Pionirakkautta

pionit2

Meinasin jo tulla epätoivoiseksi Lidlin edullisten ja perjantaisten pioninippujen kanssa, nimittäin taisin kolmena viikkona tehdä turhan reissun, kaupassa kun oli jäljellä vain viininpunaisia kukkia. No eilen viimein onnisti, ja sain mukaani valkoisen ja vaaleanpunaisen pioninipun. Sen jälkeen kotona onkin tullut tuijoteltua näitä, ensimmäiset on jo kauniisti auenneita. Saapahan hiukan etumakua pioneista puutarhan pionien aukeamista odotellessa! Ilta-aurinko tekee keittiön kesäisin ihanan valoisaksi paikaksi ja ilta-auringon sävy on niin kaunis. Tosin se paljastaa kaiken vähemmän kivan armottomasti, kuten jälleen likaisen ikkunan, kuluneen pöydän pinnan ja muruset lattialla. Mutta kun pöydällä on pioneja, voi katseen kohdistaa niihin ja unohtaa moiset epäkohdat!

pionit4

seinähylly1

En voisi olla tyytyväisempi päätökseeni käsitellä keittiön seinä harmaaksi. Erityisesti näin valoisina kesäiltoina seinän väri on aivan ihana. Harmaata seinää vasten kaikki kivoimmat astiat hyllyllä korostuu mukavasti. Nuo harmaat kuviolliset kupit on ihan päivittäisessä käytössä, mutta tuolla seinähyllyllä niiden paikka on, sillä siihen se sopivat just ihanasti! Ja onhan tuo harmaa seinä varsin sopiva tausta myös suloisille pioneille!

pionit3 pionit1

//Ihanaista illan jatkoa!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tänään hypistelin samanväristä pionikimppua lidlissä, vaan jätin sinne, kun muistin että maljakot ovat tällä hetkellä täynnä luonnonkukkia. Harmaa seinä on hieno, ja lempparitavaroiden hylly on tosi kiva kokonaisuus seinällä. Kauniit kuvat!

  • 1.1

   sanoo

   No luonnonkukkia kyllä olisi ihan riittämiin, ja päätinkin että nyt saa leikkokukat riittää niin kauan kun luonto on kukkia tulvillaan. Mutta pionien kohdalla sallin itselleni poikkeuksen, sillä nämä ovat sen verran harvinaista herkkua!
   Kiva kuulla, että tykkäät meidän harmaasta seinästä. Siitä on kyllä ollut paljon iloa. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Mäkin mietin ostaisinko noita, mutta mulla ei oo tarpeeksi isoa kukkavaasia. Tai noh, mulla ei taida olla ensimmäistäkään oikeaa kukkavaasia, mutta lasipurkkiin en noita olisi voinut pistää!

 3. 3

  ninja sanoo

  Ihana harmaa seinä ja kiva blogi. Pari vkl jo hakenut lidl pionit ja elävät kauan. Sitä ennen kukkakaupasta yksi oksa 5€..

 4. 4

  sanoo

  ”Kaikki” muut ostavat pioneita Lidlistä, mutta meidän lähi-Lidlissä niitä ei koskaan näytä olevan. No, onneksi kotipihan pionit kukkivat pian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *