Roskislöytö

Vaihtolavalta löytyi jotain tosi kivaa! Riippumatto, pakkauksessaan vielä, liekö uusi!? Kyllähän me riemastuttiin ja kiikutettiin kiireellä omaan pihaan. Tänään sitten ripustettiin se kirsikkapuuhun ja on jaettu riippumattovuoroja. Nyt oli meidän harvahampaan vuoro. Uni meinasi voittaa heti kun tuossa hetken ehti loikoilla. Jospa saisi tämäkin kalpeanaama vähän väriä riippumatossa makoillessa.

Kivaa aurinkopäivän jatkoa!

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Oho, jopa oli löytö!

  Riippumatto on ihana. Haaveilin koko talven kuinka kesällä voin loikoilla anoppilan riippukeinuissa ja samalla silittää heidän koiransa lämmintä turkkia; ajatukseen tuntui kiteytyvän kesän rentous. Vielä on tältä kesältä tuo kokematta, mutta kyllä siihenkin vielä päästään.

 2. 3

  sanoo

  Oi, miten loisto löytö!!! Ja ihanan värinenkin vielä-kivan raikkaat raidat, sopii kesään 🙂

  Mekin saatiin ”lainaksi” siskolta heidän riippukeinutuoli…ihana sekin, mutta sitä ei vaan saa noin kätevästi roikkumaan kahden puun väliin. Olenkin kuumeisesti miettinyt sopivaa paikkaa sille..?

  Kauniita kesäpäiviä ja lepohetkiä riippukeinun huomaan 😉

  • 3.1

   sanoo

   On värinsä puolestakin varsin mainio! Minä haaveilin aiemmin riippukeinutuolista kun ajattelin sen kiinnityksen oleva kätevämpää tuohon puuhun, mutta löytyipä tuolle matollekin paikka.
   Ja kiitos! Me takuulla nautitaan kesäpäivistä riippumatossa. 😀

  • 4.1

   sanoo

   On se aika käsittämätöntä. Tämä oli kyllä jätetty näkösälle kasan päälle, joten ehkä oli jättäjällä ajatuksena, että sen joku löytää.

 3. 5

  sanoo

  Ihana löytö. Minäkin olen haaveillut riippukeinusta, mutta pihasta ei taida löytyä sopivia puita ripustamista varten.

 4. 6

  sanoo

  Ohhoh, onpa hassua että joku on laittanut ihan käyttämättömän riippukeinun roskikseen. Hyvä juttu sinulle, mutta ihmettelen kyllä miksei ihmiset lahjoita vaikkapa SPR:n kirpparille tavaroita joita ei tarvitse… Minäkin löysin viikonloppuna tosi hyväkuntoisen pienen maton ja ipanan huoneeseen sen laitoin hyvillä mielin 🙂 Mutta siis, sopii teidän puutarhaan, joka muuten on aivan ihanan näköinen, oikein hyvin 🙂 Upean värisiä tulppaaneja ed. postauksessa!

  • 6.1

   sanoo

   Aika hämmästyttävää kyllä, mitä kaikkea roskiin laitetaankin!
   Ja kiitos! Olen aivan ihastunut erivärisiin tulppaaneihin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *