Sadepäivän iltana

Onpas ollut päivä! Aamuisen koulun kevätjuhlan jälkeen ollaan pysytelty visusti sisällä. Vetta on satanut vaakasuoraan, eipä ole pahemmin tehnyt mieli mennä tuonne kylmään. Sisällä melkeen unohtaa, että on oikeasti kesäkuu, lasten kesäloma jo! Nyt ne on suvivirret laulettu kaikkien osalta tälle vuodelle, pitkä kesä aikaa lapsilla lomailla ja odottaa jännityksellä syksyä ja kaikenlaista uutta.

On niin harmaata, että voisi luulla, että on syksy. Täytyyhän se tällaisesta synkästä illasta ottaa kuitenkin kaikki ilo irti ja fiilistellä kynttilöitä poltellen. Talo jo hiljeni, lapsukaiset nukkuu ja mies on töissä. Mikäs sen mukavampaa, kuin käpertyä sohvalle kissa kainalossa kirjan kera.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mikäs sen ihanampaa onkaan kun käpertyä sohvalle sadepäivänä ja odottaa että aurinko tulee taas esiin 🙂 Mukavaa viikonloppua! 🙂

 2. 2

  sanoo

  En voi kuin ihailla sinun kodin sisututa. Tyylikästä. harmoonista, tilavaa. kaunista. Ei sanat riitä kuvailemaan. Nuo luonnokukat siällä kaunitavat kotia myös ihanasti.

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos Sanna! Mä ihan punastuin sun kauniista viestistäsi… Luonnonkukat on niin ihania, varsinkin näin alkukesästä!

 3. 3

  Anne sanoo

  Mistä olet hankkinut maton olkkariin ja sen ihanan musta-valkoisen keittiöön?

 4. 4

  sanoo

  Eilinen oli kyllä aika vaihteleva säältään, mutta onneksi välillä aurinko paistoi niin, että vähän pääsi ulkoilemaankin. Kylmä on kyllä vielä! Yleensä näin kesäkuun alussa saa kulkea sääret sinisinä (kun sukat on potkaistu kerran pois niitä ei ei vain voi enää pukea jalkaan enen syksyä…), juhannuspäivänä yleensä alkavat lämpimämmät säät…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *