Puu pirtissä

tammi oksa

Kotona neljän seinän sisällä pysyttely alkoi tänään sen verran rasittaa ja ulkoilmaa tehdä mieli, että pakkasin tytöt autoon ja ajoimme läheisen metsäautotien perälle sienikorin kanssa tarkistamaan metsän sienitilanteen. Aikamme samoilimme metsäpolkuja, keräsimme hiukan puolukoita, mutta sienihavainnot jäivät aivan onnettomiksi. Pari puoliksi syötyä tattia ja jokunen syömäkelvoton, muttei lainkaan rouskuja tai suppiksia, joita meillä on ollut tapana kerätä. Sitten aloin miettimään, että mihinkäs aikaan syksyä niitä sieniä on poimittu ja blogista tarkistammallahan se selvisi, että loppukuusta voisi käydä parempi tuuri sienisaaliin kanssa! Tatteja kai voisi jo löytyä, jos niitä osaisi kerätä. No, sieniä ei nyt saatu, mutta polulta poimin kuitenkin tammen taimen maljakkoon olohuoneen koristukseksi.

puu sisälläMetsässä kävely teki hyvää mielelle, kyllä tästä flunssasta pian noustaan ja pääsen taas lenkkipoluille! Sitä odotellessa voi vaikkapa istahtaa alas ja jatkaa noihin muistikirjoihini raapustelua… kaikkea tärkeää ja tulevaa, listoja ja suunnitelmia; käsin kirjoittaminen on ihanaa!

Löysin Yleltä aika viime tingassa mielenkiintoisen kolmiosaisen sarjan, Hotelli Adlon – elämää suurempi tarina, jonka ensimmäisen osan ehtii vielä katsoa tämän illan aikana areenasta. Viimeinen osa tulee tänään ja taidanpa viettää illan saksalaisen hotellitarinan parissa! Mukavasti historian havinaa, ihmissuhdekiemuroita ja kaunis toteutuskin. Suosittelen tarttumaan heti tuohon ensimmäiseen osaan, jos on tälle illalle hetki vapaa-aikaa!

//Suloista syysillanjatkoa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Mallu sanoo

  Onko tuo tuolin vieressä oleva pöytä myös Ikean? Jos on niin en ole tuota nähnyt. Tuoli löytyy jo ja pöytä olisi täydellinen sen viereen.

  • 1.1

   sanoo

   Moi Mallu! Ei ole Ikean pöytä, vaikka aika mainiosti sopiikin tuon ikean tuolin kaveriksi. Ostin pöydän kirpparilta ja maalasin rottinkiosat mattamustalla spraymaalilla. 🙂 Kannattaa katsella kirppiksiä… tuollaisia pieniä rottinkipöytiä aina silloin tällöin näkyy!

 2. 2

  sanoo

  Oi miten kivalta tuo tammi näyttääkään. Täytyykin kesäkodin pihalta ropsaista! Kantarellejakin voisi muuten nyt löytää, ja kaveri kertoi että ihan pieniä suppiksia alkoi näkyä. Minä sain eilen lähetyksen metsästä, puoli kassillista ihania herkkutatteja!
  Toipumisia ja mukavaa syyspäivää!

  • 2.1

   sanoo

   Kantarelleja löysin jonkin verran jo heinäkuussa, mutta aika työlästä on niiden etsiminen! Pari minisuppista löytyi lähimetsästä jo, mutta ehkä niitä sitten loppukuusta on vasta reilummin. 🙂 Täytyy malttaa odottaa!

 3. 3

  sanoo

  Miten viehättävä tuo tammi onkaan! Voisin kokeilla meidänkin kotiin. Superallergisen lapsen takia on kukkakokeilut ihan unohdettu, mutta ehkä tähän aikaan vuodesta oksa menisikin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *