Rainy Weekend

rainy day

Ihan vasta jo hehkuttelin sitä, kuinka nyt pääsee kukittamaan kotia luonnonkukilla ja kukkakaupat saavat toviksi jäädä. Mutta kuinka sitten kävikään, kuin sadepäivään tarvittiin piristystä. Eipä tunnu kovin toukokuiselle olo, kun sisällä on niin hämärää, että teki mieli sytyttää kynttilä kukkien seuraksi. On kyllä ollut niin vaihtelevasäinen viikonloppu… välillä paistaa ja välillä sataa. Vesisade on suorastaan toivottua verrattuna eilisen ja tämänpäivän raekuuroihin. Raesade teki eilen maan kokonaan valkoiseksi, instaan laitoin kuvankinmeidän kukkapenkkiraukasta rakeiden peittämänä. Onneksi moisesta näystä sentään päästiin.

kukkia olohuoneessakukkatarjotin

Viime toukokuussa hankin olohuoneeseen pinkin tyynyn ja nyt tuntui riittävän keväiselle ottaa tyyny uudelleen esille. Jännä, kuinka feminiinisen vaikutelman yksi tyyny ja parit kukat tekevät. Mukavan hempeää! Eiköhän nuo meidän perheen miehet kestä tämän naisellisuuden puuskan olohuoneessa. Silmä on jo tottunut olohuoneen uuteen järjestykseen ja se tuntuu yhä tosi kivalle! Nyt kun avaruutta ja tilaa on enemmän, ei tule liian raskas vaikutelma vaikka kukkia ja koristuksia olisi hiukan enemmänkin esillä. Tosin, luulen että tämän runsaamman hetken jälkeen kukkien kuihduttua nautitaan taas tyhjemmistä ja yksinkertaisemmista pinnoista.

Lauantai on sisältänyt pääasiassa rentoa kotoilua. Tiedossa on ainakin saunomista ja eiköhän sitä ennen olisi aika juoksulenkin, sateen jäljiltä ilma ainakin on raikas. Sadetutkakin näytti, ettei puukkoja ja puntareita enää olisi luvassa. Joten tossuja jalkaan ja menoksi vaan!

olohuone vaaleanpunaista

//Leppoisaa lauantai-iltaa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Meilläkin tuli yks päivä vähän rakeita, mutta muuten on aurinko paistanut. Tosin kylmä on. Ihania kukkia! Mukavaa viikonloppua!

 2. 2

  sanoo

  On kyllä tosi kauniin tyttömäinen fiilis teidän olohuoneessa! Ihanat nuo laukka ja harsokukka! (Jos nyt en ihan väärin muista..) Tosi kiva yhdistelmä, en olisi itse keksinyt, mutta noinhan ne sopivat tosi nätisti! Ajelimme juuri sen raekuuron aikaan Loimaalle päin, ja olihan se aika erikoista, kun vartin aikana paistoi aurinko kirkkaalta taivaalta, satoi rakeita melkein vaakasuoraan ja sitten vielä räntää. 🙂

 3. 3

  sanoo

  Onpa raikasta!

  Toivottavasti raekuurot ovat nyt tässä! Ostin nimittäin ensimmäiset kukat parvekkeelle ja olisi kiva, jos ne eivät heti paleltuisi…

  • 3.1

   sanoo

   Minä ostin pari daaliaa terassille ja onnistuin palelluttamaan ne, sillä yksi ilta unohdin nostaa sisälle yöksi. No, nyt lupaili yöpakkasten olevan ohi, joten ehkä ostan pian uusia kukkia tilalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *