhoja joululehtiä en vielä kuitenkaan ole kaivanut esille. Ehkä loppuviikosta!?

Iloista päivää sinulle!
Have a nice day!

Kommentit
 1. 1

  Anis sanoo

  >Kiva sammalkranssi! Meilläkin ollaan askarreltu sammalista, tosin lapset tällä kertaa:). Kivaa maanantaita!

 2. 2

  eikku sanoo

  >Ihana tuo krannsi ja sopii teidän oveen. Täällä kans jo vähän mietitty joulua, muutama pakettikin jo ostettu. Mukavaa viikkoa teille!!

 3. 3

  Merja K sanoo

  >Kauniin kranssin olet tehnyt. Itse tein simppelin kranssin tammenlehdistä lehtisulkeisten ohessa :)Minulla jo joululehtipinot esillä, katsotaan koska ryhdyn tuumasta toimeen jouluaskartelujen kanssa

 4. 4

  Sarppu sanoo

  >Tosi kaunis kranssi kaikessa yksinkertaisuudessaan ja kanervat ihania, minullakin ostettuna, pitäisi vaan laittaa esille 🙂

 5. 6

  Esmeralda sanoo

  >Kiva kun olette käyneet jättämässä viestiä, kiitos siitä teille! 🙂 <3 Anis, Kävinkin kurkkaamassa teidän sammalaskarteluja. Täytyy itsekin laittaa vielä lapset asialle. :)eikku, onpa teillä oltu tehokkaina! Täytyy itsekin alkaa miettiä lahjoja, mitä sitä tänä vuonna kenellekin laitettais. 🙂 Merja K, minullakin tekisi mieli ryhtyä jouluaskartelujen pariin. Ensi viikollahan se on marraskuu, joten voisi olla jo ihan sopiva aika! Tammenlehtikranssisi on kaunis, kävin kurkistamassa! :)Sarppu ja saaraps, simple is beauty! 🙂

 6. 10

  Esmeralda sanoo

  >Rilla, Kiitos! Kiva kun tulit vastavisiitille. :DKiitos Nicole! Mukavaa viikkoa sinullekin. :)kati, Kiva jos onnistuin inspiroimaan!

 7. 11

  Iida Emilia sanoo

  >Ihana kranssi 🙂 Minäkin kävi jo metsäretkellä aarteita poimimassa. Tarkoitus olis kranssi kanssa väkästää…Joulufiiliksissä pikkuhiljaa täälläkin 🙂

 8. 12

  Riitta sanoo

  >ENsivisiitillä täällä 🙂 Kaunis kranssi ja muutkin kuvat ! Yritin kirjautua lukijaksesi mut tuo bloggeri taas temppuilee.Iloista viikonjatkoa sinulle !

 9. 13

  Esmeralda sanoo

  >Iida Emilia, Kyllä se on kiva, että parhaat askartelumateriaalit saa metsästä ilmaiseksi. 😀 Teillä olikin siellä jo ihan kunnon joulumeininki! ;)Riitta, Kiva kun löysit tänne ja jätit merkin käynnistäsi. Harmi, että blogger kiukuttelee taas. Käynkin heti kurkistamassa blogiisi!

 10. 14

  kisu sanoo

  >Ihana kranssi. Joulufiiliksissä täälläkin!Mukavaa viikonlopun jatkoa!-kisu-

 11. 15

  Esmeralda sanoo

  >kisu, Pikkulinnut on viimepäivinä olleet kanssasi samaa mieltä, niin ihana kranssi että voi napsia sammaleet parempaan talteen! :/ Täytyy aloittaa lintujen talviruokinta, jossa kranssi saa olla rauhassa. :)Mukavaa viikonloppua sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *