Piknikillä Suomenlinnassa

IMG_2621

Lähdimme viikonloppuna pohjoisesta tulleiden vieraiden kanssa viettämään kesäpäivää Suomenlinnaan. Meillä on ollut tapana käydä ainakin kerran kesässä Suomenlinnassa piknikillä, sillä ollaan kaikki ihastuneita saaren tunnelmaan. Mikäs sen mukavampaa kuin pakata koriin liina ja evästä, kävellä jonnekin rauhalliselle kalliolle loikoilemaan ja syömään.

suomenlinna1

Päivä näytti lähtiessä kovin synkälle ja sateiselle, mutta onneksi uskoimme sääennusteita, sillä perillä sade oli tiessään ja nautittiin auringonpaisteesta koko päivä. Tällä kertaa otettiin enemmän aikaa saarella kiertelyyn ja innostuttiin seikkailemaan tunneleissa muurien sisällä. Aika hurjia paikkoja minun mielestä. Mielikuvitus alkaa joutuin laukkaamaan ja melkein näkee sotilaat puolustamassa linnaketta!

IMG_2672 suomenlinna2

IMG_2660 IMG_2630

IMG_2832IMG_2656 suomenlinna3

Bongasin joku tovi sitten turkoosit kertakäyttömukit ja servetit H&M Homella ja ostin ne kesäpiknikit mielessä. Jonkun vuoden vanha pellavaliina ei enää keittiössä nappaa, mutta eväsretkille se on omiaan. Tosin se on tosi painava kannettava!!

IMG_2870IMG_2848

Tuolla reunalla seisoskellessa tuntuu siltä, kun seisoisi maailman laidalla. Jos jollakulla on vielä kesälomasuunnitelmat auki, suosittelen kyllä ottamaan ohjelmaan Suomenlinnan jonain aurinkoisena päivänä. Raikkaassa meri-ilmassa mieli ja sielu lepää näitä maisemia katsellessa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihania kuvia. Meidän tytöt kävi viime kesänä mummun ja papan kanssa Suomenlinnassa. Jokunen vuosi sitten käytiin Turun linnassa ja nuorimmainen kysyi että voisitko iskä ostaa tän linnan meille 🙂

 2. 2

  sanoo

  Suomenlinna ♥

  Kävin elämäni ensimmäisen kerran viime kesänä ja rakastuin. Tänä kesänä suuntaamme jälleen…. Kuten kirjoitit, siellä mieli ja sielu lepää. Se pitää TÄYSIN paikkansa.

 3. 4

  sanoo

  Voi että, ihan samoja katuja ollaan talsittu. 🙂 Ja samaan aikaan, eikä törmätty, höh. 🙁
  Toivottavasti kuitenkin joku kerta vielä nähtäisiin. 🙂
  Ihana paikka Suokki kyllä on. Vaikka se on ihan lähellä, niin liian harvoin siellä tulee käytyä. Nyt parannan tapani ja menen käymään useammin.

  Teidän päivä näyttää upealta ja picnic herkulliselta! 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Harmillista, ettei osuttu samoille kujille. :/ Mutta eiköhän me vielä joskus törmätä. 😀
   Minäkin aion tästä edes käydä siellä useammin kuin kerran kesässä. On sen verran helmi mesta. 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Oli kyllä ihana retki Suomenlinnaan. Taisi olla viimeinen lämmin päivä ennen kylmien sadekelien tuloa. Jospa pian saatais lämpö takaisin, niin voisi ottaa vaikka uusinnan!
   Kauniita kertakäyttöastioita nähdessä kannattaa kyllä aina hankkia niitä jemmaan, sen verran harvoin onnistuu kivoja löytämään! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *