Valaisin vaihtoon

Muistatteko sen ihanan diy-betonivalaisimen, oikeastaan laastivalaisimen, jonka tein aikoinaan vanhan kodin keittiöön. Tuo valaisin on lähtenyt elämään aivan omaa elämäänsä mm. pinterestissä ja onpa kyseinen valaisin päässyt ainakin yhteen amerikkalaiseen kirjaan ja lehteenkin. Niin kiva kuin valaisin onkin ollut, ei se ollut kovinkaan toimiva lastenhuoneessa, mihin valaisin täällä nykyisessä kodissa laitettiin, sillä valaisin on saanut osumaa ja laasti alkoi rapista muovikuvun päältä. Niinpä tuumin, jotta tytöille tarvitaan uusi valaisin ja päätin kierrättää tyttöjen suostumuksella ruokailutilan kuparin värisen timanttivalaisimen lastenhuoneeseen. Ruokailutilaan tarvittiin uusi valaisin ja päätin viimein kokeilla rottinkivarjostinta  ruokailutilaan, sillä minun on kovasti tehnyt mieli lisätä jotain luonnonmateriaalia tähän tilaan.

rottinkivalaisin

Rottinkivalaisin

Vastaavanlaisia rottinkivarjostimia on näkynyt viime vuosina vähän siellä sun täällä ja ne näyttää minun mielestä oikein kivalle. Omani ostin Clas Ohlssonilta ja virittelimme sen kattoon aika matalalle. Nyt erityisesti kun pöydän päädyssä on tuo puuistuiminen vanha tuoli, on rottinkivalaisin enemmän kuin paikallaan. Kyllähän tuo rottingin sävy tuo kivasti pehmeyttä ruokailutilaan ja muutenkin tyylillisesi rottinkivalaisin on enemmän sitä, mitä tähän tilaan olen kaivannut. Koon puolesta varjostin on ihan paikallaan, varsin sopivan kokoinen. Nyt iltasella testasimme vielä, että varsin kivan ja pehmeän valon varjoineen valaisin luo ruokapöydän ympärille.

Vaikka vietämme kotona vain pari päivää, kävin kuitenkin leikkaamassa pihalla kukkivasta jasmiinista pari oksaa maljakkoon, sillä tuntui niin kumman autiolle, kun missään sisällä ei ollut lainkaan kukkia! Mustat Nappula -kynttiläjalat saimme taannoin ystäväperheeltä tuliaisina. Ne on ihanat, ja ihmetten vain, miksi en ole aiemmin niitä itse hankkinut, sillä sen verran kivasti ne meille sopii!

jasmiiniMeillä on vuorossa tällainen lomareissujen välipyörähdys kotona, sillä kotiuduimme eilen tyttöjen kanssa Tukholman risteilyltä ja lähdemme huomenna taas lomailemaan. Ihania kesäkelejä ja kivoja hetkiä on vietetty! Olen innostunut taas snäpin käytöstä ja uskonpa, että tulevan viikon reissulla snäppi saa taas laulaa. Aika hauskaa puuhaa tuo snäppääminen, kun se kanssa on päässyt enemmän sinuiksi. Käyttäjänimellä essiesmeralda löytää linjoille snäpissä! Lomareissu vie minut ainakin asuntomessuille, joten tänäkin vuonna blogissa on jaossa paljon messujuttuja ja -kuvia.

rottinkivalaisinNyt täytyy kuitenkin siirtyä sohvalle seuraamaan Islannin kisamenestystä! Olisipa aika mahtavaa, jos pieni Islanti pesisi kisoissa isäntämaankin. Siinä sivussa voisin pakata itselleni ja lapsille viikon matkaa varten kamppeet, jotta päästään heti aamusta matkaan! Eiköhän täällä blogissa ehdi tapahtumaan reissun aikanakin, joten voipi pysytellä linjoilla!

Kommentit
  • 4.1

   sanoo

   Niin minustakin on! Aika monta samanlaista laastilamppua olen nähnyt postaukseni jälkeen tehdyn. 😀 Olen ihan samaa mieltä tuosta lämmöstä ja kodikkuudesta. 🙂

 1. 7

  Hanna sanoo

  Hei! Olen vuosia seurannut blogiasi. Pidän tyylistäsi ja olen paljon saanut inspiraatiota blogistasi. Siksi olikin hauska huomata, että olit valinnut keittiöösi samanlaisen valaisimen kuin itse hankin meille muutama kuukausi sitten;)

  • 7.1

   sanoo

   Hei Hanna! Kiva, että laitoit viestiä. Varsin mukava yhteensattuma! Et ole suotta hakenut täältä inspiraatiota, sillä tyylit mitä ilmeisemmin osuu hyvin yksiin. 🙂 Aurinkoisia kesäpäiviä sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *