Pitsitaulu

PitsitauluErääseen suunnittelukohteeseeni ehdin jo tovin miettiä taidetta olohuoneeseen kunnes Tikkurilan visiitillä muistin tämän Tunto Hieno tekniikan. Niinpä päätin toteuttaa asiakkaalleni tällaisen pitsisen taideteoksen, jonka sävyt on poimittu muusta sisustuksesta. Tein taulun canvaspohjalle akryylimaaleilla sekä yhdellä harmaalla Tunto Hieno sävyllä. Pitsit on leikelty tekokuituisista pitsiverhoista.

PitsikuvioSisustustaulu Pitsi

Taulun koko on 90 x 70 cm. Taulussa on kivaa sen kiiltoerot; vaalea tausta on kiiltävillä maaleilla toteutettu ja pitsikuviointi on täysin matta. Epäsuorassa valossa vaikutelma vielä korostuu. Kuviin tätä on hankala tuoda, mutta tässä yllä olevassa kuvassa siitä häivähdys on näkyvissä. Vähän jännitti asiakkaani reaktio, mutta pitsiliinaihmisenä hän tuntui tästä kovasti pitävä. Minäkin tykkään kovasti. Kivaa perinteisen asian uudelleenkäyttöä!

Sisustustaulu

Äkkiä meni viikko ja tultiin taas viikonloppuun. Viikonlopun ohjelmassa on hitusen töitä, paljon siivoamista ja toivottavasti vähän sisustelua kotonakin.

//Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Onpas kaunis! Aivan varmasti asiakas on tyytyväinen. 🙂 Kuulostaa viikonloppusuunnitelmat hyvin samanlaisilta kuin itsellä, mutta onneksi mukaan mahtuu kivaakin, standupia ja leffailua. 🙂 Mutta kiire tulee puunata koti vappupippalokuntoon. 😀

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos Heidi!
   Täytyy itsekin keksiä jotain hauskaa vielä viikonlopulle, jotta ei aivan raatamiseksi mene. 😀 Vappujuttujakin voisi pikkuhiljaa suunnitella!

 2. 6

  sanoo

  Tosi kiva idea! Näihin pitsijuttuihin olen törmännyt tällä viikolla jo useammassa blogissa 😉

  Aurinkoa päivääsi!

  • 6.1

   sanoo

   Mulla on mennyt pitsipostaukset ihan ohi, mutta en olekaan pahemmin ehtinyt surffailemaan. Täytynee tehdä viikonloppuna kunnon blogikierros, jos törmäisin pitseihin. 😀

 3. 7

  sanoo

  Aivan ihana ja hei Essi, sä olet ihan älyttömän taitava! Pirtsakkaa viikonloppua, muistahan levätä 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Kiitos Maria! ♥ Älyttömän taitavasta en tiedä, mutta ainakin tykkään kokeilla kaikkea. 😀 Juu, takuulla täällä myös huilataan! Ihanaa, kaksi päivää vapaata.

 4. 8

  sanoo

  Oi apua, tuo taulu on aivan sanoinkuvaamattoman upea! <3 Iski muhun niin täysillä! Ihan loistava idea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *