>Riisutumpi makuuhuone

>

Makuuhuone tuntui talven jäljiltä jotenkin tunkkaiselle. Tänään sieltä lähtikin tavaraa. Karsin lähes kaiken, paitsi valkoisen huoneesta pois ja nyt tuntuu raikkaalle. Ehkä sitten syksyä kohti tänne taas kaipaa täytettä, mutta nyt tuntuu hyvälle avarat valkoiset näkymät. Lattiaa ja yhtä seinää lukuunottamatta täältä ei juuri väriä löydy. Jotain taulun tapaista tekisi mieleni kehitellä tänne, nykyiset ei oikein vakuuta. Täytyy laittaa harkintaan.

ps. Minulla on kamera myynnissä. Jos olet vailla hyvää ja helppoa kameraa, kurkkaa tänne.
Kommentit
 1. 1

  uuvee sanoo

  >mikä siinä onkin, että kevään koittaessa ja viimeistään kesän kynnyksellä, asioita ja esineitä ympäriltään haluaa karsia.. Mies lähtee viikonlopuksi pistämään mökin valmiiksi kesälomaa varten ja mie jään kaupunkiin "opiskelemaan".. luulen että aika kuluu kyllä tuohon karsintaan. Ja surauttaisiko makkariin vaikka uudet verhot. Niin ihanilta näyttävät keveät omasi! 🙂

 2. 2

  Merja K sanoo

  >Täälläkin karsinta käynnissä. Tosin olohuoneemme on pommin jäljiltä -> kirpparipöytä vielä pari viikkoa ja tavaroita täytyy setviä.Tuo teidän makkarin tapetti on niin kaunis, tykkään siitä kovasti!

 3. 4

  Syysunelma sanoo

  >Kyllä on ihana valoisaa ja avaraa:) Minullakin on makuuhuoneen avartaminen käynnissä, tosin vielä sängynpääty odottaa kaupassa ja uudet tekstiilit tuossa laatikoissa, mutta ihan pian on siis jo valmista:)

 4. 5

  Magpie sanoo

  >Tuo musta tapetti tuo kivaa kontrastia muuten niin puhtaanvalkioseen huoneeseen. Todella ihastuttavan näköistä. ^^

 5. 6

  Hanna sanoo

  >Oi, ihania kuvia. Ihana valkoinen pinnatuoli, tosi kiva kontrasti tuon valkoisen lipaston kanssa. Vitsi että kaipaisin itsekin jo jotain tauluja tms. seinille.

 6. 8

  Esmeralda sanoo

  >uuvee, Surautahan toki uudet verhot! 😀 Minulla se karsimisvimma alkaa heti tammikuussa ja jatkuu kesään saakka. :)Merja K, Kiitos. 🙂 Itsekin pidän tapetista kovasti yhä näin vuoden kuluttua remontista. Varmasti vieläkin päätyisin samaan. :)Nonna, Kiitos! Eikö vain! Tuo kivasti kontrastia valkeuteen. Kiitos Syysunelma, ja tsemppiä huoneen avartamiseen! :DMagpie, Kiitos!Hanna, Mä tykkään just tuollaisista yhdistelmistä, kuten tuo Malm ja koristeellisempi pinnatuoli. 🙂 Kivasti eri tyylejä.selma, Juu, suosittelen kokeilemaan karsimista. 🙂 Kiitos!

 7. 9

  Peikonlehti sanoo

  >Hei! Ihana tapetti ja mukava tunnelma makuuhuoneessa. Blogisi on muutenkin yksi suosikeistani vaikka kommenttihiljaisuus on ollut viime aikojen meininki. Mutta tykkään ihanan inspiroivasta meiningistä joka täällä vallitsee =)Kamerasta olisin kysynyt… Itselläni on Powershotin kepeämpi malli ja superzoomi kyllä kiinnostaisi.Oletko itse siirtynyt järkkäriin vai miksi luovut kamerasta? (ymmärsin huutiksesta että on moitteettomassa kunnossa?) Osaatko sanoa ovh.hintaa sillä kyseinen mallihan taitaa olla jo poistunut myynnistä?Kiitos jo näin etukäteen =)

 8. 10

  Esmeralda sanoo

  >Peikonlehti, Kiva että tykkäät! Mukava kuulla. 🙂 Kiitos!Kamerasta, siirryin jokin aika sitten järkkäriin kun tuli opeteltua tuolla powershotilla kaikki jutut. 😀 Kamera on mielestäni täysin moitteettomassa kunnossa, en löytänyt siitä mitään vikaa etsiessäni. Alun perin tuon mallin hinta oli n. 400e, josta se tietenkin uusien mallien tullessa laski ja näin myytävän sitä vajaan 350 euron hintaan.

 9. 11

  Peikonlehti sanoo

  >Veikkasin siis oikein arvellessani että olet siirtynyt "järeämmän kaluston" pariin =)Kamerasi kiinnostaa kovasti – ja siitäpä syystä kävin laittamassa huudon itselleni! Nyt peukutan että kävisi niin hyvin, että josko se kotiutuisi näille kulmille =)Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselle ominaisuuksiltaan ja sopivalta itselleni, sillä olen haaveillut massiivisemmasta kuin nykyinen Powershottini on, mutten kuitenkaan ole vielä tässä vaiheessa halukas siirtymään järkkäriin. Eli siis toivon itselleni onnea tässä huutokaupassa =DHuutajanimi on KaneliHelmi jos ihmettelet kun Peikonlehdestä ei ole mainintaa. Niin ja kiitos vastauksistasi edellisiin kysymyksiin!

 10. 12

  Mira sanoo

  >Ihanan valkoista! Mulla tuli kauhea "valkoisen himo" pari viikkoa sitten. Meillä olinvanhassa talossa aika paljon valkoisia seiniä, täällä ei yhtään. Oli aivan pakko maalata yksi huone valkoiseksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *