Ranarp – Ikean valaisinuutuudet

Joko Ikean uusi valaisinsarja Ranarp on teille tuttu? Itse ihastelin näitä jokin tovi sitten jo myymälässä ja sitten uudemman kerran netistä. En ole vielä muodostanut varmaa mielipidettäni. Kivaa näissä on paljonkin, ainakin tuo teksiilipintainen johto ja messingin sävy. Oikeastaan sitä paremmalle nämä näyttää, mitä kauemmin katselee. Olen jonkin aikaa kaipaillut olohuoneeseemme toista jalkavalaisinta. Olisikohan tässä potentiaalinen ehdokas!? Ehkä Ranarp kävisi modernimpaankin ympäristöön kuin nahkaisen laiskanlinnan kaveriksi.

Tämä klipsuvalaisin puuttui stailauskuvista kokonaan, mutta myymälässä sitä jo hipelöin. Sen saisi siis suoraan vaikkapa hyllyn reunaan kiinni ilman seinäkiinnitystä. Ainakin pöytävalaisinta ja lattiavalaisinta saisi myös nikkelinvärisenä versiona. Aika kivoja nekin!

//Millaisia ajatuksia nämä valaisinuutuudet herättää?

Kuvat: Ikea

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Vau, tosi hienoja! Mä tykkään eniten tuosta kattovalaisimesta, tosin valkoisena en haluais mutta muuten kiitos!

  • 1.1

   sanoo

   Kattovalaisimet oli erityisen kivoja livenä! Valkoisena en ehkä minäkään meille, ainakaan valkoisten seinien kaveriksi, mutta opisipa upeat vaikka mustaa seinää vasten!!

 2. 2

  sanoo

  Joo kyllä, miellyttää minuakin. Kattovalaisin eniten mieleeni ja nimenomaan valkoisena 🙂 Oli tarkoitus muuten mennä piipahtamaan Ikeassa huomenna, ehkä hipelöin noita samalla!

 3. 3

  sanoo

  Aivan ihania!!! Tykkään tosi paljon ja aion ehdottomasti ehdottaa näitä myös kaverilleni, joka rakentaa taloa ja jota autan sisustusprosessissa. Haluan!

  • 5.1

   sanoo

   Ei muuta kuin uutta reissua tekemään. 😀 Ainakin Espoossa oli sen verran hyvin käytävän varteen sijoitettu, ettei ohi kovin helpolla pääsisi huomaamatta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *