Pop Up Pizzaa ja Luistelua

jaapuisto helsinki

Me otimme eilen tulleesta takatalvesta kaiken ilon irti ja lähdimme luistelemaan Helsingin rautatientorin Jääpuistoon sekä katsastamaan Jääpuiston yhteyteen perjantaina avatun Dr. Oetkerin Pop up -pizzerian. Pizzeria on pystytetty aivan luistelukentän laidalle ja ajatuksena onkin, että pizzalle voi piipahtaa luistelun lomassa tai jälkeen. Tarjolla pizzeriassa on on Dr. Oetkerin uusia Rustica -pizzoja.

Tämä luistelumahdollisuus yhteistyön merkeissä sattuikin sopivaan saumaan, sillä tänä vuonna luistelut on jääneet lapsilla todella vähiin ja minulla oli vähällä käydä niin, etten olisi päässyt jäälle ollenkaan. Meidän perheelle luistelu on ollut aina kovin mielekäs talviharrastus, mutta nyt kun lumi- ja pakkaskausi oli niin lyhyt, jäi kerratkin kovin vähiin. Isommat ovat oikein hyviä luistelijoita ja mennä viilettävät jäällä hyvin varmana, mutta kuopus on varsin varovainen tässä(kin) lajissa. Niinpä olikin kiva, että Jääpuistosta löytyi tuollaisia harjoittelupotkureita, joiden avulla Friidakin uskaltaa rauhassa opetella liukumista. Koska olimme lähdössä liikkeelle julkisilla, ilahduin luistinten vuokauspalvelusta, jota päätimme kokeilla. Tunnelma Jääpuistossa oli lauantai-iltapäivänä kovin leppoisa; muutamia lapsiperheitä luistelemassa lastenlaulujen soidessa taustalla eikä alun sakea räntäsadekaan niin kovin haitannut kun oltiin oikealla asenteella liikkeellä!

Luistelua Helsingissä

LuistelijaLuistelijat

Räntäsadekin hellitti hiukan ja innostuimme luistelusta niin, että vietimme pitkästi toista tuntia jäällä. Rautatientori on kyllä aika mainio luisteluympäristö ja meillä oli hauskaa. Kun viimein saimme uuvutettua itsemme luistimilla, siirryimme Pop up -pizzerian puolelle kuivattelemaan ja lämmittelemään. Terassilla olisi ollut kivat pöydät lyhtyineen ja lampaantaljoineen, mutta räntäsateen tuoma märkä keli ajoi meidät sisätiloihin.

Pop-up Pizzeria Jääpuisto

Dr Oetker Rustica Pizza

Rustica -pizzoissa on kolme makua; kinkku-herkkusieni, pepperoni ja neljä juustoa, joista päädyimme tilaamaan kaksi, kinkku- ja juustopizzan. Pizzoja kehuttiin muhkeiksi ja täyttäviksi ja sitä ne kyllä olivatkin, mutta jos olisin muistanut tuon nuorenmiehen pohjattoman ruokahalun, olisin saattanut tilata kolmannenkin!!  Pizzat osoittautuivat todelliseksi yllätykseksi, sillä ne eivät muistuttaneet lainkaan sitä, millainen mielikuva pakastepizzoista yleensä on. Täytteitä oli todella reilusti ja maut tuntuivat aidoille, mikä minulle aitojen raaka-aineiden ystävänä on tärkeää. Juustopizza osoittautui meidän kaikkien suosikiksi ja se yllätti maukkaudellaan, vaikka täytteenä on tosiaan ainoastaan juustoja.

Heti kun innostut kokeilemaan Rustica -pizzoja, kannattaa kaivaa kamera esille ja osallistua Dr. Oetkerin Pizzahetki -kuvakilpailuun, jossa voi voittaa huikean palkinnon; matkan Italiaan!

Dr Oetker Pop-up Pizzeria

Pizzeria on pystyssä tosiaan vain ensi viikon sunnuntaihin, 23.3. saakka, joten kannattaa kiiruusti suunnata maistelemaan pizzauutuuksia hauskaan ympäristöön. Pizzalla voi piipahtaa ilman luisteluakin ja  pop up -pizzeriaan pääsee ilman pääsymaksua, mutta luisteluun yhdistettynä pizzaherkuttelu sai ihan uutta potkua! Jos sunnuntain ohjelma on vielä auki, tässä mainio ajanviete lumiselle sunnuntaille. Jääpuiston sisäänpääsy kustantaa aikuisille 6€, lapsille ja opiskelijoille 4€. Luistinvuokra on 5€, mutta toki omilla luistimillakin pääsee jäälle.

AUKIOLOAJAT: MA-PE klo 11-21, LA klo 10-21, SU klo 10-18 (pizzeria auki klo 19)

Dr Oetker Rustica Pizza

Postaus toteutettu yhteistyössä dr. oetkerin kanssa.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Sisko sanoo

  Kivoja luistelukuvia! Aika ihana mahdollisuus päästä kaupungissa luistelee ja tuo pizzapaikka ihan huippu.

  • 1.1

   sanoo

   Tämä oli kyllä mukava kokemus ja oli niin kiva ottaa kuvia lasten riemua seuratessa. Ja meidän isommat on aika taitavia ja innokkaita valokuvaajia, joten minäkin pääsin kuviin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *