Raikastusta

Keväinen sisustus

Sisustuksessa ei keväisiä kukkia lukuunottamatta ole tapahtunut juuri mitään joulun pois riisumisen jälkeen. Tässä lähiaikoina on kuitenkin alkanut tökkimään olohuoneen seinähylly sarvineen ja talvisine lehtikuusen oksineen, joten tyhjentelin hyllyä ja koitin laittaa jotain raikkaampaa ja selkeämpää esille. Vielä ei tuntunut olevan aika pinkin kevättyynyn ja pinkkien kukkasten, vaan raikastus tapahtui pääasiassa valkoisella ja vihreällä. Nyt kun helmikuu on ohi ja maaliskuu alkaa, voisi miettiä muitakin keväisempiä asioita kotiin!

BetonihyllyVekkimaljakko

Tämä kolmen maljakon setti ihastuttaa minua vieläkin. Ostin maljakot viime vuotiselta Kööpenhaminan reissulta ja ne ovat yhdessä aika raikas kokonaisuus. Valkoisesta vekkimaljakosta minulta on kysytty varmaan kymmeniä kertoja jo, joten ihan varmuuden vuoksi kerron taas, että se on Bloomingvillen ja näytti olevan Bloomingvillen uusimmassa kuvastossa joten ehkä sitä jostain voisi löytää. Bloomingvillen on myös tuo kultainen maljakko. Mustavalkoraidallinen on Kählerin Omaggio. Tuosta hyllystäkin kyseltiin joskus, mutta en muista kirjoitinko siitä jo aiemmin. Hyllylevy on saanut samanlaisen laastikäsittelyn kuin keittiön lamppukin. Haaveilin valavani kannattimien päälle betonilevyn, mutta päädyinkin oikaisemaan ja kyllähän tässäkin hyllyssä on kivasti betonifiilistä!

Viikonlopun aloitus saa vielä odottaa, töitä on pino pöydällä odottamassa! Mutta kunhan hommat on hoidettu sille mallille, että viikonloppuna osaa rentoutua, laitetaan pizzapohjataikina kohoamaan, kastike hautumaan ja aletaan pilkkoa täytteitä! //Kivaa viikonloppua, ystävät!

Kähler Omaggio

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
    • 2.1

      sanoo

      Heippa Vilja! Olen ostanut arkun huutiksesta. Se on vanha vanerinen työkalusalkku, jossa oli kellastunut lakkapinta. Maalasin sen vain mustaksi ja lisäsin pyörät alle. 🙂 Vihreys tuo kyllä keväistä fiilistä kummasti! Ei muuta kuin kukkaostoksille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *