Retkellä

>

Vaikka koko viikonloppu ei vapaata ollutkaan, ehdittiin silti koko perheellä retkeilemään lähistöllä. Löydettiin kiva aivan uusi paikka. Lapset kiipeili kallioilla ja ihasteltiin kauniisti solisevia puroja.
Kunnon ulkoiluannoksen jälkeen jaksaakin paljon paremmin aloitella uutta viikkoa talviajassa. 
Syksy on kyllä jatkunut pitkään, talvesta ei ole tietoakaan vaikka marraskuuta jo huomenna mennään.
Marraskuussa näemmä aloittaa minun lisäkseni suurin osa blogin lukijoista jouluvalmistelut. Minä aion aloitella jonkinsortin jouluaskarteluilla, vaikkei niitä vielä esille tulekaan. Joulukortitkin pitää alkaa suunnittelemaan.
Aurinkoista alkavaa viikkoa teille!

Kommentit
 1. 1

  MamaE sanoo

  >Ihania kuvia, olet tosi taitava! Oliko sinulla jalustin mukana retkellä? Saisi talvi tulla kun alkaa jäämään välikausivaatteet pieniksi 🙂

 2. 2

  Mari sanoo

  >Kauniita kuvia ja mikä ihana paikka retkeilyyn! Hassua, miten ei yhtään tunnu että huomennahan on jo marraskuu!Täällä on kans aloitettu pienimuotoisesti jouluvalmistelut, mutta esille en joulua kuitenkaan laita vielä moneen viikkoon. Joulukorttien suunnittelut kuumeisesti mietityttää…Iloa viikkoonne!

 3. 3

  Tiina sanoo

  >Miten kauniita kuvia! Joulukortteja tekis mieli askarrella, ideoitakin olis jo muutamia. Ehk vielä hetken maltan :)Aurinkoa viikkoosi!

 4. 4

  bean emäntä - bea's sanoo

  >Täällä taas ihastelemassa pitkästä aikaa. Kauniita kuvia! Minun puolesta syksy voisi jatkua vielä muutaman viikon, mutta joulu saisi olla valkea. Meillä retkeiltiin myös viikonloppuna ja kori täyttyi sammaleella ja kävyillä.Mukavaa viikkoa!

 5. 6

  Esmeralda sanoo

  >MamaE, Kiitos. Ei ollut jalustaa retkellä mukana. Sen vuoksi ei niin kauhean montaa onnistunutta kuvaa kertynytkään.Mari, Marraskuulta ei kyllä tunnu lainkaan, kun syksy on vielä niin kaunis. Oli kyllä tosi ihana paikka!Kiitos Tiina!bea, Ei minuakaan haittaa syksyn jatkuminen, kunhan sitten kuukauden päästä olisi jo talvi! Sammalta täytyisi minunkin kerätä jouluasetelmia varten.Henna-Maria, Eikö vain olekin! Syksylläkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *