Polarn O. Pyret Koululaismallisto: Shoppailemassa ja arvonta!

Pääsimme Polarn O. Pyretille tutustumaan tämän syksyn uuteen School -mallistoon meidän koululaisten kanssa. Lapset saivat valita itselleen mieluisan asukokonaisuuden koululaismallistosta. Lapsille kun kerroin yhteistyömahdollisuudesta, he olivat heti innolla mukana jutussa. Tarkoituksena oli nimenomaan, että muksut itse valikoivat vaatteiden joukosta ne, joista erityisesti pitävät. Popilta halusivat kuulla lasten ajatuksia vaatteista ja siitä, miksi päätyivät kyseisiin vaatteisiin. Lasten haastattelu vaatteiden sovittelut lomassa olikin aika hauskaa!

Uuden malliston vaatteet on suunniteltu hieman isommille, kouluikäisille lapsille. Vaatteet ovat pehmeitä, rentoja ja ne on suunniteltu niin, että niissä on mukava liikkua. Koot ovat 122-150cm. Meidän koululaiset sopivat juuri tähän haarukkaan, ekaluokkalainen käyttää 122cm vaatteita ja kolmasluokkalaisen koko on 146cm. Tosin, Popin vaatteet ovat aika reilua mitoitusta ja jotkut 122/128 senttisistä vaatteista oli tyttärelle liian reiluja. Pojallekin housuista oli 140 sopivin koko. Kaikissa housuissa ja hameissa oli vyötäröllä kuminauhakiristysmahdollisuus (myös legginseissä), mikä tulikin tarpeen! Vaatteet on selvästi saanut vaikutteita englantilaisista kouluvaatteista. Itse tykästyin erityisesti sini-puna-valkoisiin juttuihin.

Tuleva kolmasluokkalainen bongasi samantien nuo khakin väriset housut. Niihin ihastui, eikä halunnut edes kokeilla muita housuja. Vaihtoehtoja olisi ihan kivasti ollut reisitaskuhousuista farkkuihin, mutta nämä poika valitsi. Housut on kuulema just coolit ja mukavan rennot jalassa. Väriin hän tykästyi siksi, ettei hänellä ole ollut tuon värisiä housuja ennen.

Molemmat muksut kiinnitti huomionsa raidallisiin trikoopaitoihin. Tyttö olisi tykännyt kovasti tuosta puna-valkoraidallisesta, mutta se oli liian suuri. Esikoinenkin tykästyi raitaan ja pähkäily oikeasta paidasta oli kova.

Ekaluokkalainen halusi sovittaa pitsineuletakkia farkkuhameen kanssa. Hame erityisesti oli oikein hyvä. Neuletakki oli aika reilu kooltaan ja tytär ei lopulta oikein kokenut väriä omakseen. Hän mietti paljon vaatteiden yhdisteltävyyttä, minkä olemassa olevan vaatteen kanssa voisi sovittelemiansa vaatteita käyttää.

Tämän jakun nähdessään ei jäänyt yläosasta enää epäilyksiään. Jakussa tyttö tykkäsi isoista napeista ja kauluksesta sekä monikäyttöisyydestä. Syksyllä, lämpimällä jakkua voi käyttää takkina ja talvella kun on kylmä menee sisävaatteena. Väri käykin monen kanssa kivasti, varsinkin farkkujen. Jakku on ohkaista ja pehmeää collegea.

Lopulta poitsu päätyi sovittelemaan huppareita. Punainen olisi kyllä ollut ihanan pirteä, mutta hän halusi hupparin, jossa on joku juttu… tekstiä, kuvioita tai muuta sellaista. Harmaa-vihreästä löytyikin sitten valkoista raitaa, raglanhihat ja aplikaatiota. Pojan mielestä huppari on sopivan rento ja muodikas, tykkäs myös väreistä. Ne taisikin olla valintakriteerit yläosan kohdalla. Esikoinen pohti myös jo valmiiksi, että huppari käy kivasti uusien koulufarkkujenkin kanssa yhteen. Huppariin sopivat vihreä-valkoiset raitasukat lähti vielä pojan ostoskassiin! Kauluspaitoja poika ei halunnut edes sovitella, ne kun ei kuulema ole kouluvaatteita muuta kuin juhlissa. Kouluun mennään trikoopaidalla tai hupparilla. Neulemiehiäkään ei poitsu ole!

Molemmille löytyi lopulta oikein mieluisat asukokonaisuudet. Jännää oli antaa lasten ihan rauhassa sovitella mieluisiaan ja antaa tehdä päätös ihan itse. Tytär varsinkin koitti saada minun mielipidettä esille, mutta enpä suostunut kertomaan! 🙂 Ideana kun oli nimenomaan lasten oma päätös! Ekaluokkalaisen valitsemasta asukokonaisuudesta ei kovin kummoista kuvaa tullut otettua. Jakun lisäksi hän päätyi farkkuhameeseen ja harmaisiin leggareihin. Harmaat legginsit hän valitsi omien sanojensa mukaan siksi, kun edelliset saman väriset oli kivat ja ne on käynyt pieneksi. 😀 Popin legginsejä meillä ei ennen olekaan ollut, vaikuttivat oleva oikein hyvälaatuista trikoota!.Kovin vakavia ilmeitä on valikoitunut kuviin, ei me ihan näin totisella mielellä oltu liikkeellä.

Sellainen reissu meillä! Nyt olisikin aika arpoa kolme teistä shoppailemaan kouluvaatteita koululaisensa kanssa. Sain iloisen tehtävän arpoa blogissani kolme 50 euron lahjakorttia Polarn O. Pyretille ja juuri tähän koululaismallistoon koossa 122-152cm käytettäväksi. Jättämällä nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi kommenttilaatikkoon, olet arvonnassa mukana. Suoritan arvonnan jo tämän viikon sunnuntaina 5.8. jotta voittajat ehtivät valitsemaan uudet kouluvaatteet ennen koulujen alkua. Arvonaan on aikaa siis osallista 5.8.2012 klo 21 saakka! Laitan voittajille suoraan mailia heti sunnuntai-iltana. Onnea arvontaan!

Kommentit
 1. 4

  Ansku sanoo

  Kivoja vaatteita oli lapset valikoineet. Samat vaatteet voisin itsekin ostaa lapsilleni. Mukana arvonnassa ehdottomasti!

 2. 6

  Hanna-M sanoo

  Mukana! Kummipoikani menee syksyllä 2. luokalle ja näin kivasta valikoimasta murunen löytäisi varmasti itselleen mieluiset vaatteet.

 3. 7

  Jonna Vartiainen sanoo

  Voi, nämä vaatteet ois niin nättejä meijänkin koululaiselle 🙂 Ihania!

 4. 8

  sanoo

  Ihania vaatteita koulun alun korvalla synttäreitä viettävälle rakkaalle kummipojalle voisin tällä ostaa! POPin vaatteet on niiiin ihania! 🙂

 5. 9

  Johanna sanoo

  Kivan näköisiä vaatteita. POPin ulkovaatteet onkin tuttuja, kiva, että isommillekin löytyy myös sisävaatteita.

 6. 11

  Pia sanoo

  Raidat ja perusvärit yleensäkin ovat ajattoman ihania ja helposti yhdisteltäviä. Arvostan PO.P:in laatua ihan kympillä!!

 7. 12

  sanoo

  Ehdottomasti mukana! Meidän kolmos- ja vitosluokkalaiset tarvitsisivatkin ehdottomasti uusia vaatteita kouluun 🙂

 8. 14

  nipsuli sanoo

  Kivoja kuvia! Kaksi nuorimmaista lastani fanittavat Popia! Eipä kohta muita merkkejä kaapista löydy;) Kestävät hyvin arjessa ja värejä löytyy myös pojille:)

 9. 15

  Marianna sanoo

  Ihana arvonta! Hienot vaatteet oli lapset valinnu ja varsinkin noi pojan housut on upeet! Mukana siis!

 10. 18

  Tanza sanoo

  Mukana arvonnassa! Tulisi lahjakortti niin tarpeeseen kun ennen koulun alkua pitäisi saada vaatekaappia täydennettyä.

 11. 19

  sanoo

  On meijän likalla jo yksi 120 mekko niin kai tähän vois osallistua ku tykkään niin paljon popista.

 12. 20

  sanoo

  Jihaa, nyt olis lahjakortti poikaa – ekaluokkalaiselle pitäs mennä shoppaileen kasa vaatetta koulukäyttöön, mutta pankkisaldo ei näytä kovin mukavalta tässäkään kuussa. 😀

  pienilintu at gmail.com

  t. Pieni lintu

 13. 21

  HappyEnd sanoo

  Hauska postaus! 🙂 Arvontaan mukaan ilomielin, kotoa löytyy ekaluokan aloittava, kesällä kovasti venähtänyt poika.

 14. 22

  Päivi H. sanoo

  Aivan ihania vaatteita, 2-luokan aloittava poikani ja esikoulun aloittava tyttäreni olisivat mielissään näistä vaatteista. Ehdottomasti arvonnassa mukana 🙂

 15. 23

  Sinikka P. sanoo

  Mukana arvonnassa. Oma poikani on nuihin vaatteisiin vielä liian pieni, mutta siskon poika saisi mennä valitsemaan.. -Sinikka P.-

 16. 25

  Sanna-Kaisa V sanoo

  Tätä on odotettu! Ihanaa että pojan kasvaessakin saa vielä ihanaa Poppia, josta poitsu itsekin tykkää ihan hirveesti!!!!

 17. 27

  Kati sanoo

  Jep…mukana ollaan!
  Värikkäät vaatteet on niin kivat lasten päällä…täällä löytyis kaks koululaista 🙂

 18. 28

  Tiina Purokivi sanoo

  Arvonnassa mukana! Popin vaatteet ovat meidän eniten käytettyjä vaatteita, joten lahjakortille olisi varmasti käyttöä!

 19. 30

  Kaisa sanoo

  Kivoja vaatteita sieltä koululaismallistostakin löytyy näköjään. Olisi kiva päästä shoppailemaan, meillä on kaksi koululaista 🙂

 20. 41

  Johanna sanoo

  Meidän tulevalle kolmasluokkalaiselle olisi erittäin kiva yllätys päästä shoppailemaan Po.pille 🙂

 21. 42

  Johanna T sanoo

  Kivan näköisiä, luulen että omanikin tykkäisi tuosta tytön takista.

 22. 43

  Virpi sanoo

  Nuutti menee eka luokalle, oispa kiva shoppailla hänen kanssaan Po.P:in vaatteita kouluun <3

 23. 44

  Salla sanoo

  Mukana arvonnassa, koululaisia löytyy meidän perheestä tänä syksynä jo kaksi 🙂

 24. 46

  Jennie sanoo

  Po.p:n suurkuluttaja perheenä pieni bonus kauppaan ei tekisi pahaa! 😉

 25. 51

  Rea sanoo

  Mukana arvonnassa. Koululaisia löytyy kaksi. Samassa ikähaarukassa kuin kirjoittajallakin. Varsinkin tuleva ekaluokkalainen humahtanut kesällä niin paljon, että vaatteita koulun aloitukseen on pakko hankkia.

  aivan ihania vaatteita POP:lla

 26. 52

  Johanna sanoo

  Mukava postaus ja kiva, että popille tuli isommillekin kokoja. Raitatrikkoot on aina yhtä kivoja. Hyppään mukaan arvontaan!

 27. 53

  Anna sanoo

  mukana arvonnassa! kolmasluokka alkaa tytöllä.olisi kiva saada uusia vaatteita kouluun 🙂 jotain raitaa ehkä tai kiva uus huppari.

 28. 54

  Mirjami sanoo

  Mukana! Olisipa mahtava juttu voittaa lahjakortti. Ensi viikolla pitäisi kouluvaatteet hakea ja tyttö ilmoitti että ne haetaan p.o.psta. Oli nähnyt myös koululaismalliston ja ihastunut.

 29. 55

  Katja sanoo

  Hienot asut olivat lapset valinneet. Varsinkin noi khakit housut vois hommata meidänkin poitsun vaatekaappiin. 🙂

 30. 64

  sanoo

  Kummipoikani aloittaa nyt ekaluokan ja heillä (kuten meilläkin) tykätään tosi kovasti Po.pin vaatteista, joten olisi kiva päässtä tulevan koululaisen kanssa ostoksille.

 31. 68

  Jenni sanoo

  Meilä vanhin lapsi aloittaa koulun ja popille ollaan menossa vaateostoksille, kuvat vaan sai sormet enemän syyhyämään vaatteiden perään. =)

 32. 75

  Bozanna sanoo

  Mukana arvonnassa. Oma tytär on vielä pieni koululaisvaatteisiin, mutta oispa ihana yllätys veljenpojalle. 🙂

 33. 77

  Reetta sanoo

  Tuota jakkua olen kuolannut neljäsluokkalaiselle neidille siitä lähtien, kun ensimmäisen kerran näin sen. Loistava valinta siis…

 34. 79

  Anna-Maija sanoo

  Mukaan! Tuolta voisi löytyä meidänkin melko kriittiselle tokaluokkalaiselle jotain kivaa!

 35. 82

  Ira sanoo

  Hyvä idea antaa lapsille mahdollisuus valita kouluasunsa itse: eivät he niin päättömiä valintoja tee, kuin äkkiseltään voisi epäillä.

  Omat lapset ovat vielä reippaasti alle kouluikäisiä, mutta osallistun arvontaan kummityttöä ajatellen: jos arpaonni osuu kohdalle, lähden kymmitytön kanssa vaatteita valkkaamaan!

 36. 84

  Maria... sanoo

  Tosi kiva postaus! Ihania kuvia lapsista – heillä on niin rehelliset ilmeet 🙂 Mukana arvonnassa!

 37. 86

  Nenne sanoo

  Onpa kivan näköinen mallisto! 🙂 Lahjakortti kelpaisi, mukana ollaan siis! 🙂

 38. 87

  Pia sanoo

  kävin myös jo katsomassa koululaismallistoa. Ihania vaatteita siellä sekä pojalle että tytölle 🙂 Mukana arvonnassa.

 39. 90

  Terhi sanoo

  Voi kun kivoja vaatteita, meidän tokaluokalle menevä tykkäisi kyllä varmasti!

 40. 91

  Annukka sanoo

  Tosi kiva kun vähän isommillekin lapsille on tarjolla laadukkaita Popin vaatteita! Ihania värejä 🙂

 41. 94

  Laura sanoo

  Ihania vaatteita löytyy taas tästäkin mallistosta. Erityinen ++++ 152cm koolle!!! Nyt löytyy taas isommalle täksikin kaudeksi vaatetta 🙂

 42. 104

  Sadie sanoo

  Kivat vaatteet lapset valitsivat itselleen. Tykkäsin etenkin tytön valinnasta.
  Meille voisi tulla ihan samanlainen setti myös ekaluokalle menevälle tytölle. 🙂
  Ihana arvonta joten olemme mukana siinä.

 43. 105

  AnnaT sanoo

  Mukana kivassa arvonnassa 🙂 Olisipa kiva näitä uutuuksia saada meillekin!

 44. 108

  sorja Heikkala sanoo

  Arvonnassa mukana! Vanhin lapsemme lähtee kouluun,joten vielä olisi tarkoitus käydä shoppailemassa kouluvaattet. Popissa niin ihana valikoima!

 45. 109

  Hanna Sipola sanoo

  Omat lapset on vielä kovin pieniä koululaismallistoille, mutta jos voitto osuisi kohdille, saisi siskon ekaluokkalainen käydä ostamassa kouluvaatetta <3

 46. 111

  kerttunenko sanoo

  Hienot asut löytyivät. Laittaisin tyttären valitsemaan asun itselleen, jos arpaonni sattuisi kohdalle 🙂

 47. 114

  pikkumiisulainen sanoo

  Aivan pakko osallistua. Tuota samaa voisi kokeilla itsekin, että antaisi tytön päättää itse kokonaan mitä haluaisi, kovasti vaatteet ja niiden yhdisteleminen nimittäin kiinnostaa..Mielenkiintoista olisikin nähdä millainen kokonaisuus löytyisi.

 48. 115

  sanoo

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! PoP-vaatteet on niin ihania, meidän koulun ja eskarin aloittajat pukeutuisivat mielellään niihin :)!

 49. 116

  Baboo sanoo

  Mukana arvonnassa! Kivoja vaatteeita – tuo tytön collegetakki oli tosi hieno!

 50. 119

  Kirsi Huttunen sanoo

  Saisipa meidänkin koululainen nätit kouluvaatteet kouluun Popilta 😀 tytöllä ei vielä olekkaan sieltä mitään,nuoremmalla on 🙂

 51. 125

  ankku sanoo

  tykkään! popit on paitsi kivannäköisiä, myös laadukkaita. ostoksille mieluummin lahjakortin kanssa 🙂

 52. 126

  Tanja sanoo

  Eihän tässä olekkaan kuin pari vuotta koulun alkuun tytöllä niin hyvä aika osallistua 😀

 53. 127

  sanoo

  Mukana arvonnassa. Meilä asustaa tuleva ekaluokkalainen ja täytyisi käydä koulukampetta ostamassa!

 54. 130

  Kaisaliisa sanoo

  Aivan ihanat nuo yläosat, takki ja huppari!!! Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

 55. 131

  Henna sanoo

  Ihanasti kirjoitettu blogi ja todella hienosti kerrottu pop-vaatteista. Itselle ja lapsilleni ei vielä ihan tuttuja vaatteita, mutta mielelläni tutustuisimme.

 56. 132

  Marja-Liisa sanoo

  Leipomisrupeaman päälle nautin rauhassa tästä blogista. Ihania vaatteita ja niin ovat kyllä mallitkin.

 57. 137

  Riina sanoo

  Po.p:lla tulee käytyä aika useasti joten lahjakortti tulisi tarpeeseen =)

 58. 138

  Katariina sanoo

  Hei! Pop:in vaatteet ovat tosi laadukkaita, ehdottomasti siis mukana arvonnassa! 🙂

 59. 147

  sanoo

  POP on kyllä tosi kiva vaatekauppa. Inkivääri 2v. on saanut muutaman mekon ja puseron sieltä ja hienosti ovat kuosinsa pitäneet. Nyt olisi onnettaren suosiessa poikien vuoro!

 60. 148

  Tiia sanoo

  Mukana arvonnassa ekaluokkalaisen pojan kanssa! Kiva idea antaa valita lapsen itselleen asu, johon ei itse vaikuta yhtään 🙂

 61. 155

  Katja L sanoo

  Mukana arvonnassa! Kouluvaatteita pitäisi käydä ostamassa sekä tytölle että pojalle.

 62. 157

  Hansu sanoo

  Ekaluokkaiselle varmasti löytyy kivoja juttuja tuosta mallistosta, joten lahjakortille ois käyttöä. Mukana 🙂

 63. 158

  Tarja Ruonala sanoo

  Mukana arvonnassa, vielä ei meillä lähdetä kouluun, tuossa koululais kokoluokassa kuitenkin ollaan 🙂

 64. 159

  Tuuren mutsi sanoo

  Poikanen osuu kokohaarukkaan mukavasti, vaikka ei ikää vielä olekaan:). Arvontaan mukaan, siis!

 65. 160

  Elephantti sanoo

  Arvontaan mukaan ilmoittaudun myös mä! ..ekaluokkalaisen vaatekaappi kaipais täydennystä..

 66. 163

  Tytti sanoo

  Mukana arvonnassa. Harmi kun käy vain koululaismallistoon, mutta eiköhän siitä kummipojalle kivaa löytyisi!

 67. 167

  Johanna sanoo

  Mukana! Ekaluokkalainen tarvitsisikin täydennystä vaatekaappiinsa nimenomaan koulua ajatellen.

 68. 172

  -hennaA- sanoo

  Niin kivoja vaatteita! Omalle koulutiensä aloittavalle pojalle valitsisin varmasti myös nuo khakinväriset housut 🙂

 69. 175

  Ulrikah sanoo

  Ilman muuta mukana arvonnassa! Ihania pikkushoppaajia sinulla ja Pop:lta kiva mallisto.

 70. 177

  amalia sanoo

  Ihania vaatteita popilla on! mukaan arvontaan ehdottomasti!!! 🙂
  Oma pikku neitini ei mene kouluun vielä onneksi pitkiin aikoihin, mutta ihanalle kolmasluokkalaiselle pikkusiskolleni lahjakortti olisi aivan paras <3

 71. 181

  sanoo

  Voi ehdottomasti mukana! Kävin jo talvialesta hakemassa esikoiselle eskarivaatetta hänen kanssaan ja niin äiti kuin tuleva eskarilainen tykkäsi Po.Pilla shoppailusta 🙂

 72. 182

  Pirre sanoo

  Kelpais käyttää tuo 50e meidän reippaan kerholaisen vaatteisiin 🙂 kiva arvonta!

 73. 187

  sanoo

  Po.p! Pomppaan arvontaan mukaan ja toiveikkaana jään odottamaan josko onni kerrankin potkaisisi. Ihana on taas kerran PO.P:n syksy ja kahdelle tytölle sieltä löytyis varmasti yhtä sun toista kivaa. 🙂

 74. 188

  sanoo

  Vau, mikä päivä teillä ollut! Osallistun arvontaan, vaikka itsellä ei tuon kokoista lasta olekaan, mutta kummityttö varmasti ilahtuisi. 🙂

 75. 189

  sanoo

  Kiva postaus!! mUkanan ehdottomasti, meidän esikoinen alkaa 2.luokan ja olispa kiva saada pojalle jotain uutta kivaa päälle! =)

 76. 194

  Marika sanoo

  Oma tyttäreni on vasta pikkuinen taapero, mutta kummityttö on aloittamassa koulutietä ja hänelle kouluvaateita Po.pista hakisin!

 77. 195

  Anna sanoo

  Neidin jakku on tosi kiva ja sopisi myös meidän ekaluokkalaiselle, siispä mukaan arvontaan.

 78. 199

  Sisko sanoo

  Aivan ihania vaatteita! tykkään kovasti, ovat reippaita ja raikkaita 🙂 Olen mukana arvonnassa…

 79. 200

  Salla sanoo

  Pirtsakan näköisiä vaatteita! Kelpais varmaan meidänkin koululaisille! Eli mukana arvonnassa.

 80. 203

  sanoo

  Mukana! Kivat asut lapsesi valitsivat. Meillä olisi kolme tuohon kokohaarukkaan sopivaa lasta, tarpeeseen tulisi lahjakortti.

 81. 207

  Pauski sanoo

  Oikeen kivoja vaatevalintoja teijän muksut teki! Jos lahjakortti osuisi kohdalle, antaisin kummityttöni valita samalla periaatteella vähän lisuketta vaatekaappiin.

 82. 208

  LeAnn sanoo

  Täällä ollaan myös mukana… 🙂 Kaksi koululaista perheessä ja vaatetta menee!

 83. 217

  Raisa sanoo

  Mukana 🙂 Meiltä löytyy tuleva eskarilainen, joka tosin ihastui ”pienten” malliston autot-paitaan! Kokoa pojalla (pian 6v.) onkin jo 124 cm! Mutta tosiaan tuo harmaa-vihreä huppari olisi varmasti meidänkin pojan mieleen 🙂

 84. 224

  sanoo

  Innolla mukana, jospa vaikka tärppäisi ja pääsisi ostelemaan tokaluokkalaiselle uusia vaatteita.

  Ps:Kiva toteutus jutussasi, sarjakuva fiilistä, tykkäsin!

 85. 225

  sanoo

  Tämähän oli kiva postaus =) Lasten komerot täynnä pieneksi jäänyttä vaatetta, joten mukana arvonnassa ehdottomasti!

 86. 226

  Annaleena sanoo

  Kiva tuo koululaismallisto ja kauniit valinnat lapsukaisilta! Koitetaanpa josko arpaonni suosisi meitä 🙂

 87. 228

  LauraP sanoo

  Mukana arvonnassa, onpa kivoja vaatteita. Ihanan arvioivat ilmeet lapsilla. 🙂

 88. 230

  Sirri sanoo

  Tosi kivan näköisiä vaatteita koululaisille! Ehdottomasti mukana kokeilemassa onnea 🙂

 89. 234

  Saara sanoo

  meinasipa mennä arvonta huti :D. Juu mut tarpeellinen olisi tänne tulevalle ekaluokkalaiselle ja eskarilaiselle 😉 . mukana arvonnassa siis :)!

 90. 241

  Aila sanoo

  Olispa kyllä mukava voittaa moinen kortti 🙂 Laadukkaita tuotteita ovat!

 91. 246

  Laura sanoo

  Tottahan täytyy osallistua kun just sopivan kokoinen tuleva eskarilainen kotona majailee… 🙂

 92. 249

  Sanni sanoo

  Tykkään Popin vaatteista. Niitä löytyykin joka muksulta (ja äidiltä) sisävaatteista kuoritakkeihin ja -housuihin.

 93. 253

  Linda sanoo

  Hirmu kiva postaus! Hyvin passaa nuo vaatteet, ihania! (: Aika kiva kun saivat päättää itse omat vaatteensa eikä muilta tullut kommenttia, vaikka olisi halunnut. Siinä varmaan oppii etsimään itse mielipiteensä (: Mukana arvonnassa!

 94. 254

  Mini sanoo

  POP:in vaatteet ovat meidankin suosikkeja! Piti kayda hamstraamassa isot sakit mukaan ennenkuin muutamme ulkomaille 🙂

 95. 263

  Emilia sanoo

  Mukana arvonnassa!! Mikäpä olisi sen mukavampaa,kuin päästä käyttämään lahjakortti samalla reissulla,kun mennään ostamaan tulevan koululaisen reppua 😀

 96. 264

  Hilma sanoo

  Meilläkin tykätään Popin vaatteista, kaksi koululaiskokoista löytyy talosta 🙂

 97. 271

  Palleriina sanoo

  Raikkaan ja reippaan näköisiä vaatteita olivat lapset valinneet! Mukava juttu!

 98. 275

  lentoemo sanoo

  Mukana tottakai minäkin. Todella raikkaita, kauniita, käytännöllisen näköisiä vaatteita.

 99. 276

  Kuutti sanoo

  Olis kiva saada koulunsa aloittajalle hienot muodikkaat vaatteet, ei ainakaan joutus kiusatuksi vaatteiden takia. Kuten itse aikanaan jouduin.

 100. 278

  sanoo

  tuo onkin parasta, että lapsi itse valitsee. vaikka joskus oma maku tuntuisikin paremmalta;D mukana arvonnassa.

 101. 279

  sanoo

  Ihan huippua että PoPille on tullut tuo koululaisten mallisto, juuri sitä meillä onkin kaivattu. Mukana arvonnassa 🙂

 102. 280

  Lauren sanoo

  Osallistun! Poika aloitti vasta eskarin, mutta käyttää jo popin 128cm vaatteita (osa paidoista taitaa olla jopa 134/140). Mielestäni vaatteet on ollut aina pientä mitoitusta. Onkohan koululaismallistossa muutettu kokoja? 🙂

 103. 281

  Antta sanoo

  Harmi kun missasin arvonnan! Kiitos kuitenkin vinkistä, aionkin lähteä PO.P:n liikkeeseen katsomaan sopivaa synttärilahjaa ekaluokkalaiselle kummitytölleni!

  Kivasti toteutettu postaus, hienoa että lapset pääsivät kertomaan mielipiteensä ja tekemään valinnat itse!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *