Reippaat, raikkaat 7-vuotisjuhlat

synttärit turkoosisynttärit1

Vuoden ensimmäiset lastenkutsut on takana! Kuten jo hiukan vilautinkin, meillä koristeltiin juhlia ihan uudenlaisilla väreillä. Synttärisankari esitti toiveen saada juhliin turkoosia, mustaa ja tähtiä, joten niitähän me koitettiin kehitellä. Päätin jo etukäteen, että pidetään juhlajärjestelyt ja koristelut maltillisena, enkä lähde turhaan näpertelyyn mukaan. Sen verran askartelimme, että tehtiin Friidan kanssa pilleihin paikkakortit, jotka nopeuttavat pöytään käymistä ja paikoista kinaamista sekä helpottavat juhlia muutenkin kun kaikkien lasit pysyy tallessa juhlien loppuun saakka. Tigeristä löytyi mustavalkoiset popparirasiat, ja niiden koristeeksi värikkäät papukaijat tikun nokassa. Turkoosiin silkkipaperiin kääräistiin vieraille hiukan herkkuja.

synttärit paikkakortit

synttärit2

Mustat ilmapallot ja turkoosit tähtiservetit on Prismasta, mustan tähtitarjottimen löysin joulukoristealesta. Tähti pääsi heti juhlien jälkeen tyttöjen uudistuneeseen huoneeseen koristeeksi.

synttärit popcornrasiatsynttärit kirjainkakku

Kakkua lukuunottamatta mentiin varsin valmiilla herkuilla tarjoilujen suhteen. Friida muisti siskonsa 8-vuotisjuhlien N-kakun ja halusi itselleen F-kirjaimen. Se olikin ihanan helppo tehdä pellillisestä kakkupohjaa. Teemaan sopivat nonparellit löytyi Tigeristä nekin! Juhlat sujui varsin kivasti, vaikka juhlijoita oli paljon. Isommat sisarukset toimivat hienosti seremoniamestareina ja keksivät vieraille kivoja leikkejä ja ohjelmaa. Ihanaa, että ne samat tutut, vanhat jutut yhä kiehtoo; ongintaa, tuolileikkiä, peiliä jne…

Sitten saadaankin ryhtyä suunnittelemaan Neelan kymppijuhlia, mutta luulenpa että niiden juhlien valmisteluissa saan ottaa jo ihan sivuroolin; sen verran selvät sävelet Neelalla oli jo juhlien suhteen.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Nämä sinun järjestämät lastenkutsut ovat aina ihan huikean hienoja! Ihanasti mennään teeman mukaan kaikessa. Näistä saa aina kivasti inspiraatiota omiinkin juhlajärjestelyihin. 🙂

 2. 3

  Marula sanoo

  Todella kivat julat järjestit taas kerran, kiitos inspistä! Saako kysyä, mistä löysit turkoosin väristä silkkipaperia?

 3. 4

  Sanna/ Sisustus COCO sanoo

  Huikean ihanat koristeet olet löytänyt. Meillä neiti täyttää torstaina 6.v. ja halusi juhlat HopLop:iin niiden koristeilla.
  Onnittelut vielä F:lle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *