>Risukranssi

>

Pihaa siivoillessani keräsin kaikki risut talteen ja pyörittelin niistä huolittelemattoman kranssi.
Kranssiin laitoin paristoilla toimivat tähtivalot, koska suunnittelin kranssin portaikkoon, jossa ei ole pistorasiaa ulottuvilla.

Kynttilöille on kiva kehitellä erilaisia alusia. Astiat, vuoat, purkit, tarjottimet sun muut kannattaa ottaa hyötykäyttöön. Vanha kakkuvuoka taitaa olla jo kulunut idea, mutta mielestäni yhä kaunis!
Täällä odotellaan säätiedotuksen lupaamaa lumisadetta. Kertaakaan ei meillä vielä ole ollut maa kunnolla valkoisena. Toivottavasti saadaan edes vähän lunta!
Reipasta viikkoa teille jokaiselle!
Kommentit
 1. 1

  Teija sanoo

  >Lumisadetta toivotaan täälläkin! Kauniin kranssin pyöräytit, ja valot sopii siihen oikein hyvin.Mukavaa tiistaita! 🙂

 2. 2

  Nonnukka sanoo

  >Oi kuinka kaunis kranssi ja nuo valot! Kätevät tuollaset patterikäyttöset valot ja tosi nätit!

 3. 3

  Heidi - Suklaamarenki sanoo

  >Ihana kranssi 🙂 Kakkuvuoat on täälläkin aina vaan kovassa käytössä. Ensimmäisiä lumihiutaleitta täälläkin toivotaan:)Leppoisaa tiistaita sinulle 🙂

 4. 4

  Marika sanoo

  >HIENO!!! Tein viime vuonna tuollaisella kakkuvuoalla jäälyhtyjä, tuli ihanat!Kivaa viikkoa!

 5. 5

  saaraps sanoo

  >kaunis kranssi!! 🙂 saatan ottaa vähän vinkkiä tästä.. 😉 Mulla löytyy kans yhdet paristokäyttöiset valot..viime vuonna ne valaisivat piparkakkutalon sisällä :). Mut tääkin on kiva!

 6. 6

  -pm- sanoo

  >Kaunis kranssi! Mistä tuollaisia patterilla toimivia valosarjoja löytyy? Täällä on jonkinverran lunta ja heti tuntuu kuin päivät olisivat monta tuntia pidempiä kun lumi tuo valoa.

 7. 7

  Merja K sanoo

  >Täällä ainakin valitettavasti lumisade jäi aika vähiin ja illaksi luvassa vettä :(Kaunis risukranssi, minulla on piha vielä siivoamatta. Toivottavasti lumi peittää pian roskat alleen 🙂

 8. 10

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos teille kaikille visiiteistänne ja mukavista viesteistä! <3Lumisade sitten alkoikin vähän kirjoitukseni jälkeen ja on jatkunut koko päivän. Toivottavasti sataisi vielä yönkin! :)Marika, Kiitos vinkistä! Täytynee kokeilla. Tulee varmasti ihania lyhtyjä kakkuvuokamuotille. <3saaraps, Kiva jos onnistuin inspiroimaan!!-pm- Meidän valot on ikeasta muutaman vuoden takaa. Näytti olevan tänä vuonnakin valikoimissa. Näissä oli imukupit jokaisessa tähdessä, mutta revin ne pois häiritsemästi. Olen joskus nähnyt marketissakin pariskokäyttöisiä.

 9. 11

  Christina sanoo

  >Kaunis kranssi valoineen!Täällä on aivan hirvittävä ilma! Tuulee todella lujaa ja rakeita tulee melkein vaakatasossa, huh..Mukavaa viikkoa. 🙂

 10. 12

  Päm sanoo

  >Risut ja tähdet sopivat loistavasti yhteen, tykkään!Etelässä sataa lunta ja tuulee vaakatasossa.Mukavaa viikon jatkoa1

 11. 13

  Esmeralda sanoo

  >Christina ja Päm, Kiitos! Täälläkin muuttui keli hirvittäväksi. Räntää tulee alaviistosta ja tuulee niin, että risut lentää… Onpahan taas aamulla askartelumateriaalia kerättävänä… Heh!Harmillista vaan, kun kauan odotetut lumet sulaa saman tien pois.Mutta ehtiihän tässä vielä luntakin saada!!

 12. 14

  -J- sanoo

  >Olen ensi kertaa vierailulla blogissasi :)Nuo valot sopii tosi hyvin tuohon kranssiin ja kiva idea käyttää kakkuvuokaa kynttilän alusena.Täällä sai jo aamulla tehdä lumitöitä heti kunnolla. Ja koko ajan lisää pyryttää. Toivotaan että sinnekin saataisiin valkoinen maa 🙂

 13. 15

  Esmeralda sanoo

  >J, Kiva kun löysit blogiini! Minäkin niin haluaisin päästä lumitöihin!! 🙂

 14. 16

  bean emäntä - bea's sanoo

  >Voi enpä tiennyt tuollaisten paristokäyttöisten valojen olemassa olosta mitään! Aina oppii uutta!Kauniin kranssin pyöräytit!

 15. 17

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos bean emäntä! :)Huomasin pariakin eri merkkiä paristovaloja Tarjoustalon jouluvalohyllyssä.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *