Remonttikuulumisia

remontti2

Miten musta nyt tuntuu, että aika kuluu aivan liian nopeasti… suorastaan hirvittää, kun katsoo kalenteria, joka kertoo, että ensi viikolla on toukokuun viimeinen päivä, johon mennessä me siirrytään kimpsuinemme ja kampsuinemme uuteen kotiin! No, siihenhän tässä on varauduttu, että remontin keskellä tullaan elämään, mutta silti olisi mahtavaa saada tehtyä mahdollisimman paljon ennen kuin kaikki tavarat ja huonekalut on edessä, remonttia hidastamassa. Tilanne tällä hetkellä on se, että makuuhuoneet on lattiaa ja listoja lukuunottamatta lähes valmiit. Kyllä niistä tulikin avarat ja raikkaan maalilitrojen myötä. Ylhäällä saakin seuraavaksi käydä olohuoneen ja ruokailutilan tapettien kimppuun ja alkaa hiomaan lattioita. Vessakin odottaa tekijäänsä. Olisiko niissä tarpeeksi huomiselle!? Kellarinkin räikeät seinät huutelee kovasti maalaajaa. Tänään tulikin Colorialta maalilähetys, joiden avulla saadaan tuokin väri-iloittelu ojennukseen.

IMG_4803

Verholaudat lähti nyt kaikista ikkunoista ja kyllähä vaan avarsi huoneita. Valo pääsee sisään ihan eri tavalla nyt, kun verholaudat ei ole pimentämässä. Vihreä kaistale on tapettien alla oleva maalikerros. Vaatii siis sen neljä kerrosta maalia tämäkin huone ennen kuin seinät on valkoiset. No, telaamalla siitä selviää!

IMG_4801

Ja tässä on hän, joka ei tee mitään. Tai leikkii, pelaa, syö ja juoksentelee. Aika tylsää tuo remontointi kuulema. No, mitäpä sitä muuta voi 7-vuotiaalta odottaakaan. Kuulema täytyy käydä ostamassa päiväkirja, että voi kirjoitella juttujaan sillä välin, kun me muut raadetaan. Paitsi kyllä hän toimii ihan hyvänä juoksutyttöne, silloin kun huvittaa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Tsemppiä, tsemppiä! <3 Yllättävän paljon sitä kuitenkin päivässäkin saa aikaan, joten varmasti näyttää jo hyvältä muuttohetkellä! Jaksuja rempan keskelle! <3

  2. 2

    sanoo

    Tsemppiä sinne remontin keskelle 🙂 Kyllä näyttää tulevan valoisaa, en malta odottaa että tänne tulee oikein sisustuskuvia huonekaluineen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *