Vaaleanpunainen samettityyny ja muut viikon kauneimmat

Samettityyny

Vaaleanpunainen samettityyny löysi tiensä meidän olohuoneeseen nopeammin kun osasin kuvitellakaan. Kuten arvelinkin, H&M Home ei pettänyt tälläkään kertaa, tosin se tyyny, jota haavekollaasissa fiilistelin, ei ollut lainkaan kivan tuntuinen, mutta yhtä kauniin sävyinen tikattu samettityyny oli niin ihana, että sen päätin hankkia. Jos tikkaukset välillä kyllästyttää, tyyny on toiselta puolelta sileää samettia, joten sen kun kääntää tyynyn ympäri, niin jää tikkaukset piiloon! Meillä on ollut jonkin aikaa H&M Homen siniharmaa samettityyny olohuoneessa, ja olen huomannut että se on tyynyistä mukavin ja muhkein. Hinta-laatu -suhteeltaan nämä samettityynyt ovat aivan mainioita, sillä hintaa on tällä tikatullakin vain 15 euroa, sileä on vieläkin halvempi. Sametti materiaalina toimii tyynyissä tosi hyvin, erityisesti höyhentäytteen kanssa. Vaaleanpunaisen tyynyn lisäksi ostin samalta reissulta vielä toisenkin samettityynyn, tuollaisen hyvin lämpimän harmaan, sanoisinko greigen sävyisen. Senkin väri on kaunis ja yhdessä nämä kaksi hennon sävyistä tyynyä tuo pehmeää tunnelmaa olohuoneeseen.

SamettityynySamettityyny

Puhuin aiemmin myös toisen torkkupeiton tarpeesta. Tämän peiton tapauksessa nuo graafiset kuviot vei materiaalista voiton. Vaikka teen aina periaatepäätöksiä luonnonmateriaalien hankkimisesta, joskus päätöksistä tulee luistettua. Ehkä sellainen keskitie on tässäkin paras ja turha ehdottomuus ei kannata. Aika näyttää, mikä tämän harmaasävyisen torkkupeiton laatu on. Samettityynyistä uskallan jo omalla kokemuksella sanoa, että ne kestävät pitkään ja kangas säilyy kauniina. Olen nykyään varsin harkitseva sisustusshoppailija ja uusia juttuja eksyy kotiin aika harvoin. Siksipä ihmettelenkin, että yhden ja saman viikon aikana tein yhden toisenkin pienen ostoksen näiden tekstiilihankintojen lisäksi. Siitä ostoksesta kirjoittelen lisää toisella kertaa!

Helmikuun valoisammat päivät on saanut miettimään sohvan päällisten vaihtoa vaaleampiin. Ehkä ensi kuussa voisi olla vaaleanharmaan sohvan aika. Olen huomannut, että tuo tumma kangas ei ole kovin armollinen lemmikkien valkoisten karvojen kanssa ja jotenkin tuo kangaskin oikein imaisee karvat pintaansa. Minusta tuntuu, että sen lisäksi, että vaaleasta kankaasta ei karvat niin erotu, sen pintakin on erilainen eikä kaikki karvat jämähdä kankaaseen kiinni.

Samettityyny Samettityyny

Perinteinen perjantaipuska jäi perjantain menojen vuoksi hankkimatta, mutta kyllähän kukkia voi ostaa lauantainakin. Tästä kimpusta ainakin eukalyptukset ja freesiat säilyy pitkän aikaa, koko ensi viikon, mutta heisin ja anemonen suhteen en osaa kyllä arvailla. Toivottavasti ovat pitkäikäisiä nekin! Ihana kimppu on joka tapauksessa.

Samettityyny

//Mukavaa sunnuntai-iltaa teille ja iloista aamulla koittavaa arkea!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Näin kevään kynnyksellä huomaan itsekin hypisteleväni kaikkea puuterisen sävyistä… kuten tuota samaista samettityynyä. 🙂 Sohvatyynyillä saa mielestäni vähällä vaivalla uutta ja raikasta ilmettä kotiin. Olen myös ollut tyytyväinen H&M homen samettityynyihin, laadullisesti täyttävät minun kriteerit oikein mainiosti. Teillä on kyllä niin kaunista! Kivaa viikon aloitusta!

  • 1.1

   Essi / Esmeralda's sanoo

   Puuteriset sävyt sopivat kyllä täydellisesti tähän vuodenaikaan kun kevät on jo ajatuksissa ja ulkona kauniin talvista! Olen täysin samaa mieltä, tyynyt tuo tosi helposti kivaa piristystä ja uutta fiilistä kotiin. 🙂 Aina ei tarvitse hankkia mitään sen isompaa ja kalliimpaa vaan pienillä jutuilla saa piristystä.

 2. 2

  sanoo

  Vanha roosa on musta aina ollut kiva, vaikka sitä meillä ei ole hetkeen näkykytkään. Aina kuitenkin palaan siihen. Tosi kiva tyyny ja erityisen ihana kimppu!

  • 2.1

   Essi / Esmeralda's sanoo

   Haalea vaaleanpunainen on erityisen kaunis väri ja varsinkin näin alkuvuoteen hyvin sopiva. Minustakin kimppu on aivan hurmaava! <3

 3. 3

  Johanna sanoo

  Mikä viherkasvi sinulla on tuossa ensimmäisen kuvan amppelissa? Kauniin näköinen.

  • 3.1

   Essi / Esmeralda's sanoo

   Heippa Johanna. Amppelissa on tuoksuköynnös. Sen lehdet on hyvin samannäköiset kuin posliinikukassa. Varsin helppo kasvi, on pärjännyt hyvin kun silloin tällöin muistaa kastella. 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *