Riipputuolissa

RiipputuoliKesä ei olisi mitään ilman riippumattoa tai riipputuolia. Meidän riippumatto on ollut kovassa käytössä ja välillä siihen jaetaan vuoronumeroitakin, joten ilahduin kun Riippumattojen maailma pyysi meitä lasten kanssa kokeilemaan lasten riipputuolia. Riipputuoli on La Siestan Lori -malli ja koska siinä on painorajana 80 kg, on sitä aikuisetkin hiukan testannut. Valitsimme väreistä tuollaiset kohtuullisen pinkin tuolin, värit kun oli näissä aika räikeitä, mutta niinhän se saa lapsilla ollakin. Värien pitäisi olla näissä todella kestäviä, joten saapa nähdä, minkä värinen tämä on syksyllä, tosin minua ei kyllä haittaisi vaikka väri hiukan muuttuisikin hillitymmäksi tässä kesän aikana. 😉

Riipputuoli pihalla

Tovi piti odotella riipputuolin kiinnitystä, jotta saatiin tuolille suunniteltu paikka tuolla suuren kuusan alla siistittyä. Nyt se on jonkun viikon puussa riippunut ja ollut jo kovassa käytössä. Lapset tykkää kun tuoli on niin pussimainen ja sinne voi käpertyä kirjan tai sarjakuvan kanssa rauhassa lueskelemaan. On tänne kannettu välillä viltti ja tyynyjäkin ja koitettu ottaa päivänokoset. Tulipahan samalla vähän hyötykäyttöä tälle turhan panttina olleelle kuusen alusellekin.

riipputuolissa

La siesta

Blogiyhteistyö: Riipputuoli saatu Riippumattojen maailmasta.

Kommentit
 1. 1

  Sisko sanoo

  Ihana ja pirteän värinen! 🙂 kovasti haluttaisiin meillekin riippumatto, mutta ei ole vaan mitään järkevää paikkaa mihin kiinnittää. Kurkkasin nopeasti noita vaihtoehtoja. Siellä olisi ratkaisu: telineeseen kiinnitetty riippumatto 🙂 joka tosin vie aika ison tilan…

  • 1.1

   sanoo

   Entä riipputuoli, saiskos sen kiinnitettyä johonkin. Itse ajattelin sellaista meille aikuisillekin seuraavaksi kun yhden pisteen kiinnityksellä löytyisi parempi paikka. 🙂 Teline kyllä olisi ihan jees, mutta tosiaan, vie hurjasti tilaa.

 2. 7

  sanoo

  Riippumatto on suosikkini! Anoppilassa makoilen riipukeinussa aina kun mahdollista, siinä pystyy jotenkin täydellisesti rentoutumaan (ja nukahtamaan)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *