Pöytävalaisin

Olohuoneen lattiavalaisintakaan ei ole vielä päätetty, saati hankittu, mutta mietiskelen jo pöytävalaisinta. Valaisin tulee mustan vaneriarkun päälle, joten se voisi olla jotain muuta, kuin musta. Lasia, muovia, terästä, valkoista? Kivoja vaihtoehtoja löytyy. Yksi vaihtoehto on tuunata nykyisestä pöytälampusta uusi. Vanhan muokkaus kiinnostaisi erityisesti ekologisista syistä, mutta kyllähän siinä säästää rahaakin! Saapa nähdä, mihin päädyn. Jossain vaiheessa olohuoneen valaisimet kuitenkin menee uusiksi. Pikkuhiljaa, mietiskellen!
Harri Koskisen suunnittelema Block tulee meille joka tapauksessa, joskus! Haaveilin siitä jo teininä vuosikaudet. Sitten haave jäi unholaan kunnes tuli mieleeni jokin aika sitten. Blockille olisi paikkakin jo valmiina. Kenties Esmeraldan omaksi tai koko perheen joululahjaksi!?
Mikä näistä on suosikkisi?
Kuvat:
Tein vihdoin blogilleni facebook -sivun. Olen itse huomannut, että suosikkiblogeja on kiva seurata myös naamakirjan kautta, tulee ehkä paremmin huomattua uudet postaukset kuin täältä bloggerista. Koitan laittaa tuonne facebook -sivulle jotain pientä extraa ja keskeneräistäkin, jota täällä blogissani esittelen vasta valmiinpana. Tykkäämään pääset tästä tai oikeassa sivupalkissa olevasta facebook -ruudusta.
Ja toinen kiva juttu, arvonta on ihan lähellä!! Arpajaispalkinto on jotain tosi ihanaa, joten pysytelkäähän kuulolla.
ps. Oli tosi kiva lukea, että piditte valokuvausvinkeistäni.
Kommentit
 1. 1

  Anne sanoo

  >Meillä on kyllä aika samanlainen lamppumaku, kun tykkään oikeastaan noista kaikista. Ehkä isoin suosikki on Modern Art ja Bono puolestaan sellainen, jota en itse hankkisi. Block meillä onkin, ja on ihan iku suosikki.

 2. 3

  Eerika sanoo

  >ooh, mie voisin ottaa nuista lampuista kans melkein minkä vaan. Eniten nyt kolahtaa ja näen jo sisustussilmin uudessa tulevassa kodissa esim. tuon forsån. Ja jaan kanssasi saman unelman, unelman blockista! 🙂

 3. 4

  Jenni sanoo

  >Tykkään kovasti tästä uudesta ulkoasusta ja vanhoja päivityksiä on helppoa käydä kurkkimassa! :)Lamput ovat ihania, noista valituista ihastelen tuota kolmijalka "työvalaisinta", aivan ihana! Yksi kolmijalka löytyy meidän olkkarista ja kaksi Blockia, joten ne ovat meilläkin suosikkeja. 😉 Vaikea valinta edessä!

 4. 5

  Esmeralda sanoo

  >Anne, Mä en oikein osaa päättää suosikkiani Blockin lisäksi. Vaatii vielä pähkäilyä! Eerika, Meillä onkin tuo forså kromin värisenä jo esikoisen huoneessa. Voisin oikeastaan mallailla sitä olohuoneeseen! Eikö olekin hyvä unelma! :DJenni, Hienoa että tykkäät blogin ulkoasusta. Tuo yläpalkki on siitä kiva, kun voi helpommin selailla vanhoja juttuja. Kävinkin kurkkimassa sun valaisimia, hyvälle näyttää niin kolmijalka kuin blockitkin!

 5. 6

  Mari sanoo

  >Meillä on Blockit yövaloina, ehkä vähän liian "ylellistä" kun ovat siellä makkarissa eikä "kaiken kansan ihasteltavana" 😀 Mutta olkkarissa on Tupla-kupla S-koossa pöydällä ja se on kiva :)Se valokaan ei ole liian kirkas.Tuo Forså näytti kivalta muotoilultaan, mutten itse osaa mieltää tuota ainakaan olkkarin pöytälampuksi, kun näyttää niin työpöytävalolta.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *