Rainy Evening

saareke betonitaso

Moikka sateiseen ja synkkään iltaan! Kylläpä onkin kiva viettää koti-iltaa tällaisella säällä. Pitkästä aikaa piti sytytellä muutama kynttiläkin! Kummasti kynttilähommat unohtuu, kun illat on valoisia ja valoja pitää sytytellä vasta yhdeksän jälkeen illalla.

Piipahdin viime viikolla Ikeassa ja löysin sieltä ihanan valkoisen hortensian, joka odottelee keittiössä, että ulkona olisi kesäkukkakelit. Hortensian lisäksi ostin uuden oliivipuun, halvalla kun sai. Edellinen puu ei kestänyt talvea sisällä, mutta kyllähän kyllähän ne ulkona hienosti yhden kesän pärjää.

kubus bowl

Täällä päätettiin laittaa mökki viikonloppukuntoon ajoissa ja keskittyä huomenna ihan vaan viikonlopunviettoon. Vappuaaton suunnitelmat on vielä auki, mutta jotain kivaa voitais keksiä; vappuaattona ehkä ruokapöydän ääressä. Vappupäivänä sen sijaan olisi tarkoitus laittaa meidän terassiprojekti aluille, sillä huomenna tulee tarvikekuorma pihaan. Vähän meinaa jo jännittää, millainen terassi saadaan aikaan!

betonitaso

//Kivaa illanjatkoa ja iloista perjantaita, tyypit!

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Kuulostaa hyvälle (kattoon ropiseva kevätsade ja kynttilät)! Toivotaan viikonloppuun aurinkoa, jotta terassiprojekti saa tuulta alleen 🙂 oikein mukavaa vappua koko perheelle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *