Rennosti vai skarpisti

rennot housut

Olen huomannut, että kun kotitoimistopäivänä aamusta saakka ottaa työpäivän ihan tosissaan, saa paljon enemmän aikaiseksi ja koko päivästä tulee tehokkaampi. Hiukset ojennukseen, kunnon vaatteet päälle ja muutenkin asennoituu niin, että on ihan ihmisten ilmoille valmis eikä ajelehdi pyjamahousuissa koko päivää. Tosin, tämä asu menisi mukavuutensa ansiosta hyvinkin pyjamasta; lökäpöksyt ei purista tai ahdista, joten koneella on helppo istua koko päivä. Minulle tällaiset löysät ja rennot housut liittyy vahvasti kesään ja mietinkin pitkän tovin ennen kuin nämä käärmekuosiset alesta poimimani pöksyt laitoin jalkaan. Jotenkin ne sopisivat paljon paremmin paljaiden nilkkojen ja sandaalien kaveriksi kuin sukkien ja nilkkureiden. No, ehkä tämä on vain totuttelukysymys, sillä näkyyhän näitä ympäri vuoden käytössä ja myynnissäkin ja yllättävän hyvin sopii kyllä mustiin nilkkureihinkin ja rennosta tyylistä huolimatta asu tuntuu varsin skarpille. Mutta olenko ainoa, joka yhdistää mielessään tällaiset housut kesään?

Löysä alaosa vaatii ainakin minun kropallani ehdottomasti kapeamman yläosan kaverikseen; sama pelisääntö toimii toisinkin päin. Muotoja kun on omasta takaa, sirompi pari rennolle ja löysälle vaatteelle on tarpeen, ettei huku vaatteisiin kokonaan. Käärmekuosi näyttää yllättävän kivalle ja luulenpa, että tämä asu sujahtaa ylleni vastakin. Jos lämpömittari vastakin on yhtä reilusti plussalla kuin tänään, uloslähtiessä voisi olla jo nahkarotsin aika! Ihanaa, kun saa alkaa suunnitella untskarin vaihtoa kevyempiin takkeihin.

housut käärmekuosi lökäpöksyt

Housut KappAhl. Kengät Zign, Paita en muista mistä…

 

Lounasaika ehti mennä ohitse ihan huomaamattani, vaikka eilistä herkullista salaattia odottaa annos jääkaapissa. Ehkä pieni tauko koneella istumisesta onkin paikallaan! Tekisi melkein mieli lähteä ulos nauttimaan ihanasta keväisestä päivästä… //Kivaa päivänjatkoa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kotityöasusi näyttää oikein mukavalta. Minä tykkään tosi paljon ”lökäpöksyistä”, ihana olo kun mistään ei kiristä. Kevään/kesän taidan hiihdellä aika pitkälti mukavissa pöksyissä kiristävien farkkujen sijaan. Talven jäljiltä ne farkut kiristää vähän liikaa…

  • 1.1

   sanoo

   Minä luulen kanssa, että kevääksi ja kesäksi viimeistään jätät tiukkishousut kaappiin. 😀 Taidanpa katsella mustatkin lökäpöksyt kesänjäljltä taas käyttöön. 🙂 Mähän en käytä farkkuja kuin korkeintaan kerran viikossa, ennen en lainkaan…

 2. 3

  Minna sanoo

  Näyttää mukavan rennolle, mutta silti siistille. jospa nämä lämpimät ja aurinkoiset säät jatkuisi, niin voisi pukeutua hiukan kevyemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *