Pyhäinpäivänä

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jos viikolla ollaan höpsötelty halloweenia, niin tänään ollaan vietetty pyhäinpäivän rauhallisissa merkeissä. Viikonloppu on mennyt varsin tiiviisti vieraiden kanssa; mikäs sen mukavampaa, varsinkin pyhää vietettäessä. Hyvää ruokaa, parempaa seuraa, jälkiruokakakkuja… Auringostakin nauttimista! Ja tietysti ajatuksissa on tänään kynttilöitä sytyttäessä ollut ne rakkaat, jotka eivät enää ole täällä. Tänään on tuntunut aivan sunnuntaille, joten ihan mahtavaa, että huomennakin on vielä vapaapäivä. Siitä täytyy ottaa kaikki ilo irti. Olisi mukava viritellä hiukan talvisempaa sisustustakin, vaikka tuo poro rottinkituolissa tuokin heti talvifiiliksen! Ja ehkä ulos lisää tunnelmavalojakin, sillä huomasin, että en ole enää naapuruston ainoa koristevalojen ripustelija…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tässä samalla on jännitetty tietoteknisiä asioita, nimittäin kokonaista kaksi vuotta vanha läppärini on osoittanut vanhenemisen merkkejä ja kone on ollut aivan tukossa viime ajat. Päätettiin kokeilla uutta alkua läppärin kanssa ja se edellytti kaiken tarpeellisen tallentamista, jotta koneeseen voitiin asentaa windows uudelleen, jotta päästään aloittamaan puhtaalta pöydältä. No, onneksi perheessä on yksi minua huomattavasti nörtimpi henkilö, joka herätti koneen uuteen eloon. Nyt naputtelen täysin puhtaalla koneella ensimmäistä kertaa ja näyttäisi kaikki toimivan jälleen… Ihanaa! Valokuvia talteen siirrellessäni päätin, että skarppaan kuvien käsittelyssä, organisoinnissa ja turhien kuvien poistossa, sillä kahden vuoden kuvien läpikäyminen on aika työlästä ja aikaa vievää puuhaa. Nyt on siirretty kuvat ulkoiselle kovalevylle sekä pilveen. Valokuvien organisoinnista on muuten pyydetty jonkun kerran postaustakin, joten ehkä nyt laitan homman toimimaan kunnolla ja kerron siitä sitten muillekin!

Yläkerta eli lastenhuoneet alkaa tuolla hiljenemään, joten nyt voisi olla paikallaan leffailta ja kuppi kuumaa glögiä! //Tunnelmallista pyhäinpäivän iltaa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  tuikku sanoo

  Innolla odotan postaustasi aiheesta! Kuvasi välittivät kauniisti tunnelman. Ihanat sävyt!

 2. 2

  sanoo

  Hei! Haluaisin kanssa todella mielelläni kuulla aiheesta valokuvien organisointi! Sekä kokemuksesi pilvestä 😀

 3. 3

  sanoo

  Ihanan tunnelmallisia kuvia. 🙂 Tuohon kuvien organisointiin olisi kiva saada vinkkejä! Mulla on nyt uusi kone ja olisi kiva saada kuvat fiksusti järjestykseen heti alusta alkaen. Vanhat kuvat on ihan epäjärjestyksessä ja niiden järkkääminen tuntuu työläältä ajatukselta, mutta kai siihenkin hommaan on alettava.

  • 3.1

   sanoo

   Minäkin nyt mieluusti pitäisin kuvatulvan hallinnassa ja kuvat järjestyksessä kun sain koneeni kanssa uuden alun! Sitten kun kuvia on vuosien ajalta sekasotkussa, urakka onkin suurempi… Mutta pikkuhiljaa ne saa kyllä järjestykseen!

 4. 5

  sanoo

  Ihania tunnelmakuvia! <3

  Kuvien organisointivinkit tulevat tännekin tarpeeseen, pitäisi ryhtyä samaan puuhaan ainakin blogikuvien osalta… 😀

  Kivaa viikonlopun jatkoa!

 5. 6

  sanoo

  Kauniita kuvia. Mulla on kans kone täynnä kuvia. Siirsin jo osan tikulle, kun kuulosti siltä, että kone hajoaa hetkenä minä hyvänsä. Vielä olisi iso osa siirtämättä.

 6. 7

  sanoo

  Mulla on kans kone täynnä kuvia, joita ei ole tallennettu muualle. Tikkuja ja ulkoinen kovalevykin löytyy, mutta olen niin laiska siirtämään kuvia koneelta eteenpäin. Ja kuvat pitäisi toki myös järjestellä ja turhat poistaa… Postausta kuvien organisoinnista odotettaan siis täälläkin mielenkiinnolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *