Pihakatsaus

Näin ennen kesälomareissua on hyvä sauma tehdä pieni puutarhakatsaus. Vois sitten itsekin tsekata, mikä on viikossa kasvanut. Sinänsä ei paras sauma ole lähteä kotoa, kun ihanat pionit aukeaa pian. Täytyy toivoa, ettei ihan heti kuitenkaan ja että kukkisivat pitkään. Tässä muutama pihakuva tältä illalta. Kovin on vihreää kaikki, eikä juurikaan kukkia tällä hetkellä.

Päivänliljan huomasin olevan kukassa. Viime vuonna meni sen nopea kukinta kokonaan ohi, nyt sentään näin kukkaset ennen kuin ne lakastuu. Juhannusruusu on vielä kukassa, vaikkakin osittain jo lakastunut. Ihmeen myöhään se kukki. Taisi olla sen verran viileä kesäkuu.

Jalokärhökin on kovasti tehnyt nuppuja. Siihen tulee ihanat isot vaaleanpunaiset kukkaset.

Kommentit
  1. 2

    sanoo

    Kaunis piha. Katsastin taaksepäin pihapostauksiasi ja totesin, että samaan tyyliin pyrin muokkaamaan uutta pihaamme. Päätin tämän ensimmäisen kesän katsella rauhassa pihaa ja tyytyä ruukkuihin terassilla. Olisi muuten tosi mielenkiintoista saada pohjakuva pihastasi ja kasveista…Hyvää lomareissua!

  2. 4

    sanoo

    Mahtavan näköinen tuo teidän piha. Riippumattokin on aivan ihana ja kokonaisuus niin kaunis. Mukavaa reisua teidän perheelle !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *